Nećeš to moći napraviti. Jesi li ti to zvala Lesninu ili prozvođača tog namještaja ?Citiraj:
ninet prvotno napisa
Printable View
Nećeš to moći napraviti. Jesi li ti to zvala Lesninu ili prozvođača tog namještaja ?Citiraj:
ninet prvotno napisa
Lesninu....Nista, probacemo i preko proizvodjaca, imam dobrog prijatelja koji uvozi talijanski namjestaj pa mozda nesto izmajmunisemo.
Zašto ne bi mogla napraviti?Citiraj:
Amelie32 prvotno napisa
Ja upravo radim ovo
http://www.santarossa.it/eng/simform...iorno.php?id=7
Ništa to u principu nije tako komplicirano, osobito ovaj današnji namještaj. Sve se može samo treba malo zapeti. Dobro, netko nije sklon tome, nekome se ne da. Meni osobno je gušt i ja bih svaki dan nešto takvo mogla raditi.
A radiš li ti bleeda po kućama? Mislim, ono, dolaziš li na adresu? :lol: Ako si kvalitetna a nisi skupa, možda bi se ninet isplatilo da te dofura ovamo :love:
Zato što Ninet želi zlatni regal,a takvog materijala nema za kupiti trenutno.Citiraj:
bleeda prvotno napisa
doći ću ja u sarajevo u svakom slučaju...već me sramota da me svi pljuju da odakle sam a nisam nikad u sarajevu bila. :oops:Citiraj:
Strobery Shortcake prvotno napisa
al, neradim po kućama još...zasad radim samo za sebe. obzirom da sam se razočarala u majstoru koji nam je radio kuhinju prije dve godine i skontala da to sve mogu i sama počela sam sama raditi. tj ja dizajniram, crtam, iskrojim a MM šarafi :mrgreen:
Molim neka mi netko objasni logiku ako zna..........u Lesnini Zg sam našla kutnu garnituru ali sa kontra kutom nego što meni treba.Navodno ima strana koja meni treba u Vž i Osijeku , ali po cijeni skupljoj za malo više od 1000 kn !!!
Nije mi baš jasno,mislila sam da svi centri moraju imati iste cijene.....a i da nemaju,pa zar ne bi bilo logično da je Zg najskuplji :?
Tako smo i mi našli isti stol u Osijeku za 2800 kn, a u Zagrebu za 3500kn. Identičan. DOk smo se premišljali, na kraju su prodali sve u Os, pa smo morali kupiti onaj u Zg, jer nam se taj baš jako sviđao.
Ni ja ne kužim kako mogu biti različite cijene jednom te istom proizvodu a ista trgovina. :?
Našla sam kakti neku vezu tu u lesnini Zg koja mi je sredila da ta garnitura dođe iz Osijeka po zagrebačkoj cijeni ......e,sada meni vrag nije dao mira pa sam zvala u lesninu Čakovec (baš da me ne povežu tko sam :lol: ) te pitala za cijenu. Kod njih je za 2000kn skuplja!Pozvala sam se na cijenu iz Zg te mi je prodavačica rekla da mora pitati šefa te da nazovem za 5min.Naravno,nazvala sam te mi je rekla da im je (kao) kriva cijena izložena te je prava kao u Zg!
.......e,sada mi se svašta vrti po glavi.....nadam se samo da to nije tako namjerno stavljeno (ipak su to tri grada sa skupljim cijenama od zg) !!!
Moj savijet vam je da prije nego išta tamo kupite , prepišite šifru (u svim dućanima su iste) te provjerite u drugim gradovima! :evil:
Ovisi tko je proizvođač namjšetaja...
moji prije 3 tj kupovali Hespov ormar (imaju već istu sobu al im trebao dodatni ormar)....platili odma (na Ame, Master i mislim Visu 10 posto popusta iako ide na rate kao i za gotovinu). Rekli da je rok isporuke 1-3 tjedna..zvali nakon 5 dana da je stiglo.
Teta je kupovala neki kauč sa potpisom (oko 15000 kn je koštao) i čekala je 3 mj jer se radi samo po narudžbi u Italiji)..
Dostava..
ovisi o iznosu, udaljenosti, katnost...
Ja ne znam za slučaj da su cijene različite od grada do grada, ali imala sam slučaj da je cijena bila različita unutar same Lesnine u Zg. Kupovali smo stol i stolice. Bio je jedan izloženi primjerak u prizemlju. Bio je zadnji a kako je bio na mjestu gdje puno ljudi prolazi bio je jako oštećen, žena gledala u komp i kaže zadnji je nema više. Ošli mi dalje gledati na kat što ima i na odjelu kuhinja gle izložen isti takav stol sa stolicama i nešto malo skuplji (ne sjećam se više koliko bilo je to prije 5 godina, nije bilo drastično skuplji). Pitamo mi prodavačicu dobro kako je moguće prvo da su nam dolje rekli da više nema a drugo kako je moguće da cijena nije ista. Žena je samo slegla ramenima.
evo kako sam se ja provela jučer u Lesnini:
U novom katalogu reklamiraju dječji krevet Flexa za 1099 kn.
Super povoljno, krevet izgleda prekrasno, ali sumnjivo mi kako je tako jeftino.
Ne budi lijena nazovem ja i pitam jel to taj krevet sa slike na akciji i vele oni da je i da je to ta cijena.
Ujutro rano spremim se sa bolesnim djetetom i trbuhom (na čuvanju trudnoće sam) i put pod noge da budemo prvi (jer tko zna koliko samo komada imanju po toj super cijeni).
I što se dogodi kad dođemo tamo?????
Imaju veli momak 20 kreveta, ja odahnem neće se rasprodat, idemo ga prvo pogledat (hvala Bogu pa sam se na to odlučila) i imala sam što vidjet.
Krevet jedva jedvice sliči na onaj sa slike.
Niti su iste stepenice (krevet je na kat), trebale su biti nakošene sa ručkom sastrane, a ovdje su obične ravne, niti je isti tobogan (trebao je biti zaobljen da kad se djete spusti da se dočeka na noge, ovako je mala završila direkt na trtici i srećom nije se ozljedila jer su postavili običnu ravnu dasku direkt na pod).
To još ništa nije toliko važno, ipak trebamo krevet, a on je bio duplo lakši i klimaviji od prave Flexe, hoću reći da je to neka jeftina verzija, u kojoj su daske upola manje.
I velim ja da to nije krevet sa slike a on slijega ramenom uz smješak!
I kako vi to sad nazivate, slučajnom greškom!
Koliko je tih slučajnih grešaka u svakom katalogu??
Tko odgovara za te greške??
Ili još bolje tko ih slučajno stalno ponavlja??
Bome bi i ja takav posao u kojem mogu radit greške a ne dobit otkaz??
Ma koga ja zavaravam, nije to nikakva greška, to je čista navlakuša, prevara i manipulacija.
neka rulja nahrli, pa kad vide ovaj klimavi krevet pored prave flekse (koja je btw 20 % na popustu) odlučit će se za skuplju varijantu dok je na popustu.
Ali meni nije isto dat 3000 kn i 1099 koliko su oni rekalmirali.
Ne moram ni spominjat koliko je još parova, (još trudnica) došlo baš zbog te slike u katalogu, a mi smo bili tamo možda pola sata.
A što je s onima koji su došli tokom dana i danas, i sutra.
Dođe mi da na dnevniku pošaljem obavijest ljudima da ne idu bez veze 50-100 km u Lesninu jer to nije taj krevet.
I dalje ostaje pitanje kome se žalit?
Tko može ispravit tu pogrešku?
Još sam htjela reći kako na katalogu napišu da ne odgovaraju za tiskarske greške i razlike u boji, ali ovo sigurno nije tiskarska greška, nemaju oni u tiskari dvije fotke pa su greškom stavili onu bolju, tiskara tiska ono što su im poslali a to je samo tekst za nas budale.
Joj kako bi ih tužila da bar imamo sudove koji malo brže rade jer ja i dalje želim taj krevet po sniženoj cijeni.
Neću dalje, i ovo je previše.ali Lesnina me više neće vidit.
A sad idem opet zvat upravu!http://www.reklamacije.net/upload/smile/mrgreen1.gif