Da, da Pinky vino i češnjak sam pila, fuuuuj, ali najvažnije da djeluje!
Printable View
Da, da Pinky vino i češnjak sam pila, fuuuuj, ali najvažnije da djeluje!
Ja sam na konsultacije u Maribor isla u junu pa kad mi je rekao da je termin 05/2010god. cinilo se kao vjecnost. Sad vec kuckam mjesece skoro da sam upolovila pa mi nekako drago i jedva cekam. U mislima se pakujem i zivim za taj dan da krenem. Ovako dug termin za cekanje mi je mnogo znacio jer sam 10 dana prije odlaska u SLO imala drugu vanmatericnu i operisala se lapara. pa mi je godila pauza da saberem misli i nastavim dalje. Ali sad kad se lagano blizi vec sam nestrpljiva. Ali sa vama vrijeme stvarno leti, nizemo se jedna za drugom pa dok pratim sve to jednim djelom i to prezivljavam. Bice jos nas za maj samo treba da se sretnemo.Citiraj:
GIZMOS prvotno napisa
I ja se prijavljujem za svibanj 2010. u Mariboru. Oni su najbolji.
Do sada sam imala 3 stimulirana i samo sam u Mb ostala trudna, ali na žalost bio je missed ab. Trenutnom mi je u tijeku 4 IVF u Hrv, ako ne upali pravac Mb.
ej drage moje, gubim se sa toliko informacija...ako mi neka može malo detaljnije objasnit i dat kakve savjete...naime imam problema sa escherihiom coli...ima je pa je nema...pa ako tko zna neki dobar narodni lijek??? jer ako se ne varam shvatila sam da može utjecat na zadržavanje ploda...
pusa svima!
Jucer mi je sestra j. rekla da ce me izgleda ponovo ubaciti na listu cekanja za mb...tko ceka - doceka :D :D :D :D :D :D
Super :D :D :D :D :D :D
A kako to ide kod njih? Što ako i ja budem imala negativan postupak,pa zar ne stave odmah na listu čekanja?
Cuj ti si mlada pa nema frke..meni rekli da zbog godina najvjerojatnije necu vise moci kod njih (granica 42 - 43 godine). I ja se nisam ni pokusala javiti. Ono sto je super da su me e-mailom pitali kako je s betom i ja im sve rekla, a sj me samo upitala da li zelim uci na njihovu listu cekanja i ja odmah pristala...
Odlično aleksandraj to je jako dobra vijest! :D :D :D
evo jos jednom:Citiraj:
loks prvotno napisa
pola kila cesnjaka ocistis i stavis kuhati u litri crnog vina, oko 15-20 min na srednjoj vatri, dok se vino ne reducira na pola litre. procijedis u staklenu bocu kad se ohladi. drzis u frizideru i pijes 2 jusne zlice ujutro i 2 navecer.
izgleda da efektno ubija sve moguce bestije.
loks probaj, stvarno djeluje!
Strike vjerovatno smo se jučer vidjeli u čekaoni kod dr. V ali ja ne znam koja si...šta si imala obučeno, boja kose? ja sam dosta ranije došla
I ja si tako nekako mislim,jesi dobila možda termin u 11.mj. A ja sam kod dr.oko 18:45Citiraj:
sbonetic prvotno napisa
Plava sa naočalama,crvena majca
Strike do kada se pika Decapeptylom?
:shock: Meni nazalost ovaj lijek ne moze pomoci jer povracam i od vina i od bijelog luka
Do kraja,zajedno sa gonalima. Znači,do pred štopericuCitiraj:
karla 1980 prvotno napisa
ne mogu vjerovati, ja sam stajala u hodniku ispred tebe...plava s šiškama, bili smo naslonjeni na ogradu! Meni je termin u 6 mjesecu, ali sam nekako razočarana više sam očekivala
A sto si tocno ocekivala sbonetic?
pa ja mislim da je svaki par zaseban po problemu,ali tu su kako bi dr. V rekao standardni protokol koji dobe svi isti....
Aleksandraj, tko ti je rekao na tu dobnu granicu u Mb. Meni nisu rekli, doduše imam 40 godina (još sam mlada!).
to smo vec bili raspravljali na staroj temi. izgleda da svima daju dugi protokol. ja sam na takav protokol lose reagirala.Citiraj:
sbonetic prvotno napisa
osječala sam se kao na nekoj pokretnoj traci, samo da me obavi i sljedeći dolazi na red...i račun od 50 eura na kojem piše pregled a imala sam konzultacije...ne znam možda sam previše očekivala
i ja sam nakon resa bila cila zblekana. iako sam inzistirala na ogovorima na tisucu pitanja koja sam mu postavila. iznerviralo me je sto mi nije niti pogledao sve one nalaze koje sam mu donila...
