Ukratko...
Od mene su MPO-vci okretali glave kako zbog dvoroge maternice totalnog rascjepa tako i zbog dva nezgodna, poveca mioma, intramuralnog i submukuznog, na desnom rogu maternice, a bilo je tu jos i pokoja 'dijagnoza'. Pocetkom ove godine u suzama sam napustila ordinaciju jos jednog dr. u nizu MPO-ovaca a kojeg inace iznimno cijenim, ispratio me iz ordinacije, za mene, grubim rijecima...nitko mi nece raditi IVF s takvim materistem jer bi u slucaju trudnoce doslo do rupture maternice, te potrebna je jos jedna operacija itd. Posto je moje materiste bilo operirano vec nekoliko puta, a pri istom je napravljeno vise stete nego koristi, odbila sam 'i jos jedan zahvat' te se uputila dr. Lucingeru. Kod njega nije bilo puno price, krenuli smo u postupak. Sada sam trudna 5 mjeseci, jedan miom se 'rastegnuo' i ne stvara bas nikakve probleme, drugi miom je od pocetka trudnoce narastao svega 0.5 cm i vec 2mj. miruje. Imam gotovo pa skolsku trudnocu, a bila sam otpisan slucaj.
Problem ostaje moja dvoroga maternica, beba je u desnom rogu, teze je iznijeti trudnocu do kraja. Moje dijete lijepo napreduje, hvala Bogu. Nismo radili niti double, niti triple, niti amnio. Doktor Lucinger jedini je vjerovao u moje biolosko majcinstvo :love: :heart: .
P.S. Izbaciti iz prehrane crveno meso, biljelo brasno & secer...