Molim vas ako mi netko može pomoći svojim iskustvom... prije 3 dana imala sam kvrgu, skužila da se radi o blisteru, probušila ga i mlijeko je počelo ići iz tok kanalića koji je bio začepljen, kvrga je nestala.
Ono što mene brine je to što sam ja, prije nego sam skužila da se radi o blisteru, masirala tu kvrgu (što sam drugo mogla, i stavljala tople obloge i sve tako redom). E sad, evo prošao već 3. dan o mene još boli dojka na dodir na tom mjestu gdje je bila kvrga i gdje sam masirala..
Jel moguće da sam ja to malo prejako masirala pa se stvorio neki podljev ili što li (osjećam pod rukom kao da je malo natečeno) i zna li netko koliko je najčešće još ta dojka bolna nakon što kvrga nestane? Beba mi normalno sisa iz nje i sve je ok, ne boli me to, ali me boli kad dotaknem rukom, stvarno kao da sam si napravila masnicu..
Molim vas za savjet jer mi je glupo ići doktoru, imam osjećaj da mi niš neće reći i da će me blijedo gledati kad im kažem "blister", a opet sam zabrinuta jer ne znam koliko će me to još boljeti.