Evo nas ponovno, ja stvarno ne razumijem...prošli čet popili zadnju dozu zinnata, a u sub-ned temp 37.8 i boli uho-urla plače, do dvanaest u ned kao da ništa nije bilo ( u 8h ujutro sam mu dala panadol jer ga je jako bolilo, poslije više ništa ).
U pon kod dr., nema temp, ona ništa ne vidi, samo više smole u desnom uhu na koje on pokazuje.
Šalje nas na bris-još čekamo nalaz.
I kod otorinca-bili kod dr.Marna-pol.kl.Sabol-nisam htjela čekati četvrtak kad ima ambulantu u klaićevoj i otišli i obavili privatno.
Čačkao mu je po ušima, pregledao, malo čistio-neki tanki tanki štapić i vatica i rekao da je upala sanirana i da kapamo još pet dana 3x2-3kapi hidrogen za uho 3%.
Danas ujutro mali opet plače da ga buba-buba, temp rubna 37 ispod pazuha, traži da mu kapam da ga buba-nije raspoložen baš, ima apetita, ali kao da je na pol.
Uopće više ne znam kaj da radim, nikad sama nisam imala upalu uha i ne znam kako to ide, kaj to može tako na bliceve se javljati. stvarno mi nije jasno :(
Može li mi netko objasniti to za hidrogen čemu kapanje toga služi, da se uho očisti ili kaj?