Meni su rekli da rade postupke i u 1. Ali od 6.1. Od 15.12 ih nema pa do 6.1.
Printable View
Baš mi je drago da ovo čuti,par puta se raspravljalo na ovom forumu o kbc Split kako nema nitko da je uspio i tad sam govorila da ima,da sam uspjela i ja i da znam još 3 osobno koje su uspjele,tako da svaka nova koja se javi daje nam vjetar u leđa da ćemo mi biti sljedeće koje ćemo uspjeti u kbc.
Kyra Ars drzi se.isplaci pa ponovno u postupak
Od nedavno je i dr. Mrsic dio Mpo tima u Kbc- u!
Ajme ja kad dolje dođem, nema šanse da budem brzo gotova ispod dvi ure nikako. Došla sam u 14.20 (jojo nismo se uspile vidit jer kad sam ja došla na ambulanti nije bilo nikoga). Sestra Z. kaže da je u sali, da ima carski, a ja ga odlučila pričekat jer ne mogu opet prekosutra ujutro izostajat s posla. I tek u 4ipo on bio gotov i onda se kratko samo čuli, on zva na portu i momak sa porte me zvao na tel da mu se javim i uglavnom da u prvi misec dođem tjedan dana prije menge na uzv i onda će vidit oću li taj ciklus u postupak. Imam osjećaj da se samo vrtim u krug i nešto čekam. Deprimiraju me ta čekanja u bolnici, nije meni teško čekat nego uskladit sa poslom, Reka je da ga nema do 06.01.
Kyra žao mi je draga.:love2::love2:
Što je ovdje tiho.....ima li tko u postupku ili se sprema, cito, kbc??
daaa,baš je tiho...
crvenkapice jesi krenula u postupak?
dr. mršić je ginekolog ( btw. meni vodi trudnoću), a kako im na humanoj fali ljudi sada on uskače. Imam samo rječi hvale za njega.
Jojo, da li dr. Mršić onda radi sve kao i ostali dr-i na humanoj, mislim i punkcije i transfere?
pozdrav
samo da vam javim da je nasa zeljkica rodila jutros carskim putem svog sincica
Marino 4600kg , mašala :-)
cestitamo joj , docekla ona svoje zlato <3
tko je radio u cita ili negdje drugo, ono zarezivanje endometrija zbog bolje implantacije nek mi se javi :)
nam da netko jeste ali sam zaboravila tko
Crenkapice, ja sam to radila, tj. Poljak mi je to radio, poslala sam ti pp.
Drage cure koje se spremate u postupak u siječnju na Firule kod dr. Bud., kada idete u postupak (Sretna, Sissy)? Ja sam dobila informac. da ga nema do kraja siječnja, a meni je na zadnjem dogovoru rekao da ga nema do 06.01. Pa da li znate šta o tome?
DR.Mršić pa mom mišljenju je baš drag i ljubazan bio mi je u viziti tako da sam ga upoznala i baš mi je drago da jedan takav dr stiže na humanu!
Hvala jojo na informaciji, otprilike takvu sam i ja dobila. Kako si ti, kako napreduje trudnoća?
pozzdrav cure, pratim vas koliko stignem..da napišem kratku povjest:kod muža je neopstruktivna azoospermija, ljetos u poliklinici bahceci -sarajevo u centrifugatu je nađeno 20 spermića i išli smo na umjetnu međutim nije uspjelo..sad ponovo planiramo u postupak, ali se dvoumimo gdje? radio je danas muž spermiogram, bez centrifugiranja, međutim nisu našli ništa..propisali su terapiju : profertil tablete, vitaminski šejkovi-što piju sportaši i prestanak pušenja..bili smo u mostaru u privatnoj poliklinici za umjetnu, pošto nam je mostar najbliži, tako da su nam rekli da je mala šansa da se ostane trudna sa spermićima koju su izvučeni iz centrifugata? da li ima netko sa ovim iskustva ????
Tin, nemam iskustva sa tim nalazom, ali ono što mogu da ti savjetujem, naročito sa tom dijagnozom, da odete negdje drugo u postupak, jer mislim da u Mostaru nema kvalitetne klinike koja se bavi sterilitetom i MPO. Za istu cijenu, kai i negdje drugo, dobit ćete dosta manji kvalitet usluge. Nemoj zamjeriti na komentaru, ali ovo je moje mišljenje i doboronamjeran savjet.
ne zamjeram ja tebi ništa, u mostaru se otvorila nova klinika radi Emica Ćorić i dr. Ivan Bušić imaju opremu kao i u CITU( bar tako kažu). Ne mora značit da ćemo se odlučit za njih, nego razlog je što su nam naj bliži. pa vidjet ćemo nakon ove terapije šta i kako, a možda se opet odlučimo za sarajevo-bahceci . jer imamo gore zaleđenih spermija
hvala bebi na savjetu, ja bi najradije u cito all vidjet ćemo šta će bit kad muž potroši terapiju, ima li tko na ovom forumu da ima problem sa neopstruktivnom azoospermijom a da su dobili bebicu u Citu
Tin, ima pokušaja sa azospermijom u cita, ali kakva je uspješnost ne znam. Možeš i poslat e-mail dr. Poljaku u cita ukratko sa vašom dijagnozom i pitanjima, on će ti sigurno odgovoriti. Mogu ti poslat na pp mail ako te zanima!
sara, može pošalji mi pp , HVALA
nasa inaa je 2x ostala trudna sa tom dijagnozom , tj. postupak TESA +icsi
Pozdrav cure, pratim vas već duže vrijeme, odradila san svoj prvi IVF u KBC-u Split kod dr. B u kojem nažalost nisan došla do ET-a jer su folikuli prsnuli prije punkcije a ostala jedna nezrela jajna stanica, spreman se za drugi pokušaj kod dr. Budimira pa me muči kad se on vraca s godišnjeg, jer mi M treba doć 16. 1. Pa me i zanima da li neki drugi doktor može prepisati terapiju pa da nastavim kod dr. B? Lijepi pozdrav
inaa je dobro cujemo se skoro svaki dan, mislim da je 33tj sada
Malena0808 dobrodošla! Joj kako me strah tog scenarija na Firula za koji sam toliko puta čula...žao mi je što je tako ispalo, želim ti puno više sreće u drugom postupku. Ja se isto spremam kod dr. B., ja sam dobila informaciju da ga nema do 23.01., ali najbiolje je negdje polovnom siječnja nazvat sestru pa je pitata, ona će znati sigurno podrobnije informacije. Da li si dobila kakvo objašnjenje zašto se to desilo?
I ako na možeš napisat vašu dijagnozu!
Rijetki su slučajevi da ti od prve uspije,tako da moraš imati volje i strpljenja.Javi se 13.01.sestri Zdenki i ona će ti reći tko te umjesto dr.B može otvoriti protokol.Evo iz kbc ima još jedna trudnoća ovih dana kod moje drage prijateljice zbog koje sam presretna,a ona se ne javlja na forum,tako da nam to daje svima vjetar u leđa.
sara10 hvala na dobrodošlici!!!! Naša ti je dijagnoza oligoastheno,sa mnon je sve ok, nisan dobila objašnjenje zašto se to dogodilo al kriv je tajming štopirice a po mom mišljenju zeznilo me sta je došao vikend i tad se to najčešće i dogodi, jer ako san dobro shvatila oni ne rade punkcije nedjeljom, nadan se i ja da će bit više sreće drugi put!!!!!!! :)
sretna1506 llijepo je čuti to za tvoju prijateljicu...kao što si rekla daje nam vjetar u leđa, i nema odustajanja samo strpljivo do cilja, mislin da ću otić tamo odma nakon Sveta tri kralja pa van javin kakva je situacija
malena0808, kakav protokol si imala- koje lijekove, koliko komada koji dan?
Šta stvarno ni u Splitu Humana ne radi nedjeljom? :\
Nisan sigurna...mislin da ne rade nedjeljon al ako cure bolje znaju nek me isprave :) Bila san u prirodnon, tj. polustimuliranon ciklusu sa klomifenom od 2. do 6. dana ciklusa, uzv 7. dan bilo 14 komada, onda mi je doda od 7 do 14.dana ciklusa po jedan gonal i jedan orgalutran da bi se folikuli hranili, al nisu se svih 14 pratili veličinom tako da je za punkciju bilo predodređeno njih 6 il 7 nezz tocno,a ostali su ostali manji a zadnji uzv je bija 14. dc-petak i onda su bili 18, 17 i ostali po 16, 15 i 14mm najmanji, štoperica u subotu 15. dan, al moji ciklusi nisu tako dugi, ovulacija mi bude 12-14 dan ciklusai te me zezlo, i očito mi pucaju već na 18-19 mm a ne ka sta je on očekiva prosječno 20-22mm
malena0808, koliki je bio vremenski razmak između posljednje injekcije Orgalutrana i štoperice?
Ja sam jednom imala transfer na praznik,tako da znam da su radili,a nedjelja me nije dopala nikako,tako da neznam.
ljube zadnja injekcija orgalutrana je bila u subotu između 14 i 14.30 a štoperica isti dan u 22h-ovitrelle , al to ima kakve povezanosti?