Bubilo Bubich prvotno napisa
Ma ton joj je docirajući i nije u duhu rasprave nego pametovanja i superiornosti.
Kao da niko od nas ostalih ne zna što Amerikanci rade po svijetu i nikad nam to nije palo na pamet.
Ili ovo spuštanje Pulinki da kako bi joj tek bilo da je za vrijem rata bila u HR. Šta je to?
Iz tog posta ću izdvojti još i onaj dio gdje proziva Jennifer za ono “bar u Europi”, i reći (glumiti joj advokata) da sam sigurna da Jennifer nije mislila da su Europljani svete krave svijeta, a ostali mogu slobodno biti topovsko meso kome kod i kad god zatreba… nego je vjerojatno mislila (a i sama sam par puta u RL zavapila) - zar rat u Europi u 21. stoljeću, Europi koja se od 2. svjetskog rata gradi okruženje, institucije, ugovore, sporazume za neki bolji svijet. Ne u smislu “ok je dok pucaju po Aziji i Africi, daleko je od nas”, nego “ako i ovdje pucaju i nema načina da se to spriječi, onda stvarno ne znam u što više vjerovati”.
U međuvremenu sam naletila na još par članaka o nuklernaom ratu i finim detaljima o količini i snazi tog oružja. Zbilja nema potrebe ni za brašnom ni za jodom. Ako do toga dođe, cijela zemlja će biti izbrisana s lica svemira kaže “stručnjak” iza članka. Pa je to scenarij kojeg se zbilja ne moramo bojati :mrgreen:.