Pokazuje rezultate 1 do 50 od 112

Tema: Hemoroidi, kako s njima?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    hatatitla avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ja sam koristila pilex uz dojenje (tako su mi rekli u apoteci a i mislim da pise, nisam sklona riskiranju u tome) ali meni nazalost nije pomogao, pila sam ga 14 dana. nakraju je ispalo da je ono sto je mene strasno bolilo mjesecima bila tzv fisura a hemici su bili prisutni ali na pregleu je dr rekao da ne izgledaju kao bolni.
    sretno svim curama koje se s njima muce, meni su "pokvarili" mjesece i mjesece nakon poroda.

b.ana.na avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj hatatitla prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam koristila pilex uz dojenje (tako su mi rekli u apoteci a i mislim da pise, nisam sklona riskiranju u tome) ali meni nazalost nije pomogao, pila sam ga 14 dana. nakraju je ispalo da je ono sto je mene strasno bolilo mjesecima bila tzv fisura a hemici su bili prisutni ali na pregleu je dr rekao da ne izgledaju kao bolni.
    sretno svim curama koje se s njima muce, meni su "pokvarili" mjesece i mjesece nakon poroda.
    pozdrav,oprosti što ovako uletavam,nova sam na forumu... mislim da i ja imam fisuru i hemeroide,jer hemeroide imam od kad znam za sebe,ali ova bol nakon poroda(prošlo 3 mjeseca od njega) je gora od ičega što sam do sad doživjela.. zanima me dal si to uspjela rješiti? ja sam se naručila za pregled u jednu privatnu polikliniku,po opisu preko telefona mi je dr rekao da ću najvjrojatnije morati na op.,a ta opcija mi nikako ne ide uz bebu i dojenje.. i totalno se slažem sa ovom tvojom zadnjom rečenicom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •