Cestitke JUHU :heart: svi smo pucali na blizance, s obzirom na betu :-)
Meni sutra 2. uzv :cekam:
Printable View
Cestitke JUHU :heart: svi smo pucali na blizance, s obzirom na betu :-)
Meni sutra 2. uzv :cekam:
Juhu cestitke
Da cure kao sto se i vidi iz potpisa i meni taj iscjedak do sad nije donio srecu ali sutraa cu sve znati pa ce mo viditi
ja se jos nadam
Jelena mozda se tebi i meni dogodi cudo pa iznenadimo sutra sve :klap: :heart:
Potpisujem❤
I ja navijam za velike bete! !!!
JUHU,
čestitke!!
Juhu, cestitam!
Cekalice, sretno!!!!!
Evo cure osjecaj me nije prevario beta cista 0
Svim pozitivnim betama čestitam!! Stetno dalje! :)
@garava ne brini, smeđi spott može biti implantacijsko! Meni ti je išlo od 10 do 12,13 dnt! Danas smo 12 tjedana točno.
Evo nazalost i ja javljam da nista ni ovaj put. :cry:
jako mi je žao draga. Vidim da ti je ovo 3. neuspjeli stimulirani ivf, nisi nikad dobila ništa za smrznuti? jesu ti rekli zašto? jesi možda low responder? koji vam je plan sad? Znam da sam ti puno pitanja postavila i vjerojatno ti nije do ničega, ali ja dosta sad uspoređujem(znam da smo individue) moje reakcije stimulacije na tuđu pa me zanima, jer sam i ja ovaj ciklus otpisala pošto mi je svo troje embrija propalo od 3do5 dana i isto nemam smrzliće tako da nisam neki vjernik u ovog kojeg su mi vratili je rje bio isti, pa me čeka ista sudbina...
Fusa draga, ja neznam sto se dogadja u ovoj nasoj situaciji. Na uzv sva tri puta velik broj js preko 10. Dodjem na punkciji 1. put su 4js, 2.put 3js i sada 4js. Od toga po jedna oplodjena. Razgovarala sam zadnji put sa embriologinjom i pitala sam ju zasto tako malo imam. A ona mi je rekla da vjerojatno ne reagiram na hormone, i da bi najbolje bilo da sljed.put idemo na prirodni. Sad cemo vidjeti sto kaze dok.ici cemo kod njega na konzultacije nakon ovoga. Inace moji nalazi svi uredni.
Fusa neznam dali sam low responder. Niti jedan dok.mi to nije rekao. Nisam ni znala sto je to. Sad sam proguglala. Hehe
na ultrazvuku se tijekom stimulacije prati broj i rast folikula u kojima dozrijevaju jajne stanice.
garava13, ako na ultrazvučnom pregledu se prije štoperice i apiracije vidi više od 10 folikula, može se generalno reći da dobro reagiraš na hormonsku terapiju.
ne znam koliko imaš godina i kolike doze hormona si dobivala i koji su detalji dijagnoze kod tvog parnera, ali po svemu sudeći loše rezultate vaših postupaka treba tražiti negdje drugdje - kada se pred aspiraciju ima preko 10 folikula, a dobije svega 4 ili 3 jajne stanice onda je vrlo izgledno da je napravljena greška u postupaku stimulacije i/ili određivanja vremena davanja štoperice.
znaš li koliko ste od te 3 ili 4 dobivene jajne stanice imali zrelih jajnih stanica, onih u fazi razvoja da mogu biti oplođenje bilo klasičnom IVF metodom ili ICSIJ-em?
Inesz prva dva puta smo bili u jednoj bolnici.. i bas zbog toga smo se prebacili u drugu. I opet ista stvar. Sad zadnji put su 2 bile zrele. Za ono prije se ne sjecam ali sigurno nisu sve bile. Ma ja uvijek osjetim obilan iscjedak dan prije punkcije.. i mislim da mi je to ovulacija. Nesto ugl.ne stima.
evo da nastavim los niz, i kod mene beta pada tako da bi to onda bila biokemijska?
Jelena i garava sto reci, zao mi je.
Kakvi su vam daljni planovi?
Cure zao mi je zbog negativnih beta. Nazalost i kod mene se uvijek dogada isto, i isto bas radi toga promjenila doktora i bolnicu. Zadnji put od 6 folikula samo 1js.
Cure zao mi je. :(
Cure moje strasno mi je zao. ☹️
Imam Jedno pitanja za Vas koje ste ovo prosle, naime moja gin mi je Dali uputnicu za urinokulturu pa sam htjela pitati gdje ste vi to odradjivale? Rekla mi je da mogu ili u rockflerovu ili Mirogojsku u Zagrebu pa sam Vas htjela pitati Dali se treba naruciti ili Kako to ide? Hvala Vam :)
Danasnja beta 650!
Malo sam potonula ocekivala sam vecu,iako je ova ok,jel da?
Zeljkice pa ok je beta uduplala se i jos malo +. Zasto se brines?
Juhu ja sam sve uvijek obavljala ili nosila u rockfelerovu.
I ja sam imala iscjedak jak par dana prije stoperice i do punkcije,nikad mi nisu popucali folikuli
Mislim da cu sad definitivno promjeniti bolnicu jer ovo nema smisla.
kad sam bila kod biologice rekla sam joj da ne zelim da mi vrate 2 dan nego da idemo do blastica naravno ona nije htjela jer je kao embrij bio onakav bas kakav treba biti. Moj odgovor je bio da je tako bilo i zadnjih 5 puta pa nista.
Zeljkice odlicno❤
Kultura blastociste radi se u svrhu bolje selekcije embrija. Ako na raspolaganju 2-3 dan od oplodnje imas samo 1-2 dobra embrija nema smisla raditi kulturu blastociste.
Ali svakako mijenjaj kliniku. Meni se cini da za teski muski faktor oni jednostavno nisu najbolja opcija.
Bubekica ocito neki problem je kad mi pucaju prije il sta vec. Trazit cu dok.na konzulracijama da mi objasni o cemu se radi tu.
Jelena definitivno mijenjaj kliniku.
Da definitivno mjenjam ali me zanimalo da li bi prezivjela do 5 dana.
samo neznam kud bi sad i koliko mi je postupaka ostalo preko HZZO