Već je netko pitao, pliz odgovor, mora li se taj pripravak od maslinovog ulja i kamilice odmah potrošiti ili može stajati?
Meni je danas jedan stidljivo izvirio :x (36. tjedan) i želim ga se odmah u startu riješiti.
Inače, ja sam ih nakon prošlog poroda (a i kasnije ako bi se pojavili) rješavala nevenovom masti. Nije da uvijek prođe baš odmah, ali svakako pomogne u kraćem vremenu.
Nakon poroda sam imala užasne i oblio me znoj kada me 1. put potjeralo na wc, no uzela sam nevenovu mast i prije odlaska na wc doobro sve namastila, i vani i iznutra i mogu vam reći da me je to spasilo!
(P.S. super mi je kad im netko još i tepa, "hemići" :lol: )
E, da, još nešto: ako netko želi koristiti svinjsku mast za bilo kakvo mazanje (moja mama kaže da se prije tom masti rješavalo sve, čak se i stavljala u vaginu ako bi bila kakva upala, ne znam ali eto...) mast se stavi na tanjurić i preko nje se pusti lagani mlaz hladne vode. Dok voda polako teče vi stalno miješate mast i tako ju "perete". Na kraju dobijete čisto bijelu kremu koja uopće nije onako masna, čak nema ni onaj miris.