I mi obozavamoooo more i nadamo se jednog dana svojoj nekretnini.zdusno u to vjerujem i radimo na tome.stednji jel te.
nije lako danas prezivit a kamoli ustedit al fuseve stavljamo sa strane.
Printable View
I mi obozavamoooo more i nadamo se jednog dana svojoj nekretnini.zdusno u to vjerujem i radimo na tome.stednji jel te.
nije lako danas prezivit a kamoli ustedit al fuseve stavljamo sa strane.
I nemam bzvz oavakv avatar tijekom cijele godine he he
Hvala angie, ASL je odlicna agencija, mogu samo dalje preporucit!
i gdi si kaj dobila po kojoj cijeni?
hej jelena.O, uzela sam na kraju apartman s dvije spavace sobe, balkonom, velikom terasom s pogledom na more :) 80 m2 (sa svim uredajima-ves masinom koja mi je dosta bitna) za 90 eur po danu i zavrsno ciscenje je 30 eur. U Malom Losinju.
Puno jeftnije nego hotel u svakom slucaju.
Obično smo 3-4 tjedna na moru... ove godine odlučili rascjepkati lokacije na 2 ... tako da od 3.08. do 15.08. tražimo nešto mirno i opuštajuće pogodno za djecu preporuke u inbox a ako ima iznamljivača još bolje :)
Da ne otvaram novu temu, zamolila bih na posudbu kolica za bebu od 3 mjeseca na Losinju u periodu od 1-8.8.
Bila bih jako zahvalna.
Ako ne nademo, snaci cemo se nekako s Thule kutijom za auto, ali draze bi mi bilo da se javi neka dobra duša :)
Hvala :)
A gdje ćete na kupanje?
Ne znam jos tocno, ali Nerezine su nam prosle godine bile savrsene s malim djetetom, plaza Galbolka cini mi se da se zove. Jako puno hlada!
ali to znači da ćeš morat s autom na plažu, to mi se u malom ne sviđa tam kud god kreneš skoro pa moraš s autom
A to je, al sigurna sam da cemo i u Malom naci neku dobru plazu :)
Nabavili kolica, hvala!
Je ali oni ne idu u kamp