Lutonjica prvotno napisa
nama je sad po novom Margiti dijagnosticiran alerg. rinitis (grinje, ambrozija, trave, lijeska, breza...)
bili smo na prvom pregledu na srebrnjaku, dobili hrpu lijekova a nijedan kao trajnu terapiju, nego sve po potrebi. i prvu kontrolu za 9 mjeseci :shock:
ono, nemam zapravo nikakvu informaciju niti upute sto da radim s njom u tih 9 mjeseci? kako da znam kad je potreba za nekim od tih lijekova??
u rujnu je imala prvi (i zasad jedini) bronhitis u zivotu, dosta me to uplasilo, tako smo i zavrsili na srebrnjaku - odonda je zdrava.
ali evo sad joj je pun nos i kasljuca i ja panicarim da ce to opet u bronhtis. i kaj sad da radim? kako da to sprijecim? imam doma flixonase, aerius, ventolin... mogu joj spricat flixonase? jel se to smije ako je u virozi (u uputama pise da se ne daje u virozi)? kako da uopce znam jel u virozi ili je do alergije?
doktorica opce prakse je skroz lezerna i kaze mi da previse brinem oko gluposti i da mi ona ne moze pomoci oko lijekova, nego moram sama "ekperimentirati"...
hmmm