Pokazuje rezultate 1 do 50 od 344

Tema: Rat u Ukrajini

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Ni meni. Ali ja sam svakako forumski crnjak.
    A zapravo uopšte nisam crnjak, nego je meni oslobađajuće reći da je sve krenulo u tri lepe... kad mi se i čini da je krenulo.
    Pa ako sam pogrešila, suuuper. Smejaćemo se svi.
    Ali da sama sebi govorim: This is fine ? Mene TO parališe.
    Jednostavno mi ružičasta fasada oduzima kreativnu energiju za akciju. Mada u ovom slučaju nemam pojma šta bi akcija bila?
    (Ok, uvek mogu otići po brašno i benzin )
    Mislim, najteže se trenutno nosim sa tranferom blama od "poruka" koje naša država šalje. Svako jutro me sramota kad pogledam domaće vesti. I sramota me je da svojoj deci pogledam u oči. Ono, u kakav sam ih svet rodila?
    Eto, ja tako... Ali ovo je filozofski, pa računam, valjda sad ovo konačno jeste deo teme, jer kome nije, možda je i on deo problema.
    Pulinka, otvorila sam srpske novosti i kad sam pročitala članak koji tvrdi da je fotografija krvave žene lažna fotografija i da se vjerojatno radi o "soku od nara" , lagano sam zatvorila stranicu i pomislila - nama je još dobro.

Imaš li ti istomišljenika ili si "pulinka,sama na svetu/u Vojvodini"?!

Da ne pokrećem raspravu o Srbijancima, no bilo je loše, ali sad mislim da je sve "ošlo sve na kvasinu" ...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Pulinka, otvorila sam srpske novosti i kad sam pročitala članak koji tvrdi da je fotografija krvave žene lažna fotografija i da se vjerojatno radi o "soku od nara" , lagano sam zatvorila stranicu i pomislila - nama je još dobro.

Imaš li ti istomišljenika ili si "pulinka,sama na svetu/u Vojvodini"?!

Da ne pokrećem raspravu o Srbijancima, no bilo je loše, ali sad mislim da je sve "ošlo sve na kvasinu" ...
    Vrijeska, nisam srećom sama, prepoznajemo se još nekako mi drugačiji, sve se ispipavamo polako sa mišljenjima pa odahnemo, kao u horor filmu, uh, ima još ljudi među nama. Ali da je teško, teško je.

Ali nemojte pokretati na naše grozne uspomene, bilo bi mi jako teško. Ne znam šta bih rekla. Od ljudi koji su prošli rat neki su moji istomišljenici, i zgroženi su ovim što se dešava, a neki su u taboru "Ukrajinci lažu i zaslužili su". Isto važi i za nas koji smo samo odsedeli bombardovanje.
    Apsolutno ne vidim pravilo, jednostavno ili vidiš to na jedan ili na drugi način, bez obzira na sopstveno iskustvo. Meni totalna misterija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •