čekam poziv večeras (piše ti gore ;) )Citiraj:
anita_m prvotno napisa
Printable View
čekam poziv večeras (piše ti gore ;) )Citiraj:
anita_m prvotno napisa
sutra stiže hp expressom, al stiže tvrdi kofer :mrgreen: . naime,ovi drugi nemaju niš za zaključat, pa sam zaključila da je jednostavnija varijanta imat zaključan kofer... tak da će me to koštat manje od 100 kuna...
i jedna mudrost mog splitskog prijatelja :mrgreen: :
umor prolazi, zadovoljstvo ostaje... :lol: :lol:
sorciere pazi, u nekim zemljama ne smijes ni imati zakljucan kofer, jer ce ti carinici razbiti bravu i ostaviti poruku da su to oni napravili :/ . sigurna sam za USA, a za druge provjeri prije nego zakljucas, ako putujes avionom.
Za USA sigurno smijes imati lokot, samo mora biti jedan od standardnih (da se googlat), koji oni otkljucavaju univerzalnim kljucevima.
Trcim sad van, kasnije cu stavit link.
u pravu si smijes imati lokot, ali ne i sifru. upozorena sam vise puta na check-inu.
Sorcie, te male (univerzalne, tj. dozvoljene) lokote za kofere možeš kupiti u manje-više svakoj prodavaonici kofera. Pouzdano znam :mrgreen: , jer je mm uspio izgubiti originalne Delsey ključeve za lokot koji je tim činom postao neupotrebljiv, pa smo morali kupiti novi.Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Da ne duljim, uopće nije skup i može se staviti na svaki kofer ili putnu torbu (provuče se kroz one rupice na ciferšlusu).
Ici cu danas popodne u shopping pa cu provjeriti gdje cega ima (bar se nadam.. u zadnje vrijeme uspijevam pobrkati sve planove, haha). Idem u potragu za pojasevima za kofere, lokotima, tagovima za adrese i.... jos jednim koferom, po mogucnosti velicine cetverosobnog stana.
Libraria ima u ponudi pojaseve, lokote.. sve sto treba (to je to cudo u Petrinjskoj, s torbama i koferima). Trenutno nema nicega, sve su rasprodali, a koliko se prodavacica sjeca, lokoti su bili oko 40 kuna, a pojasevi oko 150.
150 kuna ZA TO?! Pa opasat cu kofere sa spagom...
Potraga se nastavlja malo kasnije.
Koliko god razbijala glavu razmišljajući, nikako mi nije jasno koja je svrha lokota, koji se daju otključati nekim univerzalnim ključem :/ . :oops:
Lokot ne stavljas zato da ti netko nesto ne ukrade, vec da ti se ne otvori ciferslus.
Carinici imaju pravo otvarati kofere pa je izuzetno nepreporucljivo servirati im nesto sto zahtijeva alat.
ti to govoriš o mom jafi?Citiraj:
Kaae prvotno napisa
predmet je sprdnje, čuđenja i upiranja prstom gdje god se s njim pojavim,
šoferima doslovno pozlije kad ga moraju utovariti u bus,
a prošle sam godine u njega utrpala 24,8kg prtljage i pustili su me na avion za du :oops:
i crvene je boje kao i tvoj mališa sa slike :heart:
kupila sam ga u naletu ne znam ni sama čega,
i u trgovini mi uopće nije izgledao toliko ogroman (iako nije bilo ogromnijeg od njega, poslije sam shvatila da sam uzela najveću veličinu :lol: ). kad sam se vratila u sobu, skužila sam da ga nigdje ne mogu smjestiti, nego otvorenog u bunker iznad vrata :nope:
trenutno tražim nešto malo skromnije za more, pa ako bi se netko "đorao"? :mrgreen:
očeš ga prodati?Citiraj:
melange prvotno napisa
koje su dimenzije?
da javim kak je prošlo :lol:
imala sam dva tvrda kofera na odlasku. carlton su uredno BACILI iz aviona na pistu (tip ga je gurnuo preko trake :evil: ), a to sam vidjela iz busa... drugi je uspio proći... nije se slomio, samo se oderao.
na povratku sam imala i treći ( mali mekani) kofer, kojem fali jedna nogica, al ima kotače (opet mi poklonili - ko da ću putovat ne znam kuda :lol: ). običan cif, bez lokota, bez ičeg - a unutra sam stavila zmazani veš (zlu ne trebalo :mrgreen: ). sve je došlo bez problema.
btw - avion je bio tako mali i star :shock: , da sam na ulasku pipala oplatu, da vidim da nije od plastike... :?
Suti, molim te, o malim i starim avionima. Ja tek moram u svoje...
Nego, samo da javim da sam danas kupila dva veca kofera (mislim 75x45x35 ili tako nesto)... svaki za stodvadesetdevet kuna. Da, 129. U Ipercoop-Sparu u KC-u prolupali i stavili neko ludo snizenje samo tog jednog modela. Nazalost, imali su samo jos ova dva. Bila bih kupila jos 3-4. (Sveukupno mi treba 8... hahahaha).
Bas su mi lijepi, dovoljno da bih ih odabrala i da nisu bili suludo skoro-pa-besplatni.. a cak imaju i dobre kotace. ;)
i ja tražim kofer.... veći jerbo idem u španjolsku
( ipak idemo, valjda )
u klc je izbor NIKAKAV
help :(
Jel ima u Karlovcu Mercatone? U bivsem Ipercoopu, koji je sad u braku s Intersparom, ili sta vec, bilo je odlicnih kofera za - 129,99 kuna. Kupila sam dva prosli tjedan u King Crossu pa onda jos dva u srijedu u Stupniku. Bas su lijepi svijetlo plavi, imaju silikonske kotace. Mjere: 75x45x30 ili tako nesto.Citiraj:
maria71 prvotno napisa
nema kod nas niš :x ima kofera po 700 kn
morat ću u zg
Vid' mene, ponavljam se. :oops:
Daj probaj nazvat Ipercoop pa vidi jel ima jos. Hoces sliku ovog za 129.99? Cijena je vise nego dobra za kofer koji sam dobila. Odabrala bih te iste i da nisu bili na snizenju (kad bi imala puno vise novaca, jelte, jer su inace najjeftiniji ove velicine 399 kuna, a izgledaju kao da ce se raspast ako ih, recimo, otvorim).
ako ti nije bed stavi sliku...ma najrađe bih išla sa plastičnim vrećicama koliko mi se ide :mrgreen:
Eto ih.
Bozesacuvaj sta sam napravila od burazove sobe... al' dobro, nema ga u Zg trenutno. :x Jeftino prodajem.. uloske? :lol:
super izgledaju, hvala :)
jel ima u karlovcu pitarello?
kikica će ti posuditi svoj carlton. :* :love:
ajme :DCitiraj:
sorciere prvotno napisa
:heart: :*
i pitarello je propao
zvala sam te na 098, al se ne javljaš :P ...
aj javi kad ti treba... ;)
ko zna gdje sam ja 098 šutnula..... čujemo se pod večer :*
zovem te ,pusa