Meni se sada tempo konacno unormalio :smajlic-koji-brise-znoj-sa-cela: :mrgreen:.
Radim od kuce, a to je nekad problem jer se zna dogoditi da nekoliko stvari radim odjednom, ispremijesano - i poslovne, i kucanske.
Sad nas ujutro MM u 7:30h budi kad ide raditi, mi imamo 45 min. da E doruckuje i spremi se, onda ju vodim pred kucu cekati vrticki bus, i onda sam slobodna dok ju vrticki bus ne dovede kuci.
U medjuvremenu si uzmem 1:30h za dorucak, odlazak na fitness, setnju ili tako neko, sto sam samovoljno proglasila za "samo moje vrijeme" :mrgreen: (u medjuvremenu mi se pere ves, sudje perem dok kuham 'doruckovnu' kavu' :mrgreen:, uglavnom i nesto sitno kucansko se obavi), pa slijede poslovne obveze dok E ne dodje iz vrtica (dosad sam ju skupljala ja, sad ce i dolaziti kuci vrtickim busom).Onda idemo van na role, bicikl, ljulje, plazu, stovec ili se doma igramo. Veceru kuha MM (E ima uzinu u vrticu neposredno prije povratka kuci), usput se jos obavi kucanskih poslova (ono redovito, velika spremanja radimo vikendom). Jedno popodne tjedno odvojimo za zajednicki tjedni shopping. Poslije vecere kupanjac, pricica, spavanjac za E, i onda ovisno - ili se srusimo od umora, ili citam/gledam TV/jos malo radim...
Ako ujutro imam obveza u gradu, onda si odvojim par nocnih sati za posao.
Uglavnom, otkako sam si strogo odvojila vrijeme za posao i vrijeme za kucanske obveze, sve je bolje - stignem u to ubaciti i vise vremena za sebe. Puno pomaze odlazak&povratak iz vrtica vrtickim busom, jer sam na to dnevno gubila cca 3h.
Naravno, ocekujem da ce se ovaj plan totalno raspasti prvi puta kad E radi neke bolescure ostane kod kuce, a ni ljeti nece funkcionirati :mrgreen:, ali zasad mi pase ovaj osjecaj 'strukture vremena' - odmornija sam, vedrija, zivahnija (nedavno sam rekla muzu da se osjecam kao pticica :lol: ) i puno vise toga stignem.