Gdje tam?
Ja mislim na provale u stanove nas koji planiramo zbrisati. Ne mora lopov nikamo bježati. Odveze si doma, s Trešnjevke na Črnomerec.
Printable View
Gdje tam?
Ja mislim na provale u stanove nas koji planiramo zbrisati. Ne mora lopov nikamo bježati. Odveze si doma, s Trešnjevke na Črnomerec.
Al kaj onda ovo znači provala iz gradskog zatvora?
To bi bilo jako puno provala, da... da sam provalnik točno to bi i imalo smisla.
Pardon, nejasno sam se izrazila. Grad ce biti zatvoren, ograniceno kretanje. Puno nas koji smo blizu koncertu ce otici u petak iz grada. Stanovi prazni. Raj za provale.
Paaaa... nemojte ići... :)
Naravno da će lopovi operirati. Osobito ovim balvanima koji pod komentarima na FB imenom i prezimenom objavljuju da odlaze za vikend.
Isto kao što provaljuju kad je sahrana, vjenčanje i sl. (doduše, to je lakše saznati).
Onda kamere svuda pa makar lažne... može se i računalo postaviti da radi kao kamera i snima na pokret.
Ne kuzim.
Pa isto tako imaju priliku operirat ljeti dok su ljudi na odmoru ili zimi kad se skija ...rolete stoje, prozori se ne otvaraju danima, posta gomila...to se moze pratit danima.
Ovdje se radi o jednoj noci.
Statisticki gledano sanse su puno manje nego za vrijeme ljetnih i zimskih praznika.
Nisam nikad o tome razmisljala, naravno da putujemo za vrijeme praznika. Imamo protuprovalna vrata, normalne susjede pa sta bude...
Necu zbog toga bit u strahu i nikud ne mrdat. Moj mindset to jednostavno ne podržava :mrgreen: čuvanje kuće u 4 zida
Jedino sto se trudim je da ne objavljujem na fejsu fotke s putovanja posebno dalekih nego kad se vratimo (ako ih uopce objavim, sve sam lijenija) :lool:
Msm da se ode cilja na nedostupnost službi tu večer a ne to što su ljudi otišli od doma... dakle kad odeš izlet tri dana provalnik još uvijek može računat suseda će ga videt i prijavit, a ode može doslovno u po bela dana s maskom preko lica moš ga fućkat ako ti provali jer ga nema ko uhapsit i odvesti...
Ajme.pa nece svo polic.osoblje grada Zg bit na hipodromu. Sasvim sigurno je policija procijenila sigurnosni rizik i rasporedila snage, pa nema tog dogadjanja ni države da je sva policija angazirana na jednom mjestu. Nigdje veze.
Ajme.pa nece svo polic.osoblje grada Zg bit na hipodromu. Sasvim sigurno je policija procijenila sigurnosni rizik i rasporedila snage, pa nema tog dogadjanja ni države da je sva policija angazirana na jednom mjestu. Nigdje veze.
U svakom slucaju jos uvijek ostaju susjedi, sasvim sigurno ne iseljavaju cijeli vikend kompletne zgrade :lool:presmijesno....
Pa vise susjeda je odsutno ljeti a policija sigurno radi svoj posao uvijek i po danu i po noci i petke i svetke.
Nisam baš toliko uvjerena u to, ali pričekajmo i vidimo. Štogod bude biće zabavno.