Hvala drage mame,cestitke malim blizancima i mnogo mnogo pusa i njima i hrabroj mami.....jedno malecko je dosta ,a dvoje je i vise nego dosta, :love:
Draga moja ,neka ti Bog da zdravlje da si odrzis to mlijeko i da si malecki imaju dovoljno..ja zbog moje hipotireoze nisam mogla da dojim i eto snasli smo se sa (kršitelj koda)om i kako vidis dizemo si te grame redovno.
Sad 25.07 idemo na kontrolu i znati cemo vise ,za sad nikakve vjezbe nemamo,posjetili smo ortopeda jedan put,imamo za 3 mjeseca opet kod njega.Oni su najvise fokusirani bili na tu anemiju i naravno na redovne kontrole.danas je Sasku-Mucku (tako ga tepamo)3 mjeseca.Neznam kakve bi tocno nedonosene bebe trebale da izgledaju sa 3 mjeseca,ali meni on neizgleda los. :heart: Ima sad oko 3.650 ,redovno si jede,njegovih 130g,spavanje je ok,kake redovne i te nekakve znakove anemije ,neopokazuje vise.Boja mu je super,i iako je ovo ljeto malo promjenjivo on se super drzi. :D Jos da zavrsimo te eho snimke ,pa da vidimo jeli se tu sto promjenilo,i da nastavimo ovako ,mislim da smo na pravom putu.
Hvala na vasem pisanju i brizi....drzite nam palceve da kontrola bude dobro i cujemo se opet skoro.
Veliki pozdrav i mnogo pusa od Saska i mene !!!! :heart: :love: :love: :love: