kod nas su moji ti koji stalno nešto kupuju. zapravo moja mama. ja sam prigovarala, vikala da ne treba i odustala. ona ne može odoliti, a mogu si priuštiti. čemu da joj uskratim nešto što joj čini toliko zadovoljstvo?
kad joj kažem da neke stvari ni ne stigne nositi kaže mi da S. (moja prijateljica) ima blizanke pa će sigurno njoj dobro doći. tu sam odustala, kupuj mama.
neki dan su bile u kjižari i kupila joj je 3 slikovnice.na moj komentar da je baš mogla jednu ako je već morala, rekla mi je da je G htjela 1 al ju je ona nagovorila :roll:
ja nemam neki odnos sa roditeljima MD. žive daleko, stari su i jako se rijetko viđamo. G ode ponekad s tatom do njih, sad ćemo ih posjetiti na dan kad se budemo vraćali s mora. njegova je mama takva da misli da baš sve zna, i mi sve krivo radimo u vezi odgoja djeteta. kako se rijetko vidimo stvarno se nemam namjeru suprotstavljati, pa mogu 24 sata klimati glavom.
pa tako i tako neće ništa promijeniti za to malo vremena što provedu zajedno.
i više mi je žao kad roditelji MD kupe nešto, jer žive od penzije, a G stvarno ništa ne treba.