Nemoj toliko brinuti ni strahovati....
Prije operacije mandula rade se krvne pretrage, ekg i mislim pregled pluća (više se ni ne sjećam) i tek onda se donosi odluka što će se rezati, da li će se rezati i kada. Meni su nakon krvnih pretraga rekli da nema govora o uklanjanju samo treće mandule kod djece nego da odmah ide sve. To nije pravilo za svako dijete. Reći će doktor reći što treba dalje...Oni to kroje po mjeri. Nisi zanemarila zdravlje svog djeteta. Znam da je teško čekati dok se to ne riješi, ali sad ste pri kraju.
Ušli ste u sustav, sad si našla doktora čiji pristup ti se sviđa i kojem je tvoje dijete na pregledu mirno - idite dalje korak po korak. I nemoj previše brinuti, to nije dobro ni za tebe ni za dijete. Našla si pravoga i sad odradite prvo ovo što je rekao, pa će se vidjeti što dalje. Nema ni doktor kristalnu kuglu. Pa ako malecki bude morao i iduće godine na operaciju, nema veze - ići će. Kod uklanjanja treće mandule dijete ti odmah ide doma, isti dan. Kad uklanjaju dvije "redovne" mandule, to znači da mora prespavati u bolnici jednu noć, možda i dvije. Lakše će biti ako bude godinu dana stariji. A cjevčice bi trebale riješiti problem sluha. Držim fige da sve bude dobro. Pitaj doktora sve što te zanima, uz malo sreće sve će ti čovjek objasniti.