prvo porod - nakon 5 mjeseci, a drugi - nakon 2 s time da sam tada dojila tamdem... :?
Printable View
prvo porod - nakon 5 mjeseci, a drugi - nakon 2 s time da sam tada dojila tamdem... :?
18 mjeseci, stvari 0 bodova.
Mislim da ću na pregled uskoro. :/
mozda si trudna :mrgreen:Citiraj:
vlatka5 prvotno napisa
Isključivo dojim rodila sam prije 4,5 mjeseci a prvu sam mengu dobila 18.09.2008. i obilna je već danas 4 dan
Došla mi nakon 3 mjeseca i traje već 8. dan??
(isključivo izdajanje)
Ja dobila prije 15 dana - 18,5 mjeseci nakon poroda.
E da - i dalje dojimo i to dosta.
8 mj. nakon poroda.
mene uhvatili bolovi ko da cu dobiti, u ledjima i jajnicima, pa cemo vidjeti. nadam se da nece jos - sta ce mi :P osim da me mozda "podmaze" jer sam suuuhaaa... :lol:
Javljam se opet.
Došla pred dva dana, nakon 18 i pol mjeseci.
Dobar staž, ja zadovoljna. 8)
Jučer...Nakon 19 i pol mjeseci...Malo duže nego sa prvim djetetom (nakon 15 mjeseci).
Dobila 6 mjeseci nakon poroda. Tjedan dana nakon početka dohrane (prije isključivo dojila, bez vodice, čajeka i sl. gluposti).
Umislila sam si da je to povezano, da moje tijelo osjeća da može nastaviti s "vlastitim" životom jer beba prestaje biti potpuno ovisna o meni.
20 mjeseci nakon poroda (prije 2 mjeseca).
23 mj nakon poroda :)
Još nisam dobila (12 mj od poroda)
Uz isključivo dojenje oba puta, prvi put nakon 8 a drugi put nakon 6 tjedana. :evil:
je*ate, pa ti si jos gora od mene :shock:
Osim moje mame, još se nije našao tko bi me dostigao :PCitiraj:
mikka prvotno napisa
Mislim da je to genetski, nemam drugog objašnjenja.
srebrnkice, ti imaš zlatne jajnike. stvarno rade!Citiraj:
argenta prvotno napisa
prvi puta - nakon 10,5 mj.
drugi puta, intenzivno tandemsko dojenje - još ništa. ali mislim da je želim. valjda zato što čitam 'crveni šator'
4,5 mj nakon poroda,jos dojim a ciklus imam svakih 20 dana,da poludis.
Rodila sam na carski. Dobila sam prvu mengu kad mi je bebač imao točno 6 mjeseci. Al još uvijek ga dojim. :D
znas kako se kaze. pzi sta zelis moglo bi ti se ostvariti :mrgreen:Citiraj:
ovca_i_janjad prvotno napisa
Upravo danas stigla, nakon 5 ipo miseci i definitivno mi nije falila
i da, iskljucivo dojim
još ništa, za mjesec dana će biti dvije godine bez menge.
nije da mi fali, ali mi bi drugog bebača
nakon 42 dana...koma
stigla juče, nakon 14,5 mj, i još dojim
Evo je, tačno 3 meseca nakon poroda.....ako me sećanje dobro služi, i posle prvog poroda je bilo tako....jbg, moje spavaju po celu noć, te mi je fakat niži prolaktin...
Meni došla točno pet mjeseci nakon poroda.
I ne boli, ne boli više :D :D :D
Inače mi M bila gora od samog poroda :/
4 mjeseca i 10 dana nakon poroda i definitivno boli manje.
dobila sam nakon 4 mj isto stanje kao i prije,ne osjećam je uopće...
a kao po tim pričama trebala bi je sada žestoko osjećati :mrgreen:
Imam pitanjce.
Prvu mengu dobila nakon pet mjeseci dojenja i taj mjesec te idući su bile kao švicarski sat.
Međutim, ovaj mjesec mi se desetak dana prije pojavilo sitno krvarenje, svega nekoliko kapi u danu, nakon pet dana se mrvicu pojačalo, ali opet je to bilo jako malo i evo danas deseti dan još nije prestalo :/
Da li se trebam zabrinuti ili je to normalno s obzirom da još dojim pa je možda i razina prolaktina naglo porasla s obzirom da sam uvela noćna dojenja :/
Ima li netko sličnu situaciju, danas već 14 dan :/Citiraj:
Pepita prvotno napisa
da krvarim 14 dana, definitivno bih otišla ginekologu
16,5 mjeseci još ništa...sad kad vidim da je nekima prošlo i 23 mj ne brinem se 8)
Ma to nije krvarenje, to su par kapi u danu.Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Definitivno ću otići.
Mislila sam da je možda uredu s obzirom na dojenje i da se to pojavilo upravo kada sam opet uvela noćne podoje.
Zvala da se naručim i ginićka mi rekla da uopće ne trebam i da je to normalno, ako bi se slučajno krvarenje pojačalo da odmah dođem, ali to nešto sitno i pogotovo nakon uvođenja noćnih podoja da je uredu i da uopće ne trebam dolaziti.Citiraj:
Pepita prvotno napisa
Pričekat ću još koji dan, ako se nastavi ići ću svakako.
Rodila 07.01.,a dobila 24.03. uz isključivo dojenje. :roll:
Prvi put 9 mj nakon poroda
Drugi put nakon 16 mj