'bemu,stvarno košta...aj javi jel ti se skroz povuklo.sad se više ne sjećam,ali tebi to nije bio soor ziher? meni se čini da kod mene nije dermatitis već baš soor ,pa ne znam je li bi mi pomoglo i u tom slučaju.
Printable View
'bemu,stvarno košta...aj javi jel ti se skroz povuklo.sad se više ne sjećam,ali tebi to nije bio soor ziher? meni se čini da kod mene nije dermatitis već baš soor ,pa ne znam je li bi mi pomoglo i u tom slučaju.
kaže da ima i fungicidno djelovanje... tako da mi se čini da pokriva sve moguće LOL iako mislim da kod mene nije soor.
danas cijeli dan nisam mazala jer nisam bila doma. ali svejedno je stanje puno bolje, sad ću po noći mazati i baš me zanima kako će biti ujutro.
nakon ta prva 2 mazanja mi se vratila normalna boja kože na zahvaćena mjesta, prestalo je svrbiti, i nema više raspucanosti. ostala je samo onako na opip grublja koža i malo ljuskica. imam osjećaj kao da će nakon još jednog mazanja sve proći.
tnx.očito sve pokriva,što je super. idem i ja tražit partnere za suradnju,dobra ti je ideja za podjelu.samo da mi je naći još koga s krastama i sl. :lol:
Super vijesti!
Meni isto ide na bolje i bez ikakve masti/kreme. Ne znam zasto ali vec mjesec dana polagano postaje sve bolje, lagano mi se pocela vracati normalna boja koze od ruba areole prema bradavici, nije vise ljuskavo, ne svrbi i nije suho. I najvaznije od svega - ne puca mi koza :-D
Moram priznati da sam odahnula, drugo dijete a s dojenjem brdo problema, puno vise nego sa starijom. On je isprva jako lose hvatao, imala takve ragade da sam na kraju zavrsila u Klaicevoj koliko je krvi bljucao (tri mjeseca je bljucao krv dok napokon nisam nasla nacin da zarastu ragade), svako malo neki glupi zastoj a zadnje i bakterijski mastitis, pa ako nista drugo bar ovaj glupi dermatitis polagano prolazi... Moram priznati da lagano jedva cekam dohranu, iako mi dojenje zadnjih dana napokon nije muka. Nadam se da ce i vama ostalima uskoro biti bolje :love2:
držim ti fige da prihvati dohranu jer ovaj moj prasac je počeo nešto maaaalo jesti tek s 10 mjeseci :/
A nadam se da bu bar malo na seku... ona je dohranu docekala kao da je do tada bila gladna, samo je grabila zlicu i gurala je u usta i plakala sto joj ne damo odmah pol kile hrane. Ak ce bit bar upola zainteresiran kao ona bit ce sve super. Makar... on je totalno drugaciji od nje. A vidjet cemo uskoro :D
cure moje, meni sve prošlo !?!!! cice ko nove, ne mogu vjerovat. namazala sam sveukupno 5 ili 6 puta, potrosila mrvicu mrvicu kreme (dobila sam na testiranje mrvicu, a potrošila mrvicu od te mrvice).
ajme zašto za ovo nisam znala prije. i dok je marge imala dermatitis.
stvarno mi je drago radi tebe,to se zove konkretno poboljšanje :-) ja sam jučer bila očajna,jer mi se sad pojavilo i na drugoj bradavici,a mali sinoć iz sisa dušu izvukao... niš,sutra ionak idem pedici,pa ću vidjeti dal da prekinem s Rojazolom ili da malom nastavim davati,a sebi nabavim Eutan
Da se malo javim.... meni je bilo krenulu na bolje, kako sam bila i pisala, i skoro je bilo posve proslo, ali onda sam bila dugo na moru i na jednoj bradavici mi se opet opako pogorsalo. Svrbi, crvenilo se siri, imam opet ragade. A kazu da more lijeci sve :roll: Kad zbrojim 10 mjeseci tog dermatitisa sa starijom i sad cca 8 mjeseci s mladjim ispada da vise dojim sa nego bez teagnjavaze... Srecom, druga bradavica se dosta dobro drzi (ona od koje je sve to i krenulo pred 2,5 godine) tako da sad forsiram tu, drugu ponovno mazem s mama masti (bila sam prestala koliko mi je bilo bolje) i nadam se da ce opet krenuti nabolje.
Kako se vi ostale drzite, ima poboljsanja? Lutonjice - najvise me zanima tvoj slucaj, da li je stvarno proslo da se nije vratilo? Jer razmisljam i ja probati s tim eutanom, narocito jer sstarijoj javile neke ljuskice na stopalima, doc je dala neku kortic+atb mast i bilo je bolje dok sam mazala te dok se svaki dan kupala, cim smo se vratile s mora opet se sve ljuspa :(
meni se nakon eutena više nije vratilo.
i margiti se u međuvremenu par puta javio dermatitis, namazala sam joj 1-2x i odmah prošlo.
ma dođe mi da poludim što nisam prije znala za tu magičnu kremu
Jesam idiot napisala da se druga bradavica bolje drzi pa je forsiram? :pucasiuglavu:
Kad se vratim u zg kupujem taj euten, ako ima dobrovoljaca za podijelit troskove (i kremu) molim da mi se jave na pp.... hvala
Ja sam se samo dosla malo pojadati, opet imam glupe ragade nakon nesto mira, jednu tocno na vrhu bradavice a drugu na spoju bradavice i areole, pri skoro svakm podoju pukne krasta i ide krv. Arrrrggghhh :gaah: :cupakosu:
Usput moj plan da mali manje doji po noci lagano tone u propast, Euten se nakon one price o korticma ne usudim kupiti a predamnom je vikend koji ce opet proteci tako da mali stalno zica cicu, vise nemrem biti pored njega dulje od pet minuta i vec cupa majcu. Bas se jadno osjecam :-(
:(
meni se više nije vratilo