Kod mene je baš traaaajalo, skoro pa tjedan dana.
Printable View
Nemojte se veseliti bonovima i tamo dižu cijenu 10%
Evo poruke koju sam upravo dobila:
"Uslijed povecanja drzavnih nameta telekom sektoru HT je promoran uvesti od 10.7. Naknadu za pristup mobilnoj mrezi na nacin da ce se bon placati 10% vise od trenutne cijene. Zadrzavate pravo prestanka koristenja usluge na bonove. ....."
Da, moram napomenuti da ja nisam prešla na bonove zbog trenutačnog povećanja cijena. Mislim da se ono ne može izbjeći osim prestankom korištenja mobitela. Moji razlozi su skroz drugačiji, a samo se vrijeme preklopilo s povećanjem cijena i time što nam sad šalju te poruke o poskupljenju.
Hvala lukab! Točno tako sam i očekivala da ce biti. Da sam uredjaj mislila placti od jednom onda bi odmah tako, moj broj mi treba, prebacivanja u čekanja mi idu na živce. Prebacila sam se iz HT-a u Tele2 početkom prosinca jer je to bila najpovoljnija opcija za moje potrebe, a sada ako svi povise cijene za isti iznos onda nema niti smisla nešto mijenjati.
Mene je samo zainteresirala mogućnost da ostanem na svemu istom, ali da nisam vezana ugovorom, pa da možda kroz neko vrijeme lakše negdje prijedjem.....
Ima netko kakva nova iskustva?
Ja imam iskustvo da su mi ponudili bolju tarifu na pretplatu pa sam na to pristala. A ono sto se otplacivanja uredajanebi ga trebala otplatit jer sam ga jedokratno platila.
I ja sam jednokratno platila mob , znaci li to da ne moram više ništa platiti , iako raskidam pretplatu prije roka ?
Mogu li svoj broj prenijeti drugom operateru , ali na bonove?
Sent from my SM-T210 using Tapatalk
Ako si ga jednokratno platila ne trebas vise nista platit. Mi smo raskinuli, imali smo jos 1 god ugovori nismo nista platili
Pa mislim da da. Meni je teta rekla da odem u najblizi t centar da popunim zahtjev. A ako si ga kupila znaci da si jednokratn o platila odredeni iznos onda nemoras nadoknaditi,a ako otplacujes na rate onda se mora otplatiti
Ja sam neki dan vrlo jednostavno raskinula s ht. Nastavljam u istoj tarifi ali bez ugovorne obveze. Jedino su mi ukinuli popust na tarifu pa me vise ne kosta 190 nego 225. Sto mi je puno preskupo pa cu preci u tele2 za 100kn i cekati da vip izbaci savrsenu. :cool:
A kakva je to vipova cool tarifa sta ukljucuje
Nemam pojma
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Nestade ostatak.
Ja sam gledala vip i ht, tarife koje ukljucuju sve. I totalna banana, preskupo.
Imala sam ju i ja. Ali ona nije u redovnoj ponudi nego akcijska.