Vidi rezultate ankete: Roditelji koliko se često seksate?

Glasači
239. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • skoro svaki dan (ili svaki dan)

9 3.77%
  • par puta tjedno

74 30.96%
  • cca 1x tjedno

47 19.67%
  • par puta mjesečno

59 24.69%
  • cca 1x mjesečno

28 11.72%
  • svakih par mjeseci

12 5.02%
  • nismo se seksali duže od 6 mjeseci

4 1.67%
  • nismo se seksali duže od godinu dana

6 2.51%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 138

Tema: Mame - koliko se često seksate?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Eh krivo sam onda odgovorila...Ja sam između par puta tjedno i jednom tjedno...
    e, ako je ovo tvoja statistika, onda nije čudo da me je muž lijepo poklopio kad sam mu rekla da sam odgovorila - par puta tjedno.

On će na to - Otkad to?! Znalo je biti i jednom mjesečno!

Ajme, moja i njegova percepcija učestalosti se bitno razlikuju
    .
    Onda je uslijedilo moje objašnjavanje da je teško naći neki konstantni prosjek, neku matematičku sredinu jer imamo faze veće aktivnosti i faze suše, i tako naizmjenično, uf, jedva sam se izvukla.

Uglavnom, ja imam dojam da je to češće nego što on misli, ili nego što stvarno jest

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, moja i njegova percepcija učestalosti se bitno razlikuju

Uglavnom, ja imam dojam da je to češće nego što on misli, ili nego što stvarno jest
    Iz istog razloga još uopće nisam glasala . Ja tvrdim da je jednom tjedno, a on da je par puta mjesečno. Još sam mu poslala i link pa me je "oprao" da jesam li vidjela koliko se ljudi seksa par puta tjedno. Onda sam ja odmah krenula da u ovoj anketi nedostaju mnoge varijable - koliko su djeca tih mama uopće stara, je l ta djeca sisaju cijele noći, mora da imaju 5 baka servisa ili uopće ne rade... Ništa mi nije pomoglo.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Iz istog razloga još uopće nisam glasala . Ja tvrdim da je jednom tjedno, a on da je par puta mjesečno. Još sam mu poslala i link pa me je "oprao" da jesam li vidjela koliko se ljudi seksa par puta tjedno. Onda sam ja odmah krenula da u ovoj anketi nedostaju mnoge varijable - koliko su djeca tih mama uopće stara, je l ta djeca sisaju cijele noći, mora da imaju 5 baka servisa ili uopće ne rade... Ništa mi nije pomoglo.
    ti si se zakopala još dublje jer će u njegovoj glavi ostati samo oni od par puta tjedno, a mjesečnice će zanemariti.
    Odakle nam tako različito viđenje stvari? Znam.
    Kad netko jako voli sladoled, a mora biti na dijeti, on točno zna koliko ga dana nije jeo i patio je, pa zna točno i kad ga je jeo.

Kad je pak nekome sladoled drag, OK mu je kad se ponudi, ali nakon toga nema silnu želju jesti ga svaki dan, eno, stoji mu u frižideru, ali ovaj zaboravi na njega i čini mu se da je jučer jeo (a prošlo tjedan dana )

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    ti si se zakopala još dublje jer će u njegovoj glavi ostati samo oni od par puta tjedno, a mjesečnice će zanemariti.
    )
    u ovom kontekstu pod mjesečnice sam mislila- one koje se seksaju jednom mjesečno, no nespretno sam se izrazila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •