onalie prvotno napisa
Bok cure! Ja sam jutros bila u poliklinici i radila uzv hsg pjenom /ExEmFoam .Da opišem svoje iskustvo ,prvo se uzv pregleda maternica i ostali organi,zatim se dezinficira,lagano se postavi katater u cervix,zaista nista nisam osjetila.Zatim se lagano ubrizgava kontrast koji se prolaskom kroz jajovode pretvara u cvrstu pjenu . Ne osjeća se uopće pritisak te pjene dok prolazi jajovodima,a na ekranu se lijepo vidi njezin put.Prilikom prolaska pjenom osjetila sam na moment cca 5-6 sek jaki menstrualni grč jer je vjerojatno postojala neka priraslica na jajovodu i nakon toga apsolutno nikakva bol.Zahvat je kratak,prati se na ekranu i automatski se slika .Kontrast/pjena mi je uspjela proći kroz oba jajovoda tako da je konačni rezultat da su prohodni.Eto ja imam pozitivno iskustvo,cijena je jako prihvatljiva( s obzirom na ostale klinike) .Dano mi je zeleno svijetlo da odmah mogu imati odnose.Krvarenja nema,bolova nema,ni nadutosti,nema koji kućanski posao nisam obavila do sada :) Ako koga zanima da ovdje ne reklamiram,neka mi se javi pp.Sretno Nam ;)