Ja sam odlazila na depilacije u trudnoći, najnormalnije, kao da i nisam trudna....
Printable View
Ja sam odlazila na depilacije u trudnoći, najnormalnije, kao da i nisam trudna....
Meni je krema spas - ne boli, nema urastanja, nema prištića i mirna sam desetak dana. Jedina mana je što grozno smrdi. Obavezno se namažem poslije nekom hranjivom kremom i uljem da ne dođe do iritacije kože.
tek sam sad vidjela što sam napisala, trudnički mozak. :škartoc:
htjedoh reći da su mi kod kozmetičara rekli da se može depilirati u trudnoći.
Pa zato mi je bilo i čudno....
Jer kreme i topli vosak se ne preporučuju u T.....
Šećer može :)
Mogu ti samo reći da tko jednom proba šećernu depilaciju, nikad više niti ne pomišlja na nešto drugo :)
Probat ću onda to!
Hvala :) !
Inače za dr.područja imam dobra iskustva sa šećernom pastom, ali kod kozmetičarke,
nisam sama probala raditi.
cure kaj vas nije sram ići na brazilsku depilaciju? ja bi umrla od srama! vidla sam na internetu u kojim se to sve pozama obavlja, nema šanse!
U kojim? Ja imam jednokratne gaćice, dio koji depilira samo maknem na stranu...
Ležim na leđima, jedna noga ravno, druga skupljena u koljenu i to je to..Nema nikakvih poza .....
četveronoške na stolu. kod mene toga ima malo više pa nisam sigurna da bi sve dohvatila u "tvojoj" pozi
Samo treba pronaći pravu kozmetičarku, koja zna raditi (Jer neke ne rade dobro pa naprave podljeve i svašta nešto),
Jučer sam kupila tu šećernu pastu. Ok je. Treba malo da uđeš u štos. Osjećaj je kao da se depiliraš dlakavom žvakom.:lol:
Budući da sam trebala cijele noge srediti, dosta dugo je trajalo, pa sam na kraju popravila aparatom za epilaciju.
Ja se sramim.
Moja depilatorica mi je pričala da je nekad prije ginekologiju smatrala najgorim zvanjem na svijetu - zamisli, po cijeli dan gledaš u onu stvar. A onda krenula moda brazilske depilacije (ili - kako ona kaže - na Mavrovića :mrgreen:) pa se sad i ona našla u istoj poziciji i navikla se. Kaže: svejedno joj je, gledala u vaginu ili lampu.
slažem se. ako hoćeš dam ti broj od svoje.
treba znati depilirati, ja sam se prije namučila sa kozmetičarkama. najgore mi je bilo kad bi nanosile vosak patronom pa ti počupa dlake onako usput, da ne velim o potezanju na istom mjestu par puta, što je ostavljalo podljeve, do toga da mi se znala guliti koža kao da mi se sve dolje raspada. poslije mi je došlo da sjednem u frižider koliko sam bila natečena i peklo je. i sve si je fino naplatila skoro 80 kn.
sad me kozmetičarka depilira s nekim drugim voskom, nanosi ga špahtlom, i gotova sam za pet minuta, a nije da imam malo dlaka. drugi dan je sve kao da nikad nisam niti bila na depilaciji, nema otečenosti, podlijeva i sl.
TANGERINA, daj mi, molim te recept, pa da drugi put probam skuhati.
Radila sam po ovome http://www.krenizdravo.com/njega-tij...-secernu-pastu
Stavila sam i tu žličicu meda, kuhala cca 5 minuta. Nisam nikad vidjela kupovnu pa ne mogu uspoređivat, ali bila je tvrda pa kad je zamijesiš među rukama postane mekša i kao žvaka.
Hvala!
Jednom smo se svi čudili kako u šećeru nikad nema proteina.
Evo objašenjenja:Citiraj:
šećer je jedan od najboljih prirodnih konzervansa koji sprječava nastanak i razvoj bakterija te je potpuno higijenski i s neograničenim rokom upotrebe.
Jooj moram po šećer pa probati sama; inace kod kozmetičarke voskom i booooliiiii
Bila sam kod jedne žene godinama u Utrinama na šećernoj pasti i stvarno je bilo ok
Depilacija voskom nikada ne bi smjela lomiti dlake, nego ih čupati iz korijena (korijen se jasno vidi na tim dlakama, kao crna točkica). Kozmetičarka koja ti polomi dlake voskom, ne radi dobro svoj posao. Isto tako i ona koja ti napravi podljeve ili zguli kožu.
Ja se brijem... i sad mi smeta stomak, ali se brijem koliko god da napipam :lol: Pazim samo kod kupovine da uzimam gilette brijač za muškarce jer je jako fleksibilan i nije me strah da ću se porezati. Ako može po njihovom licu, može i na mojim krivinama! :lol: I neću odustati od brijanja, samo brijeg skraćujem. Napamet-napamet!
a što kad dlake počnu rasti? Pa to je za poludit kak pika, svrbi i smeta...bar meni. Jer za svaku depilaciju dlake trebaju biti par milimetara duge, a to treba dočekati da narastu.
tanči, i nakon šećerne urastaju?
Meni s voskom jesu, sa šećerom niti jedna jedina... Niti ne osjećam kad rasstu.... A rastu zbilja rijeđe i tanje, sve slabije i svijetlije....
Bila sam na šečeru i ona me znala malo napudrati baby puderom i onda čupati, a kako vi, jel ju držite na sobnoj tmperaturi!
napudrala te da pokupi vlagu s koze,nemoze se lijepit pasta ako je koza imalo vlazna...
ja ju uvijek drzim u kupaonici,ljeti ju nekad treba frknut na koju sekundu u frizer a zimi nekad malo u mikrovalnu....mada se radije malo pomucim dok ju izvadim iz teglice (bude bas tvrda) pa ju dulje razradjujem u rukama nego da mi se pregrije u mikrovalnoj!
Mene ne svrbi kad počnu da rastu. Valjda sam navikla.
Meni se prag bola toliko pomerio da većinu mogu sama da iščupam (većinu dlaka uopšte) sa onim philips čupačem. To zimi, iščupam sve što mogu, ono malo što ostane obrijem. A leti sam na sto muka, sama se depiliram skroz, ali mi ne ide, smotana sam.
Imala sam super kozmetičarku ali ona se odselila u drugi grad i od tada ne znam gde bih.
A dobro jel se vi doma pudrate?
Ja ne kužim kako nakon šećerne dlake ne urastaju , a nakon epilatora urastaju ?
Otkud dlaka zna na koji je način počupana :lol:
mislim da nije problem u dlakama vec u kozi.