KrisZg prvotno napisa
Meni je to negativan model, imam dvije kceri. Starija je dosla odmah iza brata, 2mj kasnije od necake. Nisam nikada patila na lutke itd pa joj nisam to ni kupovala. Igrala se sa auticima, alatima, posudama, kockama. Kada je bila veca iskazala je zelju prema lutkama (winx kasnije monster high) i pokoja barbika. Bebu nikada nije trazila niti imala (kolica, bocice, kuhinje) Imamo pozamasnu kolekciju, sada ih vecinom oblaci, kreira za njih odjecu. Necaka je bila malo drugacija prica, od pocetka je imala bebe i svu pratecu opremu, zvali su je princeza itd...sve faze je prosla. Obje sada imaju 10 god i razlika je ocita. Dobiju iste ljetne cipele na poklon kao japanke sa malo povisenim, jedna vristi od srece, drugoj to bas i nije da nosi sa 10 god. Stoje u ormaru. Dok necaka ima jako izrazenu zelju za pokazivanjem i sredivanjem i na fejsu stalno stavlja neke fotke u maminoj robi, polunasminkana, u skroz kratkim minicama (dize mi se kosa na glavi od toga ali ne mogu nista) njima je to super. Daleko od toga da se moja ne voli sminkati, sva sminka mi je stradala ali joj ne pada na pamet da bi izasla van takva. Grozi se cura koje hodaju polugole, roze boje, frozena...nastavi niz. Mladja je jos beba ali u sirokom luku izbjegavam ikakve igracke namjenjene upravo za curice i zabranila sam kupovinu takvih svima. Takoder uvijek reagiram na te izjave pa ti si curica/ne smijes ovo ono...