Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 51 to 100 of 247

Thread: Depilacija intimnog područja

Osoblje foruma apricot's Avatar

Quote Originally Posted by Cheerilee View Post
    U kojim? Ja imam jednokratne gaćice, dio koji depilira samo maknem na stranu...
    Ležim na leđima, jedna noga ravno, druga skupljena u koljenu i to je to..Nema nikakvih poza .....
    ima kozmetičarki koje odmah kažu: kod mene nema gaća, skidaj!

Cheerilee's Avatar

Samo treba pronaći pravu kozmetičarku, koja zna raditi (Jer neke ne rade dobro pa naprave podljeve i svašta nešto),

rossa's Avatar

Quote Originally Posted by Suzizana View Post
    cure kaj vas nije sram ići na brazilsku depilaciju? ja bi umrla od srama! vidla sam na internetu u kojim se to sve pozama obavlja, nema šanse!
    ma nije tako strašno. kao da ideš kod ginekologa na pregled. a poze isto ovako kao Cheerilee.

*mamica*'s Avatar

Quote Originally Posted by Teica View Post
    Kojom kremom se depiliraš?

Naime, bojim se iritacije...

Kremom sam samo bikini zonu rješavala.
    Obicna Veet krema, samo moras se odmah namazati nekim uljem (npr.bademovim) i kremom da sprijeci iritaciju.
    Ja se mazem prvih par dana.

Osoblje foruma leonisa's Avatar

Quote Originally Posted by Jurana View Post
    Moja kozmetičarka kaže da baš trudnice njoj masovno dolaze na brazilsku pred porod. I meni je nudila, ali ja se nikako ne mogu odlučiti
    bila. bolilo vise neg porod :D
    i sto je najbolje, pol tog nije iscupala vec pocupala.
    al tako mi je i s voskom.
    pukne, ne iscupa se.
    Last edited by leonisa; 24.01.2013 at 23:30.

Anemona's Avatar

Jučer sam kupila tu šećernu pastu. Ok je. Treba malo da uđeš u štos. Osjećaj je kao da se depiliraš dlakavom žvakom.
    Budući da sam trebala cijele noge srediti, dosta dugo je trajalo, pa sam na kraju popravila aparatom za epilaciju.

Osoblje foruma laumi's Avatar

Mogu ti samo reći da tko jednom proba šećernu depilaciju, nikad više niti ne pomišlja na nešto drugo
    potpis
    ja sa šećernom depilacijom imam samo dobra iskustva

*mamica*'s Avatar

Quote Originally Posted by leonisa View Post
    bila. bolilo vise neg porod :D
    i sto je najbolje, pol tog nije iscupala vec pocupala.

al tako mi je i s voskom.
    pukne, ne iscupa se.
    Hitno mijenjaj kozmeticarku!

Jurana's Avatar

Quote Originally Posted by Suzizana View Post
    cure kaj vas nije sram ići na brazilsku depilaciju? ja bi umrla od srama! vidla sam na internetu u kojim se to sve pozama obavlja, nema šanse!
    Ja se sramim.
    Moja depilatorica mi je pričala da je nekad prije ginekologiju smatrala najgorim zvanjem na svijetu - zamisli, po cijeli dan gledaš u onu stvar. A onda krenula moda brazilske depilacije (ili - kako ona kaže - na Mavrovića ) pa se sad i ona našla u istoj poziciji i navikla se. Kaže: svejedno joj je, gledala u vaginu ili lampu.

tangerina's Avatar

Quote Originally Posted by Anemona View Post
    Jučer sam kupila tu šećernu pastu. Ok je. Treba malo da uđeš u štos. Osjećaj je kao da se depiliraš dlakavom žvakom.
    Budući da sam trebala cijele noge srediti, dosta dugo je trajalo, pa sam na kraju popravila aparatom za epilaciju.
    A ja skuhala baš sam zadovoljna, samo moram uhvatit štos da je što bolje rastegnem jer sam hvatala po male komadiće kože pa je to predugo trajalo. Ali stvarno puno manje boli

Quote Originally Posted by *mamica* View Post
    slažem se. ako hoćeš dam ti broj od svoje.
    treba znati depilirati, ja sam se prije namučila sa kozmetičarkama. najgore mi je bilo kad bi nanosile vosak patronom pa ti počupa dlake onako usput, da ne velim o potezanju na istom mjestu par puta, što je ostavljalo podljeve, do toga da mi se znala guliti koža kao da mi se sve dolje raspada. poslije mi je došlo da sjednem u frižider koliko sam bila natečena i peklo je. i sve si je fino naplatila skoro 80 kn.
    sad me kozmetičarka depilira s nekim drugim voskom, nanosi ga špahtlom, i gotova sam za pet minuta, a nije da imam malo dlaka. drugi dan je sve kao da nikad nisam niti bila na depilaciji, nema otečenosti, podlijeva i sl.

Anemona's Avatar

TANGERINA, daj mi, molim te recept, pa da drugi put probam skuhati.

tangerina's Avatar

Radila sam po ovome http://www.krenizdravo.com/njega-tij...-secernu-pastu

Stavila sam i tu žličicu meda, kuhala cca 5 minuta. Nisam nikad vidjela kupovnu pa ne mogu uspoređivat, ali bila je tvrda pa kad je zamijesiš među rukama postane mekša i kao žvaka.

Anemona's Avatar

Hvala!

Jurana's Avatar

Jednom smo se svi čudili kako u šećeru nikad nema proteina.
    Evo objašenjenja:
    šećer je jedan od najboljih prirodnih konzervansa koji sprječava nastanak i razvoj bakterija te je potpuno higijenski i s neograničenim rokom upotrebe.

Jooj moram po šećer pa probati sama; inace kod kozmetičarke voskom i booooliiiii
    Bila sam kod jedne žene godinama u Utrinama na šećernoj pasti i stvarno je bilo ok

Osoblje foruma leonisa's Avatar

mozda jer je bilo pred termin, pa sve nabubreno i osjetljivo.
    uglavnom, nisam se usudila ponovit.
    britva, pinceta i ja forevertogether :D

*mamica*'s Avatar

Depilacija voskom nikada ne bi smjela lomiti dlake, nego ih čupati iz korijena (korijen se jasno vidi na tim dlakama, kao crna točkica). Kozmetičarka koja ti polomi dlake voskom, ne radi dobro svoj posao. Isto tako i ona koja ti napravi podljeve ili zguli kožu.

Angie75's Avatar

Quote Originally Posted by marta View Post
    Ma kupi u DM-u, nije preskupa jer traje dugo. Ja sam se uvijek iscudjavala zenama koje cupaju sve. Dok nisam probala, cisto iz znatizenj, cupat sama bikini zovu.
    Kako se zove ta iz DM-a i kakva je? Jel stvarno pogodna za kućnu radinost?

zekana's Avatar

Ja se brijem... i sad mi smeta stomak, ali se brijem koliko god da napipam Pazim samo kod kupovine da uzimam gilette brijač za muškarce jer je jako fleksibilan i nije me strah da ću se porezati. Ako može po njihovom licu, može i na mojim krivinama! I neću odustati od brijanja, samo brijeg skraćujem. Napamet-napamet!
    Last edited by zekana; 26.01.2013 at 19:40.

Depilacija voskom nikada ne bi smjela lomiti dlake, nego ih čupati iz korijena (korijen se jasno vidi na tim dlakama, kao crna točkica). Kozmetičarka koja ti polomi dlake voskom, ne radi dobro svoj posao. Isto tako i ona koja ti napravi podljeve ili zguli kožu.
    slažem se sa ovom izjavom.....

zasad skulirana's Avatar

Quote Originally Posted by Angie75 View Post
    Kako se zove ta iz DM-a i kakva je? Jel stvarno pogodna za kućnu radinost?
    Cleopatra...jest....

Tanči's Avatar

a što kad dlake počnu rasti? Pa to je za poludit kak pika, svrbi i smeta...bar meni. Jer za svaku depilaciju dlake trebaju biti par milimetara duge, a to treba dočekati da narastu.

Cheerilee's Avatar

tanči, i nakon šećerne urastaju?

Meni s voskom jesu, sa šećerom niti jedna jedina... Niti ne osjećam kad rasstu.... A rastu zbilja rijeđe i tanje, sve slabije i svijetlije....

superx's Avatar

Bila sam na šečeru i ona me znala malo napudrati baby puderom i onda čupati, a kako vi, jel ju držite na sobnoj tmperaturi!

zasad skulirana's Avatar

napudrala te da pokupi vlagu s koze,nemoze se lijepit pasta ako je koza imalo vlazna...

ja ju uvijek drzim u kupaonici,ljeti ju nekad treba frknut na koju sekundu u frizer a zimi nekad malo u mikrovalnu....mada se radije malo pomucim dok ju izvadim iz teglice (bude bas tvrda) pa ju dulje razradjujem u rukama nego da mi se pregrije u mikrovalnoj!

Quote Originally Posted by Tanči View Post
    a što kad dlake počnu rasti? Pa to je za poludit kak pika, svrbi i smeta...bar meni. Jer za svaku depilaciju dlake trebaju biti par milimetara duge, a to treba dočekati da narastu.
    Mene ne svrbi kad počnu da rastu. Valjda sam navikla.

Meni se prag bola toliko pomerio da većinu mogu sama da iščupam (većinu dlaka uopšte) sa onim philips čupačem. To zimi, iščupam sve što mogu, ono malo što ostane obrijem. A leti sam na sto muka, sama se depiliram skroz, ali mi ne ide, smotana sam.
    Imala sam super kozmetičarku ali ona se odselila u drugi grad i od tada ne znam gde bih.

superx's Avatar

A dobro jel se vi doma pudrate?

Ja ne kužim kako nakon šećerne dlake ne urastaju , a nakon epilatora urastaju ?
    Otkud dlaka zna na koji je način počupana

Osoblje foruma spajalica's Avatar

mislim da nije problem u dlakama vec u kozi.

Cheerilee's Avatar

Epilator čupa dlake svakak, u smjeru rasta, superotno od smjera rasta, malo ga okreneš i to bude na sve strane čupalo........

S voskom se čupaju suprotno od smjera rasta, a sa šećerom U SMJERU RASTA i tu je bitna razlika......

marta's Avatar

Quote Originally Posted by superx View Post
    A dobro jel se vi doma pudrate?
    Ne kuzim skroz sto te zanima, ali pudram se samo i iskljucivo dok se depiliram. JER, ja se uglavnom depiliram samo ljeti i onda na taj nacin osiguravam da se pasta fimo zalijepi, da ne klizi po znojnim nozicama.

tangerina's Avatar

Epilator čupa dlake svakak, u smjeru rasta, superotno od smjera rasta, malo ga okreneš i to bude na sve strane čupalo........

S voskom se čupaju suprotno od smjera rasta, a sa šećerom U SMJERU RASTA i tu je bitna razlika......
    a zašto se ne može vosak čupat u smjeru rasta dlaka? Ja isto ko dalmatinka ne razumijem u čemu je točno razlika, iako me je stvarno manje bolilo.

Cheerilee's Avatar

Neznam zašto, ja probala s voskom u smjeru rasta u ne čupa dlačice uopće.... Sve ostaje tam di je i bilo :/

superx's Avatar

Ja probala, nisam se pudrala. Kupila sam Cleopatru u DM, teglica 49 kn.
    Super čupa i nije neka strašna bol, nadam se da ću se do ljeta priviknuti ia da će se prorijediti.
    Čupa u smjeru rasta i fino se razmazuje, baš sam se ugodno iznenadila. Čak sam si i nausnice počupala, to prvo i a onda ostatak sa kuglicom veličine malo večegh lješnjaka.

Tanči's Avatar

Znači, moram probati. Dajte mi, molim vas kontakt neke dobre kozmetičarke pa da probam sad dok je još hladno i dok sam stalno u hlačama. Ako se kaj i dogodi loše, nema veze do proljeća ću se oporaviti.

u zagrebu?

Bebinja's Avatar

Imate li iskustva sa ovom pastom u roll obliku?
    http://www.isis.hr/index.php?option=...d=60&Itemid=71

arlena's Avatar

Quote Originally Posted by tangerina View Post
    Radila sam po ovome http://www.krenizdravo.com/njega-tij...-secernu-pastu

Stavila sam i tu žličicu meda, kuhala cca 5 minuta. Nisam nikad vidjela kupovnu pa ne mogu uspoređivat, ali bila je tvrda pa kad je zamijesiš među rukama postane mekša i kao žvaka.
    Moram samo reci da sam probala ovo napraviti sama i zbilja djeluje-bar na nogama!! Al budem probala i dalje

marta's Avatar

ja sam pravila svoju, nije neki problem, al zadnji put sam kupila jer je pojeftinila i jos sam imala i neki kupon.

Storma's Avatar

Ja sam se preprodila od kad idem kod kozmetičarke na depilaciju čokoladnim voskom. Sve što sam dosad probala nije bilo zadovoljavajuće, jedino nisam probala šećernu pastu. Imam jako osjetljivu kožu, jake dlake sklone uraštavanju i dubok korjen, koma kombinacija.

Kosjenka's Avatar

a koja je razlika između paste i onog depilatora koji čupa?
    Ja se čupam tim depilatorom i kada sam redovita ok je, ako "zapustim" nastanu problemi

Optimisticna's Avatar

Ja sam iskusna čupačica i to ozbiljna kućnaradinost čupačaca koja se čupa od valjda 12-te godine. Probala i vosak i šećer i nekoliko aparata na svim mogućim i nekoliko nemogućih mjesta na tijelu (imam dlake samo na glavi- a skidam brkove (i bradu )) i aparat je zakon. Poslje akcije samo pousišeš. Aparat mora bit za oprat glavu pod vodom, a što se tiče brazilske i to uspjevam s dotičnim gosponom (kako Oprah kaže "i naprijed i ispod i straga između"). Dlake se trgaju i urastaju ako nisi odlučan nego s aparatom radiš kao da se nećkaš - brzo napred-nazad s kratkim potezima. Tako je bar kod mene.

mamitzi's Avatar

prije tjedan dana bila sam na depilaciji kod kozmetičarke voskom (ista kozmetičarka već 7 godina) i nakon depilacije bikini zone zacrvenilo mi se i nikako me ne prestaje peckati usko područje oko međice (hm, mislim da ovo nije prosta riječ) gdje koža prelazi u sluznicu. mazala sam aloa verom forever, bepantenom i na kraju nekim melemom od avona koji se pokazao najbolji. ipak još uvijek je crveno i još me povremeno peče. imate li ideju za neku spasonosnu kremu jer ako idem od dr i tražim uputnicu za dermatologa mogu vjerovati u ozdravljenje za 6-12 mjeseci. ili bi mi ginekolog mogao prepisati nešto?

Mali Mimi's Avatar

jedna moja prijateljica je imala ozbiljnu upalu nakon depilacije voskom i to nogu, čak je i temp. dobila, došla jadna na ljetovanje i onda sam je vodila dr. koja joj je to i naplatila uglavnom dobila je i antibiotik i nije smjela na sunce i sl. taman dok je prošlo je morala kući...uglavnom ako ti je još uvijek to jako bolno recimo i nakon 3 dana ja bih otišla dr. opće prakse ili giniću da mi da antibiotik

Jurana's Avatar

Šećerna pasta je na akciji 1+1 u DM-u pa mi recite, pliz, koliko toga treba za brazilsku?

Pakovanje je 120 g.

marta's Avatar

Oćeš da podijelimo?
    To ti je i više nego dovoljno za brazilku.

Jurana's Avatar

Imaš popodne muzičku?

zasad skulirana's Avatar

aaaaa,jeli Cleopatrina?

Jurana's Avatar

Je.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast