da, ako koristiš godišnji. ako ne - ništa od regresa. barem su meni tako objasnili. no ja sam bila cijelu godinu na porodiljnom, bez jednog dana rada pa nisam imala pravo na GO, a tako ni na regres.
Printable View
da, ako koristiš godišnji. ako ne - ništa od regresa. barem su meni tako objasnili. no ja sam bila cijelu godinu na porodiljnom, bez jednog dana rada pa nisam imala pravo na GO, a tako ni na regres.
Nije mi jasno to s neisplaćivanjem zbog porodiljnog. I ako ne koristiš u tom trenutku godišnji, svakako ćeš ga iskoristiti za tekuću godinu, prije ili poslije, ili usred porodiljnog, pa čemu onda vraćanje love ili neisplaćivanje?
Tj. kako može biit različita praksa, ako se radi o istom zakonu?
Nemam pojma, zvat ću računovodstvo pa ću i vama napisati što oni kažu.
Za početak - hoće li uopće biti regresa za ikoga.
znači ja na komplikacijama nema šanse da dobijem regres i ako ga budu isplačivali?
Dobila regres danas-javne službe-1250 kn.
I ja danas dobila-zdravstvo
Bila na porodiljnom dva puta, zaposlena u javnoj službi i pouzdano znam da imaš pravo na regres, jer i na neiskorišteni godišnji imaš pravo, trebaš se dobro informirati.
zdravstvo je dobilo :)
Zdravstvo je dobilo šipak?
A znanost i visoko školstvo?
Visoko školstvo još ništa.
i ja sam lani bila na porodiljnom. doduše sve skupa niti 5 miseci, ali sam regrs dobila. i stari godišnji, onaj od lani počinjem koristit sad od 12.7. nakon njega uzimam malo porodiljnog jer mi je ostalo onih drugih 6 mjeseci.
p.s. i ja sam u javnoj službi, ali ni -r- od regresa kod nas. neće nas valjda zaboravit??? iako mu se ne nadam dokle god ga ne vidim na računu.
u srednjoj školi još ništa
ali prošle godine smo ga dobili 30.7. tako da nada umire posljednja :mrgreen:
Nama u visokom školstvu rekli su iz računovodstva da ćemo dobiti iza plaće (koja je obično 15. u mjesecu).
mi inače (min. financ.) dobijamo 31.07.
Jel ima tko kakvih novosti o regresu za zaposlenike u školama?ili smo zaboravljeni??????????
dobili
zdravstvo, PZZ, Zagreb
Stigao regres - državna uprava
jesmo li mi dobili ?
:-(((((
Da, škole....
jel jesmo !!!!!! weeeeeeee pusu ti šaljem <3
Jesu li sigurno škole dobile regres?
I ja sam dobila regres. Javno smo poduzeće (i ne dobivamo plaću iz budžeta), ali nisu nam isplaćivali dok nisu dobii državni službenici.
Dobilo je i visoko školstvo!
Jeeee, meni danas sjelo (školstvo) :).
Mi smo u Osijeku (KBO) dobili pola..... na plaći.
dobila i ja danas, znanost
Stiglo i meni danas, osnovna škola. :D