Sretno :* :heart:
Printable View
Sretno :* :heart:
Drži se, Ivca!
:love: :heart:
Znam da je sve to teško i preteško, ali uvijek nakon kiše dođe sunce. NEMOJTE KLONUTI DUHOM i jedna prekrasna mala djevojčica će sigurno uskoro biti sretna kod tebe. :love:
Uh, Ivca, nije vam lako! :(
Nadam se da će se sve ipak riješiti :love:
Ivca :love:
znam za ovo sa Rusijom, i moja teta koja zivi u Londonu je na njihovu listu i dobila je ovu obavijest. I ona i njen dragi sada cekaju... A trebali su samo otici i srediti sve do kraja. Upoznali su curicu, ona je iz Kaliningrada i ima 5 god. Resili su da posvoje starije djete.
Draga Ivca, ima li kakvih novosti? :love:
jeste li uspjeli van RH? Sretno :saint:Citiraj:
otocanka prvotno napisa
BOK sivma na forumu,
nisam se dugo dugo javljala jer nisam imala sta da Vam pisem ,osim o nasem ustajalom stanju oko posvojenja. 4.1.2008 ce biti 2 godine da smo pokrenuli postupak posvojenja iz rusije, jucer nam je javljeno da je nasa agencija konacno dobila sve potrebne dozvole i posvojenja se mogu nastaviti.. juuhhhhuu suprug i ja smo prvi na redu za putovanje u rusiju... nadamo se da cemo putovati u 3.mjesecu. no vise ne pravimo planove oko nicega... javim svima kao je sve proslo.. pozdrav i happy x-mass to all Ivca
Evo još malo vibrica za brzi postupak i da djevojčica što prije nađe roditelje
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Ivca draga, od sveg srca se nadam da ćete slijedeći Božić provesti u troje :love: :heart:
Ja cu potpisati Otocanku :love:
i jaCitiraj:
otocanka prvotno napisa
i ja.i ja!!! :love: :heart:Citiraj:
i ja ću biti tata prvotno napisa
i ja :*Citiraj:
LeeLoo prvotno napisa
Pridružujem se željama :heart: !
ja se nadam da ćete za Uskrs biti sa svojom djevojčicom... :dancingfever:Citiraj:
Ivca prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da 2008. bude vaša godina! :heart: