snorki, ja bih tebe zaposlila kao osobnog organizatora života!Citiraj:
snorki prvotno napisa
Ako u moj život uspiješ ubaciti išta sporta... nosim onog tvog šašavog Austrijanca na leđima, od Plitvica do Splita!
Printable View
snorki, ja bih tebe zaposlila kao osobnog organizatora života!Citiraj:
snorki prvotno napisa
Ako u moj život uspiješ ubaciti išta sporta... nosim onog tvog šašavog Austrijanca na leđima, od Plitvica do Splita!
:lol: :lol: :lol: Skroz si otkacena :lol: :lol: :lol:Citiraj:
apricot prvotno napisa
P.S kako pravite zaljev za puru (palentu). ja bih da mi pura ispadne sto socnija. :mrgreen:
Citiraj:
apricot prvotno napisa
mozda grijesim, ali meni se cini da je snorki ovo forsiranje sporta upotrijebila u vrlo siiiiiiirokom kontekstu... ;)
;) ;) ;)Citiraj:
sandraf prvotno napisa
Vidis da sam ostala "noseca" sest mjeseci poslije Editinog rodjenja ;)
ma znam te, ptico.... ;) sport je zdrav!
ja palentu najradije jedem s jogurtom, to je super lagano.
pura je druga prica. nju jedemo s ABC-om, mileramom i mlijekom (ako ima, i mrvicama travnickog). mljac!
Otkud mi ABC, a posebno travnicki. Od nasih specijaliteta jedino mogu naci Vitaminkin ajvar. :mrgreen:Citiraj:
wewa prvotno napisa
Kada mi je sveki ovdje bila, ko iz topa -"A gdje ti je Vegeta" :?
Mislim, ima nje za kupit, ali ne bas u svakoj trgovini kao kod nas.
Pile u umaku od meda i vina. Mlinci. Zelena salata. Juhica prije svega. :mrgreen:
pa ima valjda neki quark, ili nesto slicno?! mozes uzeti i mascarpone ili Philadephiju...Citiraj:
snorki prvotno napisa
Znala sam ja to!Citiraj:
sandraf prvotno napisa
Zato sam i eskivirala uplitanje!
Ja sam jutros pripremila bešamel (u njega utrpala, parmezan, tvrdi sir naribala, muškatnog oraščića, sol). MM kuha karfiol, brokulu i tikvice malo prokuha, pa sve to lijepo stavimo u vatrostalnu posudu i zapečemo u rerni.Mozda doda i malo slanine ili kobase. tek toliko da nisu samo "buketi" kako ih on zove.
Apricot, sta mislis da otvorimo novi topic sa light receptima???? Znam da ne bi bio ovako posjecen ali vidim da nas ima koje bi rado na neko vrijeme prekinule sa unosenjem silnih tisuca kalorija u jednom obroku.... :lol: :D
Ajmo cure, sta jedete kad ste na dijeti.... :D
kad sam na dijeti jedem carobnu juhu i ravnam se po uputama.
i izbacim cokoladu, narafski.
Ja ne mogu zamisliti da danima jedem carobnu juhu.....mislim da bi umrla od tuge....... :lol:
Meni je čarobna juha fantastična!
Mislim, kad je jedem jedan dan!
Već drugi... želudac mi se diže kad dignem poklopac i osjetim onaj miris...
Lajt recepti?!
Ima takvih?!
pa, ti si stalno na light kuhinji. nema masti, nema ulja, sve na suho... di ces vise light...Citiraj:
apricot prvotno napisa
Čula sam ja za čarobnu juhu, al ne znam što sve ide unutra...Pa ako ima neko volje, nek me uputi :mrgreen:
Šta jes - jes!Citiraj:
sandraf prvotno napisa
u carobnu juhu/supu ide sve povrca sto ti dodje pod ruku, bez imalo masnoce i "privlacnih" sastojaka...
ja kad sam na dijeti ogranicim unos karbohidrata, hljeb i slicne proizvode jedem samo za dorucak, izbacim sve secere osim u jutarnjoj kafi, opcenito ne jedem sve ono sto volim... samo kratko traje, a poslije bude gore (citaj: vise kila) nego prije dijete...
sport, sport i samo sport i da dan traje 48 sati pa da imam vremena za sport...
Krafne gotove. Krafne uspjele, naravno :mrgreen: . Krafne fine.
ALI kako da natjeram pekmez unutra??????
Imaš špricu?
Onu za crtanje ukrasa po tortama?
A možeš i gurnuti prst sa strane i probušiti rupu (samo do središta) i onda malom žličicim trpati.
Prva varijanta je bolja 8)
Imam špricu, ali široki je onaj nastavak. Nemrem sad ovak krasnim krafnama napraviti rupčage nalik na....
Možda Majina doktorska šprica, al to će trajat sto godina, kad stane pekmeza za jednu.
Ja sam u jednom receptu našla da se kada se napravi tijesto i izrežu krugovi na jedan stavi fil, onda se poklopi sa drugim krugom, sve slijepi i onda ponovo izreže krug. Jel to netko tako probao? I jel to funkcionira?
Razgrij marmeladu u maloj "rajnglici" - postat će skoro tekuća pa neće biti problema.Citiraj:
Smokica prvotno napisa
Juce pravila penne sa umakom od spinata i brokole. Ali ne svidio se. :( Brokola kvarila koncept.
Danas pocela pravu juhicu od piletine a sta cu sa kuhanim mesom jos ne znam, mozda neku salata varijantu.
Mi smo to jedne godine radili, ali smo imali upola manje krafni :/Citiraj:
sasana prvotno napisa
A to je bio veliki minus :lol:
A to što su bile duplo veće nikom ništa. :lol:
To se ne broji!Citiraj:
Smokica prvotno napisa
Ma zeznuto je jer moraš ovlaživati rubove keko bi se slijepili, pa ako se rastvori pekmez curi van...
Jučer sam pojela 7 komada!
Jutros je moja "tiha misa" započela...
danas lignje na kolutice s limunom i zelenu salatu.
apricot, sretno!
Danas bakalar!
(Obožavam Badnjak, Veliki petak i Čistu srijedu - tad jedemo bakalar)!
sandraf, hvala :*
Jutros sam se izvagala, izmjerila od... do...
A što će se dogoditi u 40 dana... vidjet ćemo...
Apri, sreeetnoooo! Držim fige, ako si to već naumila!
Mi danas posno. Nema ručka, ni riječi o gozbi. Pravo isposnički, kako i sam dan nalaže. Kruh i voda(meni kava).
Ivančice, ali nam barem možeš napisati recept za onu tortu - pravim je za Uskrs!
Apricot, jesi se ti to odrekla hrane zbog korizme, ili ;) ? Kaj stvarno jedeš, samo voće povrće i meso.................zanima me jel se i ja spremam na neko skidanje kila (nemam rođendana do svibnja pa bi do tada mogla malo smršaviti :lol: ).
Šta odmah? Pa da dođeš u napast! :PCitiraj:
apricot prvotno napisa
Pričekat ću još malo, pa tek je počela korizma, ima još do Uskrsa! :lol:
Meni se čini da korizma upravo i služi za čišćenje.Citiraj:
nana prvotno napisa
A ono je meni prijeko potrebno.
Neću jesti ugljikohidrate i šećere. I neću jesti kožicu sa piceka i svinje :cry: , ni žlundre, ni sve što je masno... a ja najviše volim.
Dakle, povrće, voće i krto meso (osim utorkom i petkom).
Krumpir i rižu ću si tu i tamo priuštiti, ali onda ga jesti bez dodataka. (Bojim se potpunog ukidanja ugljikohidrata).
i puuuuno vode!
nana, hoćeš se natjecati sa mnom?
Probaj ne miješati ugljikohidrate i bjelančevine, da ti se hrana brže probavi i ne uspije "uhvatiti" u tijelu.
To i inače rijetko radim! Samo kad smo u gostima.
Kod nas nema meso i krumpir, već meso i salata.
Zapravo se hranimo jaaako zdravo...
A onda je svizac ODMOTAO čokoladu...
stvarno, a sto ces s cokoladom? jel' moguce da ces je se.... odreci?
Narafski!
Bacila sam si opaku "čarku" - opake stvari će me pogoditi ako pokleknem! :lol: :lol: :lol:
Natjecati s tobom, no chans!!!!!!!Pa, već me na startu šišaš za ??? kg manje :D E viš mene ne muči čokolada, jel je baš i ne volim, niti baš jedemo slatko puno doma, ali eto mene dotukle večere, k vragu :/ . Ajd, idem bome i ja na to, ne mješanje ugljikohidrata i bjelančevina, puno salate, vode i voća.
Danas bum se zvagala :mrgreen: i bum vidjela kak bu išlo. 40 dana bum zdurala..................
A svizac neka odmotava nekom drugom čokolade :P