thanks sirius
moja naravno hoce curu :)
Printable View
thanks sirius
moja naravno hoce curu :)
uuu taj 4 d je mrak! stvarno se sve vidi. moja dr mi taj napravi svaki put. do sad smo pišulinca već vidjeli kako zijeva, siše prst... joooj. sutra idem na pregled i jedva čekam nove slikice i snimke
i mi se spremamo kod dr. Kosa u Polikliniku Vili
Ja sam bila u 21 tt na 3d i sve se isto lijepo vidjelo,ceškala se beba po glavi,zijevala dva puta svi organi su se vidjeli.Ja sam ga pitala za plodnu vodu da li je bistra pa je rekao da se to tek vidi u 32 tt. strah me da nije zamucena jer si znam popusit 2 cigarete i popijem salicu kave svaki dan
bili danas na uzv i dr. kos je stvarno :heart:
otkrio nam je da je beba dečko, "provjerio" sve organe i rekao da je bebach skroz ok!
I mi idemo dr. Kosu za dva tjedna. Tada će nam biti 20+1. Nadam se da će se sve lijepo vidjeti i da bebica neće skrivati glavicu.
Bucka, ti si najfriškija iz Vilija, pa me zanima jel može MM biti na pregledu i jel se dobiju slikice i DVD??
na pregledu tj. uzv-u su bili i MM i Nika!
4d uzv+anomaly test = 400kn
dobila sam par slikica, a obzirom da im je pržilica pokvarena, zamolili su da donesemo usb stick , pa su nam na njega snimili par filmića i slikica.
400kuna??? Meni su rekli kad sam se naručivala (prije tri tjedna) 600 kuna!?!
Joj nadam se da će popraviti pržilicu do mog pregleda jer ja bi pravi DVD, da konačno imamo nešto stvarno.
Naime, stvarno nemam sreće sa slikicama i DVDićima sa trudnoće. Na preglede hodam kod socijalnog ginekologa koji mi ni slike ne da. Kaže da nema papira, pa onda uzmem mobitel i slikam ekran kako bi MMu pokazala našu srećicu jer ga ginekolog ne pušta unutra. Ma strava i užas!!!
da! 400kn! dobili i račun! ;)
Cure, da li dr. Radoncic iz Vilija radi 3D/4D UZV? Mi bi trebali ići za 2 tjedna na anomaly scan, a voljeli bi obaviti i 3D.
da, samo naglasi kad se naručuješ da želiš radit anomaly scan..
e da, MM s je sa mnom na pregledu od prvog UZV u 8 tjednu! ne samo da dobijemo fotku već i dvd s filmićem svaki put! kod dr Radončića smo :-)
Ksena super!!! Mi se isto kontroliramo kod dr. R, ali ne dolazimo baš svaki put u Zg jer nam je to preskupo, a i zahtijeva puno vremena. Nisam bila sigurna da li i on radi 3D jer nikad nisam vidjela tu sondu kod njega, a bili smo već dosta puta. Baš se veselim filmiću! Baš je gušt gledati svoju bebicu. :)
ja sam izgleda sve pozaboravljala od prve trudnoće...
isto sam bila kod dr.R. u Viliju. Sad sam se naručila za 2-3 tjedna al sam sestri rekla kod narudžbe samo UZV (oni i imaju samo 3D) i pregled, nisam spominjala anomaly scan,zar se to ne radi preko UZV?
ajd me prosvijetlite.
inače imam Croatia osig.policu i nikad ništa nisam ni u prošloj T. uzimala osim UZVi pregled, pa mi sad niej jasno čemu naglašavanje anomaly scana kad se radi UZV-om?
šta nitko ne zna?! jel treba naglasit anomaly scan kod narudžbe ili .. ?
Nisam ništa posebno rekla (osim UZV-a) , ali sam se naručila u tjednima kad se radi anomaly scan, i nisam radila nikava 3D,4D. samo običan, vrlo detaljan UZV.
ja sam naglasila da tražim anomaly scan!
to sam i mislila, to se radi u tom tjednu i to je to. Thanx.
curke imam jedno pitanje... da li postoji razlika između 3D i 4D ultrazvuka... naime cijelo vrijeme pratim trudnoću na 3D ultrazvuku isada bi željela otići na 4D? da li postoji razlika uz kvaliteti slike, da li se što bolje vidi.... Da li je to drugačija tehnologija i da li 4D ultrazvuk otkiriva bilo što bolje od 3D ultrazvuka:)
puno hvala.
lily, znam da je off topic, ali koja polica od cro.osig.se isplati uzeti u trudnoći? sigurno si sve dobro proučila
ja imam normu i meni je savim ok.
ja sam sutra na anomaly scanu, 22 plus 1
imam selektu i sasvim mi je dovoljna u trudnoći, mjesečno plaćam oko 22o kn, ali preglede uopće ne plaćam niti uzv...
Inače bila u viliju na anomaly, mada sam bila tek u 18 tjednu, sve se lipo vidilo i rekoa je ok. Imam dosta tekućine u stomaku, tako je on rekao, pa se zato dobro vidi. Napravit će mi oko 22 tjedna još jedan samo da vidi srce detaljnije...