Ha ha ha akcija :lol:
Printable View
Ha ha ha akcija :lol:
Ja ću primijetiti da je dosad rezultat u anketi takav da je više onih koji se seksaju samo par puta mjesečno nego onih kod kojih je to barem jednom tjedno (što je 4 puta u mjesec dana).
Uzorak nije velik, bit će bolje na jesen kad bude više prisutnih na forumu, neka netko tada podigne temu.
Za mene će največa faca bit ona koja prva odgovori: Nismo se seksali duže od godinu dana
I sad ih je čak 5 svakodnevnih :-D, ja se veselim za njih...ups ili možda da se ne veselim. Svaka čast cure podignite nam malo prosjek, bome ja za svaki dan niti imam volje niti vremena niti živaca, a volim i neke druge stvari raditi s mužem npr. prošetati....uh sad će mi reći dok ja šećem s njim neka druga se skesa s njim, ali nema veze kad je meni lijepo i šetati :lol:.
Ja sam negdje procitala :mrgreen: da je vrhunac zenske seksualnosti tamo negdje oko 40. godine.
Zaozbiljno: meni je fakat bolje (i u kvaliteti ali i kvantiteti) sad sa 40, nego u 25-oj. A ni tad nisam smjela jesti kolace. Ali nisam u klubu svaki dan, ko bi stalno, ima nesto i u zagorenosti.
Glasala :mrgreen:
i potpisujem Danku :)
Jenom sam gledala prilog na tv-u upravo o ovom pitanju, doduše nije se radilo o roditeljima već o parovima i jedan par koji je u vezi bio nekoliko godina i oboje su imali nekih 30-tak je rekao da se seksaju svaki dan 2-3 puta i to traje već godinama...zam da sam ostala :-o. Oboje su bili u radnom odnosu i bilo je otprilike ujutro prije posla, pa kad se vratimo s posla, pa za laku noć. Mislila sam si svaka čast ali ja bih pobjegla glavom bez obzira :lol:, ali eto oni su se valjda našli ili dobro nalagali.
Eh krivo sam onda odgovorila...Ja sam između par puta tjedno i jednom tjedno...
e, ako je ovo tvoja statistika, onda nije čudo da me je muž lijepo poklopio kad sam mu rekla da sam odgovorila - par puta tjedno.
On će na to - Otkad to?!:-o Znalo je biti i jednom mjesečno!:-x
Ajme, moja i njegova percepcija učestalosti se bitno razlikuju:oops::lol:
.
Onda je uslijedilo moje objašnjavanje da je teško naći neki konstantni prosjek, neku matematičku sredinu jer imamo faze veće aktivnosti i faze suše, i tako naizmjenično, uf, jedva sam se izvukla.
Uglavnom, ja imam dojam da je to češće nego što on misli, ili nego što stvarno jest:mrgreen:
Ma jesma ali sam tupavo odgovorila...Jer kao, ako ne mislim da se ti malo seksaš to je zato jer ne mislim ni da se ja malo seksam...A i sama znaš da je ipak bitnija kvantiteta. U svakom slučaju, s obzirom da imamo troje djece i dobro je! Ali kao to sam napisala moglo bi i češće...
Evo mi na moru popravili prosjek od par puta mjesečno :) Trenutačno smo na par puta tjedno, tko zna. Da ostanemo još duže možda bi prešli i na svaki dan :D
Smijem bezveze nesto kliknuti, samo da vidim rezultate? :mrgreen:
Cak cu prijaviti sto odaberem? :treptrep:
Pa mozes vidjeti rezultate i bez glasovanja.
sad bi mogla i nova tema " što znači često" :lol
moj pojam "često" se čini mi se, bitno razlikuje od ostalih poimanja
ispast će da sam i ja među onima što će im muž pobjeći kod sisatije susjede
a ja sirota u zabludi kako "dajem" po peesu 8-)
Mislim da su rezultati čisto dobri za roditelje s (uglavnom) manjom djecom.
Iako nije važno koliko, po meni, nego da su oba partnera s kvalitetom i kvantitetom zadovoljna (da smo na istoj valnoj duljini) i da je želja tu.
ma nije to do mora nego promjene ambijenta..evo mene na moru pa smo bebusu napravili u Zagrebu...:)
Joj, i mi smo imali neopisivih "situacija", koje mi inače ni malo ne sliče :lol:
A valjda more, gola tijela i svjež zrak naprave svoje.
zato i kažem
bila sam moderatorica na Zdravlju dok nije došla tema Orgazam
onda sam tražila da me maknu jer nisam htjela čitati o seksualnim navikama ljudi koje površno poznajem i tu i tamo srećem...
teško je opet sresti tu osobu i ne vidjeti... :lol: