samo jedna riječ..... skinny-fat.... nogice i rukice a između drobina koju mogu zagrabiti sa obadvije ruke.
Printable View
sinoć level 2 od jill, još nisam prešla na trojku jer mislim da nije vrijeme
inače, jučer točno mjesec dana otkako sam krenula s vježbanjem, vrijeme leti
mislim da pomalo vidim neke promjene, iako ništa veliko...
a osjećaj snage i energije, nenadmašno!
zhang svaka čast na 9 kom! Ja sam jučer neki aljkavi 1 napravila.
Optimistična, bravo!
Uzela sam si dva dana pauze jer mi se pri svakom naglom pokretu crni pred očima. Treba preživjeti ove temperature.
Nakon dva mj. vježbanja i pretežno sirovoj ishrani, pogodite, ni kila nije otišla (i dalje mi je to jako čudno, ali eto), ali trbuh se jako smanjio, nekako ne vidim celulit, ipak vidim da se stvar mijenja a da je vaga nebitna.
kavofob još tebe ne vidjeh, prosim sliku! :-)
Mogu vam se i ja pridružiti?
Doduše već punih mjesec dana redovno vježbam (odrađen 30DS do kraja:-D) i sada sam prešla na RI30, a ponekad kombiniram sa NMTZ.
Glavni okidač za vježbanje i dovođenje u formu je što za razliku od svih vas ovdje ja još nisam mama, ali to jako želim. Nedavno sam bila na IVF-u i došlo je do trudnoće, ali je bio missed ab. i to me je dosta uništilo, natukla sam previše kila, a osvjestio me je moj dragi dr. koji mi je na zadnjem pregledu rekao da sam spremna za novi postupak, ali da bi prije mogla skinuti par kila...
Nisam htjela na dijetu već promijeniti cijeli lifestyle pa sam odlučila čitati ovaj topic od samog početka i rekla sama sebi da ću početi pisati kada sve pročitam, ali brate mili što ga vi možete ispisati da ja ne mogu toliko pročitati sve zaostatke :lol: tako da sam shvatila da je krajnje vrijeme da 'izađem iz ormara'.
I odmah da se pohvalim rezultatima - centimetre nažalost nisam mjerila, ali ulazim u hlače koje prije nisam mogla navući preko bedara, a vaga pokazuje - 5 kg.
Ima kod mene još dosta posla, ali ne zabrinjavam se previše koliko ću još stići smršaviti do postupka, najvažnije mi je koliko sam promijenila samu sebe u ovih mjesec dana. Imam puno više energije, bolje se osjećam, vratilo mi se samopouzdanje. Samo neka tako nastavim pa ako postupak i ne bude uspješan (a biti će :fige: ) imati ću nešto što će me održati iznad vode.
I da, prijavljujem ujutro odrađeni RI30, L1.
Čestitke Optimistična :klap:
Tu smo negdje po mjerama, ja sam zadnje prije mora bila na 58/170 i prema 'pametnom' vagi 24% boda fatta. Tako da ima materijala za trosit :-) Kod tebe je bar krenulo dolje, ja za betonirana sa kg :-x
Kad se vratim u ZG planiram se malo orijentirati na Lchf, super su mi zanimljivi recepti. A slatko je i meni izazov, pojedem skoro pa svakodnevno malo cokse :oops: Iako kad intenzivnije treniram nemam toliku potrebu, nekako mi zao pokvarit feeling.
Inesica uopće ne mogu pred očit tvoje rekvizite, odlična improvizacija ;-)
Vivach dobro došla! Odličan stav, samo naprijed!
Pisam na tabletu pa ima hrpa tipfelera :roll:
ja jedva disem. ove vrucine su cista koma kad nisi na moru.
ali navecer cu svoju porciju body-fita.
nego bas, nesto razmisljam, sav ovaj napredak tehnologije ima naravno i svoje lose strane, ali je naprosto fascinantno kako je danas sve ovo umrezavanje moguce, nije vise samo izbor teretana, ili neki drugi fittnes ili nista. sve mozes naci na internetu, organizirati se u grupe, izmijenjivati iskustva....
bome, ovo nase doba stvarno nije lose.
Ja imam ravno 10 kg više od tebe (i dosta manje snage) zato mi je teško pojmiti da s 10 manje može postojati i gram fata, isto sam 170 cm. Neka, ići će to dolje, ne trebaš više ništa skidati, samo rasporediti ;)
Palčice, pročitaj moj novi blog post i frkni vagu u smeće :P
Vivach pozdrav i dobro došla. Baš si me nasmijala s izlaženjem iz ormara i podsjetila na sebe kad sam kupila koze; iščitala sam preko 150 stranica podforuma Kozarstvo na poljoprivrednom formu :mrgreen:
Willow, ja danas isto odmaram... jučer mi se smračilo pod tušem nakon treninga.
Ja odvjezbala, ali kapalo je s mene na sve strane...
Vivach dobro dosla!!
Kakav ti je level 1 ripped in 30?
Ja sam isto krenula na ripped in 30 nakon 30 ds, ali preskocila sam level 1 i isla na 2.
I slazem se sa seni, divno je doba u kojem zivimo!
kavofob, ja i inače imam niski tlak tako da sam sad baš ono na minimalcu, bolje preskočiti po ovim vrućinama nego se negdje srušiti
Ali tlak vam poraste od vjezbanja;)!
Ja nemam niski tlak, ali sam se tuširala u potkrovlju, a tamo je pakleno. Idući put idem u nizine.
Kad god se odlučim na dan odmora izvan rasporeda, kažem si "Willow bi mi odobrila" i odmah me manje grize savjest :mrgreen:
Hvala svima na dobrodošlici!
sasa, level 1 RI mi se činio mi se prilično lagan, ali svejedno se jutros sve cijedilo sa mene (koljena su mi se znojila!!) iako mislim da je to više radi ovih tropskih vrućina. Jutros mi je u kući bilo 29, a ja sam sigurno sa upaljenim Tv-om digla barem za stupanj-dva i baš sam si mislila dok sam vježbala kako su blesave neke moje kolegice koje su se naplaćale para i para u Siluettu i takvim salonima da bi vježbale u balonim sa vrućim zrakom kako bi više smršavile, a je eto to dobivam for free :lol:
Ubola sam tenesice, jeeee, sretna ko malo dijete :mamakojajeuvijekzadnjanashopinglisti:
A ne, forma je jedan par rukava, a raspored kgića skroz drugi. Ja sad izgledam dobro jer se meni svaki gram masnoće ravnomjerno raspoređuje po cijelom tijelo. Tako je bilo i kad sam imala 94 kg, nitko mi ni u snu nije dao toliko, nego 80 i koju.
Što se forme tiče, još uvijek sam na začelju ekipe vježbača.
Ti si meni glas razuma, zato te se sjetim ;)
Anchie, u pravu si, tijelu treba dati odmor kad ga traži, samo se ja bojim da previše ne počne tražiti kad vidi da ga slušam :mrgreen:
Ribice, mene isto zanima gdje i koje, klincima kupim sve i svašta, a ja još uvijek vježbam u tenama iz Metroa za 200 kn...
U alpini je akcija 50% na sve ako plaćate u gotovini pa sam uzela nike free run nešto za 375kn, bijelo prozirne s svjetlo plavim đonom.
U Kustošiji ako nekoga zanima.
http://www.squidoo.com/my-nike-move-fit-review
ovakve, vidim da sam skroz fulala naziv, meni će biti savršene.
ccccc, kavofob....kaj smo pričali o samokritičnosti :mrgreen:
Aj fala ribice da nisam jedina :mlotek:
Ajde žene, zatrpajte mi inbox motivacijskim slikama, pliz!
kako vam se čine ovi sportski grudnjaci? 3 grudnjaka za 99 kn. ima li možda netko baš takav?
http://www.kolektiva.hr/proizvodi/ko...ra-072013.html
Hoćemo vježbati zajedno? Ja odradim dijelove sa cardiom, ti sa snagom i oboje smo u fit formi za čas :lol:
Matahari i ostale curke koje traže motivaciju u slici :), pošaljite pp-ove jer sve cure ne prate sve postove, a i netko možda misli, ako ne specifirate čije fotke tražite, da je već poslao (ja npr.) pa mu blesavo još jednom :)
Nikako . To ništa ne drži i nabrijani su statickim elektricitetom . Iako vjerojatno sluzi za pokrivanje onima kojima ne treba potpora .
ovo je bilo vezano uz grudnjake u postu prije.
Jucer odradjeno: ranojutarnje brzo hodanje 1h + kasnije aktivno plivanje od 2h u komadu.
Danas zasad dan odmora, nabija me glavobolja. Ako prodje do navecer, mozda otrcim, pa se bucnem.
Sutra ne znam kako cu - dizemo se rano, ali odmah idemo van, imamo organiziran cijeli dan, ne znam kako cu i da li cu stici, a ne bih dva dana odmora zaredom. :-/
Ja sam upravo od kolegice uzela bombon, odmotala ga, pogledala i bacila u smeće.
Bravo za mene (za suzdržavanje, ne bacanje hrane)
a ja ipak danas vježbam trbušne s ovom temom, vidim da ima i cura odavde http://forum.roda.hr/threads/7407-Vaše-provale-(2) :lol:
I ja trebam tene. Ove koje je netko linkao su ok, ali ne znam želim li kupiti Nike.
trebalo je odmora i veeelike doze eutiroksa:lol: da se vratim u vježbalački život, mislila sam prije nekog vremena da se ne mogu dignut iz kreveta, svaki trud je bio uzaludan
navukla sam se na hiphop abs, super stvar
kod mene je dijagnoza suprotna od krumpiric.
još moram poštovati preporuku liječnika o mirovanju, ali na prvo zeleno svjetlo specijaliste, krećem vježbati. do tada samo da znate da pratim temu. naprijed cure :rock: