taxi za puste nofce
Printable View
taxi za puste nofce
Jos daj link na kofer :mrgreen:
Stvarno puno stvari stane. Jos i pelene nosis. Ja sam ili smotana ili pakiram preprevise :/
Sad se ja pitam kao i Anci :D
Ja ne mogu spakirati sebe i 3 djece u jedan kufer, a tebi su jos i pelene stale. Svaka cast!
Anci http://www.samsonite.at/b-lite-spinn...-421ede38829d}
ovakav, neki stariji model
ja sam malom uzela gomilu stvari jer se bojim da se neće imat u čemu vratit kako brzo raste :-) sve različitih veličina (nema još ni 3 puna mjeseca a nosi za 6 mj 68 pa i 74) curama haljinica nekoliko, pa suknje, pa za plažu, pa majica, tajica... mm i sebi, ručnike, bademantile, ih ima toga... sve mi treba :-) :mrgreen:
Mogla bih napisat oglas: pakiram po kućama :mrgreen:
doći ćemo navečer pa mi se ne da jurit u dućan po pelene odmah
a di su kablovi, punjači...?:mrgreen:
Hm, pa koliko kablova i toga nosite sa sobom? Meni to stane u kozmetično torbicu sa strane? (nosim fotić i mobitel)..na godišnjem ne želim laptop i sl. gluposti, toga imam doma preko glave (eventualno kindle da ga imam, hi hi)...
A rucnici i bademantili - za put imam ja one tanke iz neke mikrofibre, to su najbolji rucnici za putovanja, slože se na maleno, ništa ne zauzimaju, predobro brišu i jako brzo se suše. :-)
Kakvi su to ručnici od mikrofibre? Zvuče zanimljivo ... di ih kupuješ?
Ni ja dosad nisam nosila laptop na GO. Djeca popodne moraju citati, nema im druge :mrgreen:
Onda zaspu :D
Ah, Kindle :heart: objekt mojih zelja... I ove godine cu od muza skrivati knjige. Koje on tegli u torbama :)
Kofer je odlican :)
Ja jih kupim u Dechatlonu u Muggi(Italija).
http://www.decathlon.it/C-460571-tel...a%2c-teli-mare
Ali su mi frendice rekle da jih ima i u Mercatoru u Sloveniji pa se možda mogu kupit i u Hr (neznam :-/)...
A u Slo su jih imali i u Sport 2000.
Oooo mjm :naklon:, šta radim krivo, štaaaaaa? Još i bademantili :-o:naklon:.
Mi ovakva dva kufera, skoro bi se kladila da je jedan baš taj, a drugi možda i mrvu veći, pa nekad još i srednji kufer, ili barem par torbi.
Laptopi svako svoj, u svojim torbama.
Ma ne mogu zamislit ni da moram bez auta, da bi se nešto puno više stisnula :oops:.
Nadam se da vam put lijepo teče unatoč Ultra Europe festivalu i gomilama ljudi :aparatic:.
Ima i kod nas. Vrlo su tanki, kao plahte. Ja sam kupila u Plodinama, šareni su, slika NY. Nisu mi nešto (što se brisanja tiče). Pedesetak kuna veličina velikog ručnika za plažu.
A što se tiče pakiranja, i ja znam spakirati puno u malo, godine prakse :-).