Ajoj,da sam barem znala da si to ti,a valjda oko sat vremena zajedno čekaleCitiraj:
sbonetic prvotno napisa
Pa dosta brzo si dobila termin,već u 6.mj.?! u 2010.?
to mi je prvi dojam, možda griješim! Sada idem na histeroskopiju da mi pogledaju maternicu da li je sve ok pa čemo vidjet šta dalje ....nisam ni sam pametna šta napraviti
Citiraj:
sbonetic prvotno napisa
A kakva je vaša dijagnoza? šta je rekao dr.?i kako to da si tako brzo dobila termin?
sbonetic, zasto ti je veljko preporucio histeroskopiju?
Sbonetic, u vašem slučaju ograničenih "muških resursa" možda bih se i ja odlučila na histero da apsolutno budem sigurna da nema nekog faktora u maternici koji ograničava ili otežava implantaciju (najvjerojatnije nema, ali kod vas je, ako sam dobro shvatila situaciju, ograničenje s muške strane veliko i treba pametno iskoristiti postojeće resurse).
sbonetic, jako je pozitivno sto vas veljko nije odbio i jos ste tako brzo dobili termin - bravo! nakon svega sto ste prosli vjerujem da ste sada korak blize trudnoci :love:
meni se osobno jako svidja taj mariborski 'stroj', nakon kaosa na VV mi je Maribor bio 'kao da sam konacno nasla svoju kucu'.
njihova organizacija i direktan nacin komunikacije su mi uljevali povjerenje, ali svi smo mi naravno drugaciji!
SJ nakon punkcije (imala samo tri folikula), pa rekla ako ne udjem kod njih da mi preporuca Prag...ali su me ipak ubacili u listu cekanja (mozda zato sto sam i sa samo tri uspjela zanijeti), a i inace mi moj dr. iz RH kaze da imam velike preduvjete za uspjeh...a slazem se da smo mi u najboljim godinama..mene je moja mati rodila nakon 11 god. braka u 42 i nakon 11 mjeseci i moju sestru (prirodno)Citiraj:
anaea40 prvotno napisa
Ja sam papire poslala u 7 mjesecu, a kako oni ne rade u 7 mjesecu termin će mi biti u sestom....nije mi preporučio Veljko histeroskopiju nego dr. Šimunić kod kojeg ću i raditi u Petrovoj. Ovaj odlazak u Mb je kombinacija dr. Š i dr. V zajedno će biti u kompletnom postupku baš zbog naše cijelokupne situacije
sbonetc mislim da je to super jer cu i ja slijedeci put traziti dodatne pretrage...to je mislim odlican pristup
Nemoj zaboraviti reći dr.Šimuniću da ideš kod dr.Vlaisavljevića. :oops:Citiraj:
sbonetic prvotno napisa
hvala cure za narodni lijek...probat ću svakako!
curke purke, da li je kojoj dosao termin postom, postupka mislim, jer ja sam u 9 mj poslala dokumentaciju nakon 2 tj su mi poslali da sam na listi, al jos nema termina, da li da opce zovem, il ce doci malo kasnije? ocito su guzvare, ja ne znam sta je to, svi bi djecu :lol:
mmaslacak moj odlazak u Mb je dogovor s dr. Š ne zbog zakona nego zbog iskustva drugog dr. i njegovog mišljenja, jer mi smo ograničeni s zamrznutim sjemenom koji imamo jer mi je muž imao tumor.
od sutra sam pikalica :D :D :D
sbonetic, draga, tako vam velike ogromne fige drzim!!! :love: nijedna trudnoca na forumu me nece tako razveseliti kao tvoja :heart:
Ali nemojmo se zavaravati da te ne salje u Maribor radi zakona... U Hrvatskoj mozes oploditi samo 3 j.s. a da li oplodis 3 ili sve, potrosis bar jedan uzorak zamrznutog sjemena. I onda moras van, jer u Hrvatskoj ne mozes ostvariti normalno i optimalno lijecenje s najvecim izgledima za uspjeh. I to je od Simunica i korektno sto te salje van, i licemjerno jer on brani taj i takav zakon koji te salje van.
Ali u svakom slucaju ti zelim ogromnu ogromnu srecu i veliku betu cim prije :love:
POTPISUJEM U POTPUNOSTI PINO
:love:
:D :D :DCitiraj:
Pinky prvotno napisa
Pinky, samo naprijed! :D 8)