Ja nemam taj problem. Znam gdje su moje granice i bez problema ih postavljam i provodim. I u većini slučajeva to pali, ali u ovom ne. Odnosno, ne pali u ovoj fazi, donedavno je surađivao.Citiraj:
suzyem prvotno napisa
Printable View
Ja nemam taj problem. Znam gdje su moje granice i bez problema ih postavljam i provodim. I u većini slučajeva to pali, ali u ovom ne. Odnosno, ne pali u ovoj fazi, donedavno je surađivao.Citiraj:
suzyem prvotno napisa
A da odeš sa autom do negdje gdje je mirnije pa nek šeta gdje hoće dok ga ne prođe ta faza
Luna ... i kod nas je slično u šetnji (jedino se ne baca po podu)- rijetko da ruku, kad nekamo idemo ona se većinom zaigra na prvoj stepenici i nikamo ne stignemo bez muke (isprobala sam hrpu taktika).Neki su nam dan propustile čizmice na snijegu, auto daleko 15-ak minuta normalnog hoda, noge joj mokre, a ona se "posadila" i ni makac, jedva sam je odnijela do auta (nakon ispucanog svega što sam se sjetila). Štogod moram obaviti postaje mi krajnje mučno. Nekad se osjećam stvarno bespomoćno, a to STVARNO ne volim.
Ne vozim. :oops:Citiraj:
pipi1 prvotno napisa
tu i tamo se dogodi da F neće poslušati i da se bacaka... ali to bude uglavnom kad je umoran i razdražljiv... tada je dovoljno da ga uzmem na ruke, počnem maziti i smiri se relativno brzo...
zadnje vrijeme problem je kako izaći van... neće, samo bi bio doma...
onda ga na silu i uz plač oblačim, i kad ga obučem, smiri se kao da ništa nije bilo, i juri prema vratima sretan...
evo ti na! to ti je tvoj AP! i dojenje do starosti; i u javnosti! i ne cijepljenje! a kap koja je prelila čašu su platnene :P
Slažem s potpuno.Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
I Luna, sad Janko mene traži ruku i ponekad kad nismo na cesti, a na cesti obavezno...
Daju ti da koristiš komp u zatvoru? :shock:Citiraj:
anki prvotno napisa
joj, i ja bih dopustala da se istovremeno ne penju na dvije razlicite strane!!!Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
ko je u zatvoru? :shock:Citiraj:
Ma nitko, zezancija. :PCitiraj:
sorciere prvotno napisa
luna bu išla u zatvor :mrgreen:
to se kod nas u bosni prkosnoj veli uzelo dijete furseta... ne valja, ne valja :nope:Citiraj:
anki prvotno napisa
luna, da te utješim, to je faza. zove se terrible two... i proći će.
nakon nje dolazi horrible three :mrgreen:
a kad dođeš u ovu fazu u kojoj smo mi sada - e onda brale, onda nećeš imati samo svoj topic, nego cijeli pdf s naslovom "kaleb - izazov roditeljstva" :lol: (čuvaj si živce :/ )
a tek kad uđu u pubertet 8)
Micek, idemo popodne u šetnju s tačkama/ kolicima? :mrgreen:
A da ga fakat uvališ u tricikl?
na znam više jesam li na dobrom topicu, svašta sam čitala :)
imaš i u tl šoping kolica, s povrćem i sjedalicom za medu, bebu.
baš je slatko
klinac ih može gurat
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
mama courage prvotno napisa
Ma, to smeće se raspada, ne mogu ti opisati kako sam ljuta na sebe što sam ga kupila iako sam ZNALA da je smeće.Citiraj:
Linda prvotno napisa
Kužim, i naš je raspadnut, inače bih ti posudila.
Savjetovala bih te, ali ne znam, sorry. FAZA :mrgreen:
MM već nekoliko dana ponavlja "Isuse, još jedan ovakav.. ajme majko još jedan.."Citiraj:
Ja se ne usuđujem ni promišljati o tome. Bumo vidli. 8)Citiraj:
----
Patrika se ne može vodit za ruku. Nikad. Uopće ne pokušavam. ALi nalazim načine. Jedan od načina našeg prelaska ceste na pješačkom a bez držanja ruke, podsjeća me na tjeranje gusaka u određenom smjeru :lol: znaš ono kad mašeš rukama ispruženim ispred sebe (od straha da malac - guskica - ne pobjegne )
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Romy prvotno napisa
Mi kad idemo negdje izgledamo i zvučimo kao vojska.Čuje se samo :"Ajmo djeco,drži se,sad lijevo,pa desno,gledaj ravno,STOP,brže,sporije.. :lol: "A što ću kad nema drugog načina.Mali je u kolicima,veliki se drže za kolica svatko na svojoj strani.Onda se klepaju iznad maloga pa ako jedan skrene skrene i drugi pa ako meni malo popusti koncentracija i ublažim ton sve ode kvragu.
Hvala Bogu bar s tim nismo imali problema, ja inače kažem "evo auto možete pogaziti ako mi ne daš ruku" i sve 5 :mrgreen:
Uff,moji kažu:Ne može,evo gle.." i krenu da mi dokažu
:shock: ajme majko, za poludit s klincima :lol:Citiraj:
Trina prvotno napisa