Pozdrav svima ukratko da opišem svoje iskustvo vezano za potpomognutu oplodnju u kbc split, nakon godinu ipo pokušavanja da zatrudnim prirodnim putem moj gin.me pošalje na konzultacije sa dr. Marušic u 4.mj ona mi detaljno opiše sta i kako da napravim koje pretrage ja a koje muž kojemu spermijogram nije bio bas naj naj tj 3.uzastopna.u 5.mj sam radila hsg i nalaz je bio uredan nakon toga sam opet imala termin kod dr. Marusic koja mi je predlozila inseminaciju. U 6.mj san pocela dklazit na folikulometrije svako drugi dan i nisu bile dobre vijesti naime folik nije rastak ni nakom 4uzv ali obda odjednom poceo i dosa na 1cm samo taj jedan folikul 22.dan.I onda sam dobila štopericu i dva dana nakon dogodio se postupak inseminacije na taj dan neznam ni ja kojim cudom muzev spermijogram je bio odlican dr. Tandara je bio odusevljen. Postupak je bezbolan i u moj slucaj uspjesan iz prvog puta, sada sam trudna 6mjeseci i ocekivamo nasu princezu u 3.mj!!!
Svjesna sam da sam jedna od rjetkih i mogu zahvalit Bogu i osoblju odjela humane reorodukcije(dr. Marušić dr. Tandara sestra Zdenka)
Svima zelim puno srece bas kao sta sam je imals i ja!!!!