Zanima me da li netko ima problema s njihovim kolicima. Mi već tri puta slali na reklamaciju, a platili ih 2000 kn. PRESTRAŠNO!![]()
Zanima me da li netko ima problema s njihovim kolicima. Mi već tri puta slali na reklamaciju, a platili ih 2000 kn. PRESTRAŠNO!![]()
Ne znam kakva su nova, ali ja sam svoja kupila prije tri godine. Imala su sve šta sam ja zahtjevala. Tek kad sam probala druga kolica, skužila sam koliko su mi moja grozna. Užasno su teška, teško se s njima upravlja, izdeformirali su se neki djelovi. Velim, to je ipak bilo prije, ne znam kakva su nova. Nimalo nisam zadovoljna, preporodila sam se kad sam prešla na kišobran kolica iako je nama marama zakon :D , kolica su eto tako![]()
Mi imamo užasna iskustva s njima. Kupili smo ona s aluminijskom konstrukcijom, kao lakša su i imaju sve što smo tražili. Ali problemi su počeli nakon 6 mjeseci. Prvo su se rapala na spoju dok je maleni bio u njima! Vratila se s popravka pa nakon tjedan dana preskočilo ležeći položaj i maleni se skoro okrenuo naopačke! :shock: Sva sreća pa je bio vezan. Sad treći put se raspao spoj koji ih drži pa su išla samo u desnu stranu.
Žalila sam se firmi koja ih uvoze u Hrv. i kod koje se šalju na popravak, oni umjesto da nešto stvarno poduzmu, samo ih nabrzinu poprave i vrate.
Pa nisam bezveze platila 2000 kn kolica, koja na kraju moram svakih mjesec dana slati na popravak.![]()
Kad mi pukne film još ću ih tužiti jer mi dijete može stradati u njima. Užas!
Malo OT: Da li "onaj" Pierre Cardin ima veze sa dječjim proizvodima koji nose im Pierre Cardin? Znam za parfeme, odjeću i sl, ali dječji proizvodi?
Doduše imala sam PC onu malu nosiljku za bebe, koja je kao AS 0-13, ali sam ju koristila samo kao nosiljku.
Malo guglala kada sam tražila AS, pa su mi u dućanu nudili AS Pierre Cardin.
JEdino što sam uspjela naći je neka firma sa Tajvana Regalia Baby Care Products Co.,
Imali smo i mi nosiljku PC, ali je nismo dugo koristili.
Ja imam Pierre Cardin kolica i mogu vam reći da sam vrlo zadovoljna. Cijana im je bila oko 8oo kn, uz sve popuste, i koristim ih već dvije godine.
Nikad nije ništa puklo, za razliku od Chicco-vih koja su mi se rasklimala u tren(4000 kn), ova su mi još u odličnom stanju. A draga su mi i zbog toga što im je košara ispod kolica takva da mi u njoj često sjedi stariji sin dok u se u kolicima voži Ana.
Sve u svemu ja sam vrlo zadovoljna.
Prijateljica je imala ta kolica, stalno je nešto klepetalo, a kad je došlo vrijeme za sjedenje naslon je stalno okidao dolje, a dijete propadalo.
Fairy
prouči ovaj topic
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...397&highlight=
Ja imam njihova kišobran kolica koja su koštala oko 550 kn i super sam zadovoljna s njima. Koristila su se intenzivno 1,5 godinu i još ih ponekad izvučemo u šetnju, a čekat će i idući naraštaj.
Blago tebi tinkie winkie. Mislim da je problem samo u ovima s aluminijskom konstrukcijom. Nadam se da ću nešto uspjeti dogovoriti s dobavljačem. :/
Ja imam dvoja PC kišobran kolica s nultim položajen i aluminijskom konstrukcijom već preko 25 mjeseci i nemam nikakvu zamjerku. Štaviše, sad je i šogorica za svoje blizance kupila ista takva. Cijena s popustom im je bila 630kn/kom, ako se ne varam. I spajali smo ih i nismo ih štedjeli i ja sam super zadovoljna.
Čak sam mislila i auto sjedalicu njihovu kupiti, ali nisam.
I stanu nam u auto, oba kolica i koferi kad idemo na put.![]()
Naša PC kolica kupljena su prije skoro 7 godina, prošla su troje djece i još izgledaju ko nova i čvrsta su (jedino sad već pomalo skreću u stranu, što je vjerojatno posljedica naguravanja u gepek nebrojeno puta, jer nam u Clio jedva stanu) . Mana im je što su dosta teška, al sam s njima bez ikakvih problema furala po svim terenima, a pri izlasku iz lifta, zgrade, dućana isl. lako manevrirala jednom rukom, što mi je sada s kišobran kolicima puno teže
jel vi govorite o Pierre Cardin kolicima sa ručkom za prebacivanje?
dobila sam takva polovna; ali mi nije jasno da li je taj lezeci polozaj bas za tek rodjenu bebu, izgleda mi dosta grbavo...
Ne, ja govorim o kišobran kolicima s nultim položajem, jednim od rijetkih.
A mamanatali mislim da piše o nekim drugim.
pa ja nisam sigurna jel su moja kisobran kolica ili "ona druga"?
moja imaju tu rucku za prebacivanje, jel to ima i na kisobran kolicima?
Mislim da tvoja kolica nisu kišobran jer kišobran nemaju ručku za prebacivanje.cokolina prvotno napisa
Ja isto imam ta kolica i koristila sam od rođenja taj nulti položaj. On jeste malo grbav pa sam iz tog razloga ispod stavljala tanku spuzvicu da ublaži nagib. A imala sam i onaj mekani portabebe koji bi mi taman ušao u kolica.
Da, kako Tabita piše, kišobran kolicima ne možeš prebacivati ručku. Nama je bilo bitno da su kišobran i da imaju nulti položaj da ih možemo dvoja strpati u auto.
I ja sam stavljala malo deblje preklopljene dekice na dno, pa pelenu pa bebu...![]()
aha znaci moze mali bebac od rodjenja unutra lezati.
a sta vam je to portabebe? :?
Fairy,jesi li uspjela reklamirati kolica?
iako ako su to ona 3u1 2000kn mi se za njih čini malo
chicco i inglesina taj sistem su od 4000 pa naviše :/
Može unutra od rođenja, a portabebe ti je kao ona košarica za nosit bebača.cokolina prvotno napisa
Moja nisu kišobran, nego ona s ručkom za prebacivanje (koja mi je na tim kolicima bila najdraža jer mi dijete nikada nije bilo na suncu dok smo u šetnji). I oboje djece (a i ovo treće, od frendice) su u njima bili od prvoga dana. Tina sam stavljala prvo u onu mekanu nosiljku, pa u kolica, ali prvenstveno iz razloga da mu bude toplije jer smo šetali cijelu zimu.
Baš danas idu kolica u Zgb na provjeru, rečeno mi je da će riješiti stvar i da mi šalju nova. Živi bili, pa vidjeli. Moja kolica su prošlogodišnji model i nisu kišobran kolica. Imaju aluminijsku konstrukciju koja se raspada, zbog tih nekakvih vijaka koji baš ne drže. :? Valjda će konačno nešto i napraviti, ovaj put su barem priznali da nešto stvarno ne štima. Javim vam rasplet situacije.![]()
Arwen nisu 3u1, imaju samo funkciju spuštanja za tri položaja. Cijena je takva zbog tog aluminija,kao lagana su i super kvalitete...![]()
kada je došlo vrijeme za kišobran kolica,jedna je prijateljica otkomentirala da su joj klas.kiš.kol. nekako socijalna,i ne budi li jena,neće mamin princ,voziti u soc.Otišla sam u ŠPC i dala 600kn za kolica.Proklela sam frendicu,SVOJU GLUPOST,PC...
Kolica užasno teško idu,otpao je jedan dio...
Na koncu sam kupila "socijalna" za 150kn,idu ko zmaj!
I mi smo prije 5 godina kupili PC kolica i grozna su! Ne mogu se dobro oprati jer se većina dijelova ne skida,nezgrapna su,teško se njima upravlja,ručka mi je pukla nakon godinu dana...Moj stariji se ionako nije htio voziti dugo u kolicima pa su bila prilično neiskorištena i ja mislih da ću i drugo dijete izgurati nekako s njima ali morala sam kupiti druga pa sam uzela pegperego jer ovaj put ne želim trošiti živce.
jesu tvoja kisobran kolica?
jer na ovim mojima se da sve skinuti...uglavnom
Fairy, možeš li mi reći koji je model ili ako imaš neku sliku jer su meni za oko zapela isto neka PC, mislim da je aluminijska konstrukcija pa sam se sad zamislila da nisu to ta. Ako se ne smije ovdje, molim te na pp.
Hvala![]()
slikacu sutra ja svoja, pa cu staviti.
mene zanima da li vi koje imate takva kolica isto imate 3 polozaja, s tim da je lezeci ovakav:
pokusacu staviti sliku...:
http://img166.imageshack.us/img166/364/lezecifi8.jpg
http://img403.imageshack.us/img403/3...tkaninele3.jpg
i jel vi mozete skinuti taj gornji dio-tkaninu za zastitu od sunca?...ja ne mogu...
Ja imam takva i nisam mogla skinuti taj gornji dio, već sam prala skupa sa konstrukcijom 8) . Uglavnom namučila sam se oko pranja, dok nisam sve išla otšarafiti sve kaj se dalo otšarafiti. Sto šarafa za jedno pranje, ali uspjela sam. Sretno![]()
ma meni se cini dosta grbav taj "lezeci" polozaj pa zato pitam, jel to ok za jako malu bebu?
Ja imam ovakva: http://img48.imageshack.us/img48/358...r14848bed9.jpg
Imaju još onu zimsku navlaku i najlon za kišu. To je sve došlo u paketu za tih 630kn, ne mora se kupovati posebno.
A sad, je li grbavo, vjerojatno malo je. Na našim kolicima se kao te pruge malo deblje punjene, ali sam zato stavljala dekicu. Zar ne bi u svaka kolica?
No poanta mi je da su male bebe tako lagane da mislim da im ne smeta ta grbavost.
Mislim, neću braniti PC kolica, možda smo mi imali sreće, svatko ima svoj ukus pa ako niste kupile, pogledajte i druge marke. No koliko sam ja do sada skužila, svaka kolica su super u nečem, a imaju manu u nečem drugom. Kajjaznam.
Veki molim te mi reci jel tvoja imaju onih 5 tregercica za vezanje ili samo 1?Veki prvotno napisa
moja samo 1 to mi je cudno jer sva kolica imaju po 5! jel to bitno za sigurnost bebe? mozda su ova moja kolica stariji model pa imaju samo 1 tregercic za vezanje..
stvarno mi nije jasno zasto neka kolica imaju samo 1 tregercic...? jel to jako bitno dok je beba mala i gotovo nepomicna?
znam da sam dosadna s ovim, ali mi je bitno kada bi netko znao nesto vise o sigurnosti ovih mojih kolica...
cokolina mislim da to nije bitno kad je bebica mala, kad počne sjediti onda je frka jer je taj jedan remenčić neće zadržati.
pa da, to sam i mislila, samo zasto neka kolica imaju odmah sve tregercice a neka ne...?Fairy prvotno napisa
Možda greška prilikom dizajniranja, pojma nemam. A možda da onda kad poraste moraš kupit nova. Sve su to cake proizvođača. :/
svaka cast kak si uspjela naci te slike, ja sam bezuspjesno pretrazivala...ima li i kakva stranica s PC kolicima...?
Dobila sam nova kolica!!! :D
Hvala g. Draženu, bez njega ne bih uspjela!![]()
superFairy prvotno napisa
čokolina, istina, jedva sam izgooglala nešto suvislo, i to zahvaljujući informaciji od fairy (pitala sam ju na pp naziv njenog modela - nazivi modela nisu riječi nego brojevi)...ovo šta sam našla nije Bog_zna_šta (na ćirilici je
) ali evo ti link. Imaš izlistano par modela (među ostalim PC proizvodima)
ispravak - sa nekih stranica na ćirilici sam našla dobre slike PC kolica, a ovaj link koji sam ti dala nije na ćirilici..nego na češkom or something
![]()
ta kolica s tog madjarskog linka su astronomskog izgleda naspram mojih prethistorisjkih...na mojima se ni kotaci ne mogu okretati, nego moras dici cijela kolica s bebom i ostalim teretom da promjenis smjer...stvarno ne znam kako uspjeva vama koji imate ista takva stara kolica...?
Sve je valjda stvar prakse. Meni je tako bilo puno lakše nego sada s kotačima koji se okreću pa ne mogu kolica voziti jednom rukom. (Istina od starih sam kolica imala dobre bicepse, ali nije ni to loše.)dici cijela kolica s bebom i ostalim teretom da promjenis smjer...stvarno ne znam kako uspjeva vama koji imate ista takva stara kolica...?
a jel i tvoja imaju samo jedan tregercic, ako da, jel ti se dijete kasnije znalo izmigoljiti ispod njega?
Je i moja imaju samo jedan (3 točke), oni sa 5 točaka vezanja, koji idu preko ramena su sigurno bolji i sigurniji, no ja nisam imala nikakvih problema niti s jednim djetetom (iako se oboje nisu baš voljeli voziti u kolicima).
Sad na ovim kišobran kolicima imam remenčiće preko ramena, ali to Tina toliko sputava da ga opet vežem samo oko struka i između nogu (u rijetkim trenucima kad se uopće vozi u kolicima).
Pukao nam kotač nakon 9 mjeseci korištenja, nisu kupljena u Zagrebu (koštala malo manje od 4000), ali gdje u Zagrebu ih mogu odnijeti na popravak, pošto tu živimo??? Molim vas pomagajte, hitno nam je!! I samo da dodam, da sam luda :shock:
Pozdrav svima...da ne otvaram novi nadam se da će netko ovo vidjeti...meni se jako sviđaju PC682 kolica i moram ih narućiti zbog boje...to su ova http://www.baby.hr/hr/webshop/view_a...u_1#....našla sam iskustva dobra i loša pa molim ako netko ima s ovima ili zna nekog da ih ima ako može nešto da napiše. hvala