Upravo tako poceli prosvjedi protiv vlade pa nezna kako bi skupila poene i eto sjetila se sada nas a nedavno je i sama podrzala zakon.Citiraj:
Dodirko prvotno napisa
Ok ako ce nam pomoc al mislim da ona preko nas zeli pomoc sebi :(
Printable View
Upravo tako poceli prosvjedi protiv vlade pa nezna kako bi skupila poene i eto sjetila se sada nas a nedavno je i sama podrzala zakon.Citiraj:
Dodirko prvotno napisa
Ok ako ce nam pomoc al mislim da ona preko nas zeli pomoc sebi :(
XCitiraj:
pčelica2009 prvotno napisa
xxxxx :cry:Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
sad joj idem poslati mail da ju pitam jel to njezim ministar zove na večere u vrijeme recesije iz svog džepa ili iz državnog proračuna?
Imala sam priliku sve skresati Hebrangu u lice, vezo svoj brod do našeg i zaokupirali čitavu valu, galamili ko da su nas htjeli otjerati, nikad si neću oprostiti priliku - ali iskreno još nisam znala da će odlučivati o sudbini našeg djeteta
Potpis! :evil:Citiraj:
pčelice i ja razmišljam da joj sad pošaljem mail, a bome bi i njemu jedan napisala :mrgreen:
al bojim se da bi pokupila neku privatnu tužbu jer se ne bi mogla suzdržati...
sram ih može biti, puj
E ja sam olakšala dušu.Poslala sam mail i napisala da je neprikladno da u vrijeme recesije njezin ministar poziva na večere i to iz čijeg džepa a iz mog će se plaćati mpo u Sloveniji jer mi moja država to ne dozvoli.I napisala sam da ima Boga i da će pomoći i mom bratu koji je prvi bio u Vukovaru i oženio Vukovarku pa sada živi kao podstanar jer su ga izvarali za gradilište i moji roditelji koji su dali svoj doprinos u ratu i moj muž koji i sada služi pod stijegom državi pa da će Bog pomoći i meni da začmem u Sloveniji kad već ne mogu u svojoj državi.
eto,malo mi je sada lakše. :(
Nisam izdržala- poslala sam joj jedan baš lijepi mail :mrgreen:
Sad mi je malo lakše...
Nemam rijeci.
:(
na trenutak u našim istisnkim nastojanjima zaboravimo s kime imamo posla - s političarima :(
njihovu spremnost na lažna obećanja i prevrtljivost nikada neću shvatiti :shock: svi smo ljudi, a tako smo različiti
Evo samo da vas obavijestim da sam danas dobila mail od predsjednice(tako je pisalo-od predsjednice) i izvjestila me da je moj mail proslijeđen ministru Milinoviću na razmatranje
A da, tak nam je svima poslala.
To joj tajnica očito ima šprancu po kojoj svima šalje odgovore.
cure, što još možemo napraviti da bi popravili stanje, otvorili ljudima oči da je zakon loš?
osobno, ne želim sad raditi puno pokušaja u HR da mi propadnu oni besplatni, dok se zakon ne promijeni. a promijenit će se....
joj, ma dobila sam i ja taj mail, to je špranca. i na taj sam odgovorila, rekla sam da je šteta što je proslijeđen milinoviću jer to nema puno smisla, da sam se baš pouzdala u nju, kao pametnu ženu - probala sam na tu foru. A to je bilo baš dan nakon prikazivanja famoznih Paralela, pa sam pitala i što kažu na to da svi svjetski stručnjaci demantiraju milinovićeve neistine, kako nakon takve emisije mogu mirno ostati iza svojih gluposti... naravno, ne očekujem ništa. Sve su to debelokošci i kriminalci. Nije ih sram niti kad ih se uhvati u pljački, a kamo li radi donošenja ovog ili onog zakona.
Da i ja sam ga dobila i nisam odoljela da im ne posaljem reply :mrgreen: jer moje pismo nije bilo upuceno ni tajniku ni ministru nego bas predsjednici.Njima sam vec napisala sto sam imala.Citiraj:
a čega je ona uopće predsjednica :? zar ona nije premijerka ili se možda nada boljoj fotelji-zato sam i naglasila pismo od predsjednice iliti mail
Predsjednica vlade iliti premijerka, isti vrag drugo pakovanje :lol:
a dobro je...od silnog straha sam mislila da se namjerava kandidirati za predsjednicu države pa se već tako predstavlja.. :P
usput Ružo ako ti je mobitel blizu nekog odvoda,brzo ga baci tamo jer ne čuješ kad ti zvoni :mrgreen: