Pokradene stvari na rasprodaji
[quote="mala_zombi"]Do sada sam uvijek bila zadovoljna kupljenim na Rodi,ali ovaj put sam kod kuće nakon skidanja pik trake pronašla vrlo neugodne fleke na obje majce pod istom šifrom.
Majčice izgledaju savršeno na prvi pogled,ali stvano je svinjski podvaliti majce za malu bebu koje su neupotrebljive,staviti cijenu 25 kuna i praviti se tulav pa ako prođe,prođe.
Evo, u ovom slučaju bi Rode trebale reagirati i poslati opomenu ili nešto slično tom prodavatelju(nadam se da ste sačuvali šifru), jer imaju podatke osoba koje prodavaju(Ime, prezime i br. telefona).
Ne kažem da nema i nepoštenih prodavatelja, no takve treba prozvati i "kazniti", kao i sve ostale koji udrugu koriste sami i isključivo za svoju korist ne birajući ciljeve(bila to prijevara ili krađa).
Citiraj:
Mima prvotno napisa
dodagoda jesi li tu u nekoj vezi sa dinomandarino, teško mi je pratiti .. ?
Ne znam šta bi to trebalo značiti?????
:?
Re: Pokradene stvari na rasprodaji
Citiraj:
dodagoda prvotno napisa
Citiraj:
Mima prvotno napisa
Ne shvaćam tko je dinomandarino, da li je to ta tvoja prijateljica, netko tko je sa tobom u nekoj vezi, ili slučajno neka deseta osoba?
Citiraj:
Mima prvotno napisa
Citiraj:
dodagoda prvotno napisa
Citiraj:
Mima prvotno napisa
Ne shvaćam tko je dinomandarino, da li je to ta tvoja prijateljica, netko tko je sa tobom u nekoj vezi, ili slučajno neka deseta osoba?
Deseta osoba,no ne znam zašto je to uopće važno.
Što se teme tiče- zahvaljujem [Cooldaddy
na razumjevanju, jer ovo je jedan od rijetkih postova volontera, a da nije tipa "što sad mi tu hoćemo, svugde se krade pa i na rasprodaji".
O problemima treba razgovarati i rješavati ih, a krivce ako je moguće kažnjavati ....
Ako bi svatko od nas na rasprodaji reagirao na sav glas prema nekome tko krade ili razbacuje odjeću vjerujem da bi se takvi ustručavali ubuduće . Možda zvuči kao utopija :lol: , ali ako se mi ostali ne ponašamo "baš me briga-nije moje" i reagiramo to će samo biti na čast udrugi.
Citiraj:
dodagoda prvotno napisa
Citiraj:
Mima prvotno napisa
Citiraj:
dodagoda prvotno napisa
Citiraj:
Mima prvotno napisa
Deseta osoba,no ne znam zašto je to uopće važno.
Što se teme tiče- zahvaljujem
[Cooldaddy-pardon
daddycool
na razumjevanju, jer ovo je jedan od rijetkih postova volontera, a da nije tipa "što sad mi tu hoćemo, svugde se krade pa i na rasprodaji".
O problemima treba razgovarati i rješavati ih, a krivce ako je moguće kažnjavati ....
Ako bi svatko od nas na rasprodaji reagirao na sav glas prema nekome tko krade ili razbacuje odjeću vjerujem da bi se takvi ustručavali ubuduće . Možda zvuči kao utopija :lol: , ali ako se mi ostali ne ponašamo "baš me briga-nije moje" i reagiramo to će samo biti na čast udrugi.
[quote="Mima"].
Na temu bih rekla - iako nikad nisam niti bila na Rodinoj rasprodaji - da mi se ne čini fer ovako javno, a anonimno, obračunavati sa Rodom, posebno zato što su se pojavile insinuacije da su volonteri otuđili robu.
Predlažem da se vratite na početak posta i vidite to se sa kime obračunava.
Uglavnom ja sam rekla što sam imala i neda mi se više tjerati mak na konac...
Evo, budući da sam ja pokrenula temu(doduše malo smo i skretali sa teme) želim zahvaliti svima koji su sudjelovali.
Ukoliko se netko našao uvrijeđen,ispričavam se jer mi to nije bio cilj-cilj mi je bio iznjeti problem za koji svi znamo da postoji i eventualno dati svoj maleni doprinos kako bi se u budućnosti smanjio. U raspravi su većinom sudjelovali volonteri i dugogodišnji članovi foruma, no primjetih da je post otvoren jaaako puno puta i ako pomogne da u budućnosti dugoprstićima skratimo prstiće ja sretna :D
Ostajte mi dobro i uživajte u nadolazećim blagdanima :bye: