dobro da sa time nemam problema, a već sam i pri kraju pa se nadam da me neće zadesiti..... negdje sam tu na forumu pročitala da neke cure koriste kestenovu mast i da im je pomogla.... a možda se neko javi pa potvrdi tu informaciju.
Printable View
Za hemeroide pomaže bilo što što pomaže kod liječenja vena (mislim na kreme i masti), jer je riječ o istom problemu, samo na drugoj lokaciji. Alzo, kesten je okey, iako nema jako djelovanje.
Ja sam u trudnoći u ekstremnim situacijama koristila Faktu. Pomaže, preporučio ginić, ali ne preporučujem čestu uporabu.
ja imam problema vec par godina.i bome sam imala jake upale i bolove.a ovo mi je prva trudnoca i trenutno nemam hemeroide.al evo zadnja 4dana ništa od moje probave.a nesmijemo se naprezat?? u 33+2tt sam sad.
Pinky, svaki dan 3-4 suhe smokve.
hvala marta!!
meni se probava malo normalizirala, jednako nenadano ko što je bila zatajila.
svaki dan uzimam magnezij 300 i mislim da i to pomaže.
Curke kao što sam napisala jučer imam probavnih smetnji no hvala Bogu one se ne odnose na sami kontinuitet pražnjenja, a u tome mi uvelike pomažu suhe šljive (kao što je to napisala i "marta"),ječmena kaša (ričet)kuhana samo u slanoj vodi i naravno dnevno pojedem barem kilogram raznog voća (kruške , jabuke, naranče, ponekad ananas, ponekad bananu ali samo ujutro i ostalo što se može naći dok još nema proljetnog i ljetnog voća)
Mg! (magnezij)
Treba i za trudnoću (čitala na Harni), a odličan za probavu.
Suhe šljive također!
curke, meni se unormalila probava... znači svako jutro na prazan želudac žlica meda i čaša mlake vode.... zatim kompot od šljiva i smokava... i navečer jabuka:) MG sam čula da je jako dobar:)
Magnezij je zbilja odličan :mrgreen: Meni ga je ginekolog preporučio zbog oticanja nogu, ali mi se usput i izregulirala stolica :-D
Super!
sada sam u 31tj i zanima me da li također netko ima problem kao ja i kako ga rješava. naime, zapremnina želudca mi je minijaturna, imam osjećaj da mogu pojesti za dvije šake hrane i više prosto ne stane. to mi je veliko opterećenje jer ne mogu jesti svaka dva sata. da li netko zna zašto je to tako?
I ja imam taj "problem" s malom zapremninom želuca, a 15 tt sam. Nemaš drugo rješenje nego stvarno jesti često male obroke.
Ako pojedem previše (odnosno količinu koju sam normalno jela prije trudnoće), imam osjećaj da će mi želudac eksplodirat i u komi sam par sati. Meni se to dešava skoro od početka trudnoće. Nemam pojma zašto je to tako, u prvoj trudnoći nisam imala taj problem.