koksy prvotno napisa
Ne! Nikakva. Neide on sam, ide s nekoliko ljudi, firma im placa vjerovatno hotel, dakle kad bi mi isli morali bi sami placat smjestaj i hranu a onda tu nema profita. A s njim u sobi bas i nemozemo biti posto nece biti sam. A i realno, kud cu s novorodencetom na Grenland...Cekat cemo ga u toplini svog doma i nadat se da ce imat dovoljno dobar internet da se cujemo preko skypa.
Jedino sto me sad kopka, a ne zelim to priznat MM-u, je da sve bude ok s bebom i porodom, da nebudem u bolnici predugo, da Sven nebude bez oba roditelja vise nego moze podnjet.
Tek sam sad procitala sve vase postove i stvarno su mi dali snage, pogotovo cinjenica da sve ovisi o mom stavu, potpuno se slazem s tim, moram biti jaka za Svena, ne predstavljat sve ovo kao tragediju. Iako ja ni nisam taj tip, prokleti sam optimist.
Sven nece ici u vrtic od dana kad rodim pa do 9. mj. jer u 8. sele u drugi vrtic i mislim da bi mu to bilo previse sokova. To ce mi vjerovatno biti fizicki najzahtjevniji period ali budem nekako, nije da sam Pale sam na svijetu, uvaljivat cu bebu kome cu stic da se posvetim Svenu najvise sto mogu.