hvala cure, nadam se da će sve biti ok, zanima me samo dali ja do kraja moram uzimati utrogesan, pola sam već primjenila, za sada nemam krvarenja nikakvog...pa ne znam dal se može prestati ili do kraja to potrošit?
Printable View
hvala cure, nadam se da će sve biti ok, zanima me samo dali ja do kraja moram uzimati utrogesan, pola sam već primjenila, za sada nemam krvarenja nikakvog...pa ne znam dal se može prestati ili do kraja to potrošit?
još nešto cure...čula sam da smeđkasti iscjedak može biti znak da je curica...sada jel to istina saznat ćemo :lol:
[/img]
Samo ti uzimaj kako ti je ginic rekao, nemoj nista prekidati na svoju ruku. Kod mene je cura. . . :)
kerida - slažem se s tobom da nismo svi isti i da se kod nekoga vidi prije kod nekoga kasnije ali to je zato jer kod prirodnog začeća nemožeš točno odrediti kad je bila ovulacija, dok je kod IVF-a drugačije i sve se točno zna ne samo u dan nego u sat. I ako je doc zabrinut iskreno vjerujem da postoji razlog za to.
ipak puno ti hvala na riječima utjehe osobito u ove dane neizvjesnosti i čekanja. I bila bih najsretnija na svijetu kad bi ti bila u pravu i da mi se dogodi kao i tebi
hvala Pina, potrošit ću do kraja nadam se da neće štetit...eto vidiš curica je...ne mora značiti , al opet može :D :love:
cure dal je moguće imat spontani, bez bolova i da je samo bilo blago krvarenje dva puta :?
cure moje drage!
Ovaj put su vibre vaše zaista pomogle.
imamo srčeko i veliki smo 3,9 mm. Danas mi je 6+4. presretna sam, ali se pojavio i novi problem.
jutros sam prokrvarila, ali ne smećkasto, već kao svježu krv, više kao roskasto. nije jako kao na početku menge. Doc kaže da za sada u maternici ne vidi nikakvo krvarenje, niti hematom, ali da svejedno ostanem još koji dan u bolnici. nemam nikakvih bolova. jel imao tko sličnu situaciju?
sada sam u 7+4 i dobila sam takoder taj smedi iscjedak pijem utrogen
mirujem ali ne znam moram li bas striktno lezati jer evo par dana nema nikakvog iscjetka(U prve dvije trudnoce nije bilo takvih problema) :? :?
sada sam u 7+4 i dobila sam takoder taj smedi iscjedak pijem utrogen
mirujem ali ne znam moram li bas striktno lezati jer evo par dana nema nikakvog iscjetka(U prve dvije trudnoce nije bilo takvih problema) :? :?
DOKTOR KAZE DA IMAM HEMATOM U MATERNICI jeli itko imao slicnih problema :cry: :cry: :cry: :cry:
ja sam imala hematom koji se povukao u 10tj.
u 6tj. sam počela krvariti, pila utrogest. i preporučili mi mirovanje
bitno je di je hematom (u slučaju da eventualno pukne) - tako su meni govorili, nisam dr.med. :)
ja sam imala u 5 t smedkasti iscjedak i odmah su mi rekli strogo mirovanje i 3x dabroston. Nakon par dana sam prokrvarila svjezu krv. Nakon toga nisam vise krvarila, primam progesteron depo i mirujem i evo me u 12 t.
Tako se ne sikiraj sve ce biti ok. Beba ce kako bude rasle sama odgurivati hematom koji ce se najvjerovatnije sam apsorbirati. Samo lezi i cuvaj se
draga moja presretna sam zbog tebe :D
ja sam imala svježu krv sa 6 tj u ovoj trudnoći ( već sam ti se "hvalila" da sam ekspert za krv i ranu trudnoću).
mirovala sam tjedan dana strogo i pila dabrostone.
poslije toga sam prešla na utriće vaginalno,sad već pomalo radim.
u prvoj trudnoći krvarenje se ponavljalo sve do 14-15 tj. variralo je od sviježe krvi do smeđeg iscjedka i taj sam put ozbiljnije mirovala ( čitaj krevet i wc) negdje do 20 tj, poslije sam bila ka ptičica.
mislim da nema pravila, velim ti ja nismo svi isti mada čovjeku bude lakše kad vidiš da je netko drugi prošao kroz isto i da je sve završilo super.
mirovanje je najbitnije, mirovanje i sretne misli.
pusa tebi i bebaću, mislim na vas :heart:
p.s. moja intuicija od početka mi govori da će sa vama biti sve ok
Molim pomozite u 5.sam tjednu trudnoće,jutros sam počela krvariti nekako rozkasto i sad mi baš ide svježa krv.Zvala sam doktora i rekao mi je da koristim utrogestan i strogo mirovanje.Molim vas da li je netko imao isto tako jače krvarenje i da je poslje sve bilo u redu.Zahvaljujem
Ja sam prokrvarila isto u 5 tj. Krvarila sam tako po malo tjedan dana, pila dabrostone i mirovala. Sad sam u 13 tj. Glavno da krvarenje nije obilno i da nemaš bolove.
Hvala na odgovoru,ja sam sinoć prokrvarila jače,ali samo kad sam otišla mokriti.Bila je tamno crvena krv sa nekakvim komadima.Zvala sam doktora i rekao mi je da ležim i pijem utrogestan da bi to mogao biti ili prijeteći pobačaj ili da se beba ugnjezdila pa da je pukla neka žila,pa kao da je i to moguće.Rekao mi je ako bude odljeva da se onda javim u hitnu Uglavnom ako ovako nastavi krvarenje bez obzira na boju krvi moram se javiti u petak ujutro na UZV.Nadam se,ali bojim se da je s onim komadima i moja beba otišla :cry: :cry: :cry:
manjerko, ja bih ti preporučila da odeš na hitnu. Nemoj čekati. Sretno. Nadam se da je sve ok. :yes:
manjerko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nadam se da je sve u redu :heart:
Nema više moje bebe,hvala cure na dobrim vibracijama :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nije nam bilo suđeno :( :no:
manjerko, iskreno mi je zao. :love2:
Žao mi je, budi hrabra! :cry:
Žao mi je :cry:
zao mi je!
manjerko :cry:
volila bi da nam se ivana23 javi da čujemo da li je sve ok
manjerko, jako mi je žao :cry: , znam kroz što prolaziš. Malo se odmori, isplači, i onda se trzni i kreni dalje. Ono što smo izgubili , toga više nema, a mi možemo samo sebe uništiti. Budi hrabra i odvažana, poklušaj shvatiti da nam se neke stvari u životu događaju mimo naše volje i moći... meni je nekako tako bilo lakše... idemo dalje zajedno :* :love:
nisam vam se javljala jer nisam imala dobre vijesti...
sa 7+4 srčeko moga anđela je prestalo kucati...
manjerko i ivana 23, žao mi je :(
ivana, manjerko :love2: jako mi je žao
manjerko, ivana23, jako mi je žao.
ivana23,
zao mi je!
draga ivana strašno mi je žao :(
ivana, manjerko - jako mi je žao cure :cry:
manjerko, ivana, jako mi je žao :heart:
ivana23 Jako mi je žao, teko isto je i meni bilo. Kao da sebe vidim. Iste stvari su nam se dogodile u isto vrijeme. Moraš se trznuti u ovome smo :love: :*
cure pomozite!
zadnju menstruciju imala sam 23. 8. znači ponovno sam trebala dobiti negdje oko 20.9., ali nisam je dobila i znala sam da sam trudna, napravila sam test i crtica je bila blijeda ali vidljiva. Sva sam bila sretna! Kad ono 29.9. užasni bolovi, prokrvarila i odmah otiđem na hitnu. Doktor me pregledao na vaginalni UZV i ništa se ne vidi, izvadila odmah Betu i on kaže da je biokemijska trudnoća. (Beta je bila niska oko 26). Krvarenje je trajalo oko 5 dana, malo obilnije nego inače. Na pregledu sam ponovno bila 10.10. prije tjedan dana i doktorica kaže da je sve u redu, gledala je na abdominalni UZV. Ali kaže da je moguće da je vanmaternična trudnoća! Kako? Ona kaže da joj je beta nekako preniska, i sutra (18.10.) me naruči na onaj collor dopler.
Nisam imala nikakvih bolova do jučer, kada me počelo probadati u jajnicima, ne jako ali osjećam. Ali jučer sam i primijetila jako obilnu sluz dvaput, kao neki grumen sluzi, pa ponovno jutros malo.
Inače sam paničar i sva sam uplašena zbog ovih bolova da nije vanmaternična, a opet mislim da je ovulacija (samo što je dosad nisam ovako osjećala)
Molim vas pomozite ne mogu izdržati do sutra, noćas nisam oka sklopila, što vi mislite??