tonili :cry: :cry: :cry:
neka ti Bog da snage
Printable View
tonili :cry: :cry: :cry:
neka ti Bog da snage
Jako mi je žao :cry:
Drži se, budi hrabra :love:
auh :no: , strašno stvarno mi je žao, :cry: :cry:
tugujem s vama!! držite se !!! :taps: :*
Draga tonili, tako mi je žao... :love2:
joj nemam riječi :cry: :cry: :cry: :cry:
tonili,
zaista nisam u stanju pronaći prave riječu da te utješim i ohrabrim
:cry:
žao mi je :cry:
Hvala vam svima.
Ono što sam napisala na početku, dvojba dal da vam kažem ili ne...nemojte misliti da vam nebi rekla....samo... govor, pisanje, priznanje, ovaj jad u kojem se nalazim čini stvarnim, a jedino što želim jest da je ovo fikcija, nestvarno, ružan san...
Zapravo sam u nekom nijemom stanju gdje balansiram između nestvarnog i zbilje...ljepše mi je u tom nestvarnom svijetu, al zbilja me udara i vraća u jad....i tako čekam kraj...
:cry: :cry:
Žao mi je :(
Joj, tonili, strašno mi je žao :cry:
tonili strasno mi je zao, budi jaka :cry: :( :cry:
Draga tonili strašno mi je žao, ali doći će i tvoj trenutak samo budi hrabra. :love2:
:cry: :cry: :cry: :(
potpisujem, imala sam 5 spontanih prije mojih bebica, drži se :heart:Citiraj:
rvukovi2 prvotno napisa
tonili, strašno mi je žao :cry: , vjeruj u to da ćeš uspjeti kad-tad :love2:
žao mi je tonili, kakva srrašna vijest, draga budi hrabra! :cry:
evo sam se rasplakala i neznam šta bi ti porućila. PA TO JE STRAŠNO I UVJEK SAM SE BOJALA UPRAVO TOGA.ZNAM DA JE VAŠA BOL OGROMNA AL ONO ŠTO NAS NE UBIJE TO NAS OJAČA.STOGA NEK VAM JE DRAGI BOG U POMOĆI DA TO PREBRODITE I IZAĐETE IZ TOGA JOŠ JAĆI I KRENETE NA DRUGU BEBICU.IZA KIŠE UVIJEK DOLAZI SUNCE,PA DOĆI ČE I VAŠE.
strasno,jako mi zao :cry: :cry:
drzi se draga :taps:
:cry: :love2:
Ajme meni tek sam sada pročitala :cry:
Tonili :( ,žao mi je,ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš.
tonili draga strašno mi je žao :love2:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Tebe. :love2:
drži se!
Ajme,stravicne vijesti.. :cry:
Draga tonili jako mi je zao i zelim ti snagu da sto prije krenes dalje i ublazis ovu bol dolazecom srecom... :heart:
:cry: :(
Draga, drži se :heart:
tonili, nemam riječi :cry: :cry: :cry:
Šaljem ti samo jedan veliki virtualni :love:
Šaljem ti samo jedan veliki virtualni :love:
jako mi je zao :cry:
pratila sam tvoju pricu od pocetka i ni slutila nisam da ce se ovako nesto dogoditi
nadam se da ces ubrzo skupiti snage za dalje
tonili :cry:
najljepše su riječi utjehe cura koje su nakon takve tragedije dobile svoje anđelčiće. želim da se to i tebi čim prije ostvari.
:love:
tonili :love: :cry:
1000 :cry:
draga tonili, neopisivo mi je žao, nema riječi utjehe.. :cry: :cry: drži se :love2:
:cry: :cry: , nedaj bože nikom više
Tonili :cry: :cry: :cry: Jako mi je zao...drzi se i budi hrabra, tvoja beba ce doci :love2:
:cry: strašno mi je žao... znam kako ti je o kroz što prolazite - nažalost mi smo saznali na isti užasan, prebolan i strašan način - na pregledu u 31. tjednu, ni ne sluteći da bi nešto moglo biti loše :cry: ...
Bol je prevelika, no nadam se da ćete smoći snage za dalje, samo da prođe sve ovo.
Šaljem ti ogoman :love: i držite se. Našite utjehu jedan u drugome, i nemojte odustajati - to vam je zvijezda vodilja :heart: !
ajme i meni je užasno žao, baš sam pratila tvoje postove i radovala se tvom uspjehu a sad ovo :cry: :cry: nemam riječi
tonili, ovo je strašna vijest. Ne mogu vjerojatno ni zamisliti kako ti je teško. Drži se, draga. :heart: