Bok cure! Ja sam jutros bila u poliklinici i radila uzv hsg pjenom /ExEmFoam .Da opišem svoje iskustvo ,prvo se uzv pregleda maternica i ostali organi,zatim se dezinficira,lagano se postavi katater u cervix,zaista nista nisam osjetila.Zatim se lagano ubrizgava kontrast koji se prolaskom kroz jajovode pretvara u cvrstu pjenu . Ne osjeća se uopće pritisak te pjene dok prolazi jajovodima,a na ekranu se lijepo vidi njezin put.Prilikom prolaska pjenom osjetila sam na moment cca 5-6 sek jaki menstrualni grč jer je vjerojatno postojala neka priraslica na jajovodu i nakon toga apsolutno nikakva bol.Zahvat je kratak,prati se na ekranu i automatski se slika .Kontrast/pjena mi je uspjela proći kroz oba jajovoda tako da je konačni rezultat da su prohodni.Eto ja imam pozitivno iskustvo,cijena je jako prihvatljiva( s obzirom na ostale klinike) .Dano mi je zeleno svijetlo da odmah mogu imati odnose.Krvarenja nema,bolova nema,ni nadutosti,nema koji kućanski posao nisam obavila do sadaAko koga zanima da ovdje ne reklamiram,neka mi se javi pp.Sretno Nam
![]()

Ako koga zanima da ovdje ne reklamiram,neka mi se javi pp.Sretno Nam
Odgovori s citatom