Glasala
i potpisujem Danku![]()
skoro svaki dan (ili svaki dan)
par puta tjedno
cca 1x tjedno
par puta mjesečno
cca 1x mjesečno
svakih par mjeseci
nismo se seksali duže od 6 mjeseci
nismo se seksali duže od godinu dana
Jenom sam gledala prilog na tv-u upravo o ovom pitanju, doduše nije se radilo o roditeljima već o parovima i jedan par koji je u vezi bio nekoliko godina i oboje su imali nekih 30-tak je rekao da se seksaju svaki dan 2-3 puta i to traje već godinama...zam da sam ostala. Oboje su bili u radnom odnosu i bilo je otprilike ujutro prije posla, pa kad se vratimo s posla, pa za laku noć. Mislila sam si svaka čast ali ja bih pobjegla glavom bez obzira
, ali eto oni su se valjda našli ili dobro nalagali.
Eh krivo sam onda odgovorila...Ja sam između par puta tjedno i jednom tjedno...
e, ako je ovo tvoja statistika, onda nije čudo da me je muž lijepo poklopio kad sam mu rekla da sam odgovorila - par puta tjedno.
On će na to - Otkad to?!Znalo je biti i jednom mjesečno!
Ajme, moja i njegova percepcija učestalosti se bitno razlikuju
.
Onda je uslijedilo moje objašnjavanje da je teško naći neki konstantni prosjek, neku matematičku sredinu jer imamo faze veće aktivnosti i faze suše, i tako naizmjenično, uf, jedva sam se izvukla.
Uglavnom, ja imam dojam da je to češće nego što on misli, ili nego što stvarno jest![]()
Ma jesma ali sam tupavo odgovorila...Jer kao, ako ne mislim da se ti malo seksaš to je zato jer ne mislim ni da se ja malo seksam...A i sama znaš da je ipak bitnija kvantiteta. U svakom slučaju, s obzirom da imamo troje djece i dobro je! Ali kao to sam napisala moglo bi i češće...
Evo mi na moru popravili prosjek od par puta mjesečnoTrenutačno smo na par puta tjedno, tko zna. Da ostanemo još duže možda bi prešli i na svaki dan :D
Smijem bezveze nesto kliknuti, samo da vidim rezultate?
Cak cu prijaviti sto odaberem? :treptrep:
Pa mozes vidjeti rezultate i bez glasovanja.
sad bi mogla i nova tema " što znači često" :lol
moj pojam "često" se čini mi se, bitno razlikuje od ostalih poimanja
ispast će da sam i ja među onima što će im muž pobjeći kod sisatije susjede
a ja sirota u zabludi kako "dajem" po peesu![]()
Mislim da su rezultati čisto dobri za roditelje s (uglavnom) manjom djecom.
Iako nije važno koliko, po meni, nego da su oba partnera s kvalitetom i kvantitetom zadovoljna (da smo na istoj valnoj duljini) i da je želja tu.
ma nije to do mora nego promjene ambijenta..evo mene na moru pa smo bebusu napravili u Zagrebu...![]()
Joj, i mi smo imali neopisivih "situacija", koje mi inače ni malo ne sliče
A valjda more, gola tijela i svjež zrak naprave svoje.
zato i kažem
bila sam moderatorica na Zdravlju dok nije došla tema Orgazam
onda sam tražila da me maknu jer nisam htjela čitati o seksualnim navikama ljudi koje površno poznajem i tu i tamo srećem...
teško je opet sresti tu osobu i ne vidjeti...![]()
Još bi gore bilo da ih ne poznaješ površno nego detaljno...
al da, razumijem ja to, egshibicionistima, naturistima i nudistima možda nije neugodno kad ih drugi ljudi gledaju, ali je možda tim drugim ljudima (koji nisu voajeri) neugodno vidjeti/čuti/zamisliti iste...
Jednostavno, ne želiš neke ljude ni u mislima vidjeti dok su na wc-u, dok se seksaju itd.
Ja, srećom, nisam na to tako osjetljiva, to mi je brrrr samo kod rodbine i malo vremešnijih sugrađana, vi ostali možete pisati do mile volje![]()
Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 04.08.2011. at 10:06
Amje Apri, pa niej mene valjda tako strašno zamisliti kak se skesam...hehe. Šalim se. Evo obećajem neću više...![]()
hahahahahaha, Maro... kako su neke krenule, možda bismo i 3D naočale trebale staviti...
Nego, kad smo već na ovoj temi - apeliram da nam se ubaci par prostih smajlića, barem za ovaj topic![]()
Iz istog razloga još uopće nisam glasala. Ja tvrdim da je jednom tjedno, a on da je par puta mjesečno. Još sam mu poslala i link pa me je "oprao" da jesam li vidjela koliko se ljudi seksa par puta tjedno.
Onda sam ja odmah krenula da u ovoj anketi nedostaju mnoge varijable - koliko su djeca tih mama uopće stara, je l ta djeca sisaju cijele noći, mora da imaju 5 baka servisa ili uopće ne rade...
Ništa mi nije pomoglo.
![]()
ti si se zakopala još dublje jer će u njegovoj glavi ostati samo oni od par puta tjedno, a mjesečnice će zanemariti
.
Odakle nam tako različito viđenje stvari? Znam.
Kad netko jako voli sladoled, a mora biti na dijeti, on točno zna koliko ga dana nije jeo i patio je, pa zna točno i kad ga je jeo.
Kad je pak nekome sladoled drag, OK mu je kad se ponudi, ali nakon toga nema silnu želju jesti ga svaki dan, eno, stoji mu u frižideru, ali ovaj zaboravi na njega i čini mu se da je jučer jeo (a prošlo tjedan dana)
pa da... trebala si napisati "mjesečarke"
ili "jednomjesečarke"