Stranica 164 od 310 PrviPrvi ... 64114154162163164165166174214264 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,151 do 8,200 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj JUHU prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje strasno mi je zao. ☹️

Imam Jedno pitanja za Vas koje ste ovo prosle, naime moja gin mi je Dali uputnicu za urinokulturu pa sam htjela pitati gdje ste vi to odradjivale? Rekla mi je da mogu ili u rockflerovu ili Mirogojsku u Zagrebu pa sam Vas htjela pitati Dali se treba naruciti ili Kako to ide? Hvala Vam
    Najjednostavnije u petrovoj, iza gdje je i lab, doneses uzorak, salji nalaz mailom.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Danasnja beta 650!
    Malo sam potonula ocekivala sam vecu,iako je ova ok,jel da?
    Super je beta!!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj garava13 prvotno napisa Vidi poruku
    Inesz prva dva puta smo bili u jednoj bolnici.. i bas zbog toga smo se prebacili u drugu. I opet ista stvar. Sad zadnji put su 2 bile zrele. Za ono prije se ne sjecam ali sigurno nisu sve bile. Ma ja uvijek osjetim obilan iscjedak dan prije punkcije.. i mislim da mi je to ovulacija. Nesto ugl.ne stima.
    Slazem se da su ti postupci sfusani, ali iscjedak nije pokazatelj toga. Ja ga imam vec od 6dc, kako raste estradiol tako se pojacava.

Curama s negativnim betama saljem hug....

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I ja sam imala iscjedak jak par dana prije stoperice i do punkcije,nikad mi nisu popucali folikuli

jelena30 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj ema 1 prvotno napisa Vidi poruku
    evo da nastavim los niz, i kod mene beta pada tako da bi to onda bila biokemijska?

Jelena i garava sto reci, zao mi je.
    Kakvi su vam daljni planovi?
    Mislim da cu sad definitivno promjeniti bolnicu jer ovo nema smisla.
    kad sam bila kod biologice rekla sam joj da ne zelim da mi vrate 2 dan nego da idemo do blastica naravno ona nije htjela jer je kao embrij bio onakav bas kakav treba biti. Moj odgovor je bio da je tako bilo i zadnjih 5 puta pa nista.

jelena30 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Zeljkice odlicno❤

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj jelena30 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da cu sad definitivno promjeniti bolnicu jer ovo nema smisla.
    kad sam bila kod biologice rekla sam joj da ne zelim da mi vrate 2 dan nego da idemo do blastica naravno ona nije htjela jer je kao embrij bio onakav bas kakav treba biti. Moj odgovor je bio da je tako bilo i zadnjih 5 puta pa nista.
    Kultura blastociste radi se u svrhu bolje selekcije embrija. Ako na raspolaganju 2-3 dan od oplodnje imas samo 1-2 dobra embrija nema smisla raditi kulturu blastociste.
    Ali svakako mijenjaj kliniku. Meni se cini da za teski muski faktor oni jednostavno nisu najbolja opcija.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Bubekica ocito neki problem je kad mi pucaju prije il sta vec. Trazit cu dok.na konzulracijama da mi objasni o cemu se radi tu.

Jelena definitivno mijenjaj kliniku.
    Posljednje uređivanje od garava13 : 05.05.2017. at 20:06

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj garava13 prvotno napisa Vidi poruku
    Bubekica ocito neki problem je kad mi pucaju prije il sta vec. Trazit cu dok.na konzulracijama da mi objasni o cemu se radi tu.

Jelena definitivno mijenjaj kliniku.
    U stimuliranim ciklusima je izuzetno rijetko da folikuli pucaju prije punkcije, pogotovo sa ih pukne 8/10. Ja bih prije rekla da nisu bili dovoljno zreli pa nije moguce povuci jajnu stanicu. Imas li kakve informacije o velicini, rastu folikula?

jelena30 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Da definitivno mjenjam ali me zanimalo da li bi prezivjela do 5 dana.
    samo neznam kud bi sad i koliko mi je postupaka ostalo preko HZZO

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    U stimuliranim ciklusima je izuzetno rijetko da folikuli pucaju prije punkcije, pogotovo sa ih pukne 8/10. Ja bih prije rekla da nisu bili dovoljno zreli pa nije moguce povuci jajnu stanicu. Imas li kakve informacije o velicini, rastu folikula?
    Bubekice bas si me sad zainteresirala za ovo napisano. Ja sam u proslom postupku imala 6 folikula od toga samo 1js. Svi folikuli na dan punkcije su bili 20mm zar je moguce da ih je trebalo pustiti jos dalje i ako je zasto ih ne pustaju do ev.21-22mm ako treba nego se doktor odluci na punkciju??

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Na uzv je dok.uvijek govorio, odlicno, super, ima ih. Koliko se sjecam bilo ih je nekoliko od oko 20mm.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Jolica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Bubekice bas si me sad zainteresirala za ovo napisano. Ja sam u proslom postupku imala 6 folikula od toga samo 1js. Svi folikuli na dan punkcije su bili 20mm zar je moguce da ih je trebalo pustiti jos dalje i ako je zasto ih ne pustaju do ev.21-22mm ako treba nego se doktor odluci na punkciju??
    Zato sto stanice mogu biti prezrele za oplodnju. Kod nekih je jednostavno teze pogoditi dobar trenutak, neki se onda odlucuju za promjenu protokola. Evo recimo mi smo imali 4 stimulirana, dobivali 7-11 js, oplodnja svakolika, ali bilo je i blastica i svega, kako kad, pa nikad trudnoce (krivili su los sgram). A sad u polustimulaciji od 4 folikula 2js, 1 dobar embrij za transfer 3. dan i bingo.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Vrci kakva je bila tvoja beta?ne vidim ti potpis

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nemam potpis

13dpo 87, 15dpo 244. I mene iznenadio rast, čak mi je i sestra kod soc.gin bila iznenađena
    U prvoj trudnoći je bio 13dpo 56, 15 dpo 107

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Meni su radili punkciju sa nekih 19/20 mm, i od 11 js samo 3 zrele i 1 polu. Sve ostalo prazno. I to sa ful stimulacijom.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Vrci,valjda je to sve ok! Osjetis li kakve promjene? Ja sam i dalje strasno žedna, drugo nista.
    Jedva cekam uzv sad ne još vise strah!

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Zeljkica i Vrci kakav vam je cerkvis sad s pozitivnim betama tj od transfera pa dalje ?. Jel visok i mekan ili ...?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I ja sam jako žedna i umorna koliko nisam nikad bila u životu. Probudim se poslije 7, i već oko 9 sam spremna za novo spavanje od sat-dva. I onda mi se opet oko 15 sati prispava, a navečer odem odmah nakon malca. Prestrašno nešto. I sad već jedva gledam.

Cerviks, nekako ne bih rekla da je strašno visoko, ali je mekan. Nekad mi se čini više, nekad niže.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Tako je meni bilo u prvoj trudnoći samo sam spavala ,sad mi tako nije.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja idem u pon na uzv jer me frka onih tragova krvi koji znaju doći, pa barem da vidimo jel gestacijska ok

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Ja mislim da kod mene ništa,jer već dan nakon et se cerkvis spustio i otvrdnuo

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa bio je i moj takav. Trebaju mu hormoni da se digne i omeksa...
    Al prije mi znao biti visi,pa je bio minus. Nema pravila ocito

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Ja se već sva iznervirala jer u jedinoj trudnoći je stalno bio vise i onako kao od mekan do polumekan.sad je nisko skroz i tvrd,imam osjećaj kao da će utrici skroz ispast jer prenisko i jedva ih zavučem kako tvrdo. Oh ,muko moja

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Stipka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se već sva iznervirala jer u jedinoj trudnoći je stalno bio vise i onako kao od mekan do polumekan.sad je nisko skroz i tvrd,imam osjećaj kao da će utrici skroz ispast jer prenisko i jedva ih zavučem kako tvrdo. Oh ,muko moja
    Nista ti to ne znaci. Ja sam vec imala pozitivnu betu kad sam jedva stavljala utrice koliko je cervix bio nisko. Meni visoko mekan cervix znaci mengu...
    Sad sece iz niskog u srednji, srednje mekan.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

A znam,al odma me ubilo u pojam čim se spustio. Hvala na riječima utjehe hehe

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Vrci ti si odmah kontrolirala Tsh?
    Mislim se otic sutra vadit krv a ne znam jel mi to rano vec,jer cu onda tek opet za 3 tjedna? ?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da, ja sam odmah s drugom betom vadila TSH. Jer znam da s tim imam problema i nisam htjela čekati. Ono, nemam što izgubiti. I dobro da jesam.
    Rekla mi endica da se preporuča da se do 6tt prvi puta provjeri

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ok hvala,onda cu i ja otic ujutro.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Vrci sretno danas!!!!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala. Umirem, totalno me frka. U prvoj trudnoći nije bilo tako.

Ti si vadila krv za štitnjaču?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Znam kako ti je ,ja sam puno opustenija bila u prvoj trudnoci.
    Jesam jutros sutra nalaz gotov,jesi ti vadila i ft4?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nisam, imam dogovor s endicom da još za 2 tj vadim samo TSH. Onda će me ona preuzeti na onu bolničku uputnicu i već ima plan za hrpu stvari koje će pregledati :D Samo da vidimo da je s bebom sve ok

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Smao da javim d ani od mene ništa ovaj ciklus, danas na 10dnt(14dan od punkcije) dobila M....nije se htijela primiti ni moja 4-stanična mrvica. Idemo dalje u nove pobijede!
    Sretno Vrci!

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Joj Fusa zao mi je , bas je krenula prava menga? kad bi ti beta trebala biti.?

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kod mene gv i zv i mali 2mm jedva vidljiv embrij. Srce za tjedan dana nadam se

Pred pregled opet krv. Na uzv nema razloga za krvarenje, tak da cekam i dalje

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj iva777 prvotno napisa Vidi poruku
    Joj Fusa zao mi je , bas je krenula prava menga? kad bi ti beta trebala biti.?

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
    Nije još krenulo zapravo, samo je bilo jednom malo crveno kod brisanja, ali grčevi su tu i krenut će to uskoro...
    Neću vaditi betu, tek 19.5(Riječkih 21dpt) do onda sam već pred kraj drugog ciklusa

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Vrci super !Za tjedan dana ces i srce cuti!
    Meni jos samo 11 dana do pregledaaaaaaa!

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

fusa - Jel ti i dalje koristiš crinone? Ne bi smjela prekinuti progesteron do bete, samo što je kod vas beta postavljena užasno bedasto daleko. Ajde izvadi betu za svaki slučaj! Sutra! Grčevi su normalni za 10dnt, a i sukrvica, pogotovo ako je malo kod brisanja! Čak i da je menga, važno je znati radi li se o biokemijskoj ili baš o 0. Ne želim ti davati lažne nade, ali ja bih na tvom mjestu provjerila i bila sigurna.

Vrci, ma to je to! Ha neka sukrvica se javlja, bude prestala valjda. Čekamo srčeko
    Posljednje uređivanje od Sybila : 08.05.2017. at 14:42

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala
    Zeljkice, i moj je trebao biti 15.5.pa sam se ugurala zbog sukrvice.
    Zapravo je ovo sto se vidi jako dobro za ove tt

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Sybila sad sam brojila i meni je čudno što sam tako rano dobila, danas mi je tek 25dc, a ja inače dobivam uvijek 28/29 dan.U zadnjem prirodnom sa crinoneom na 33dan. Ok , možda je stimulacija smrdala i to što mi je bila punkcija 12dc. Koristim crinone, još ga imam za 3x, zato i radim testove da ne moram po drugu turu. Nemam gdje vaditi betu, a mislim da i nema smisla, jer za implataciju 10dnt je i tako prekasno bez obzira što je bio mali zametak. Hvala puno!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Fusa,moj spotting i sukrvica pocela tek nakon popisanog plusa, na dan bete. I evo i dalje se pojavljuje

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ne mora biti implantacija, svako malo nam netko tako krvari Tu nam je Vrci s krvi već neko vrijeme, curke koje imaju izljeve, cure koje konstantno krvare itd. A grčevi su skroz normalni u toj fazi. Ajde držim fige da ipak bude plusa, samo uzmi pouzdane testove, nemoj clearblue izuzev digitalca, kineze ili first sign

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vrci odlicno. Nadam se da si malo mirnija.
    Fusa meni je to krvaruckanje pocelo na dan vadjenja pozitivne bete 12dnt. I pojavljivalo se jos kroz koji tjedan,povremeno. Nije bilo hematoma. Izvadi betu.
    Posljednje uređivanje od MalaMa : 08.05.2017. at 16:27

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

MalaMa, to je onda situacija slicna mojoj... Sto si rekli od kud krvarenje? Kakvo je bilo?

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vrci nisam saznala razlog. Uglavnom svakih tjedan dana bi mi oko 2 dana brljavilo kao spoting i onda mir pa opet nakon tjedan. Sve do negdje 8-9,koliko se sjecam. Sve je bilo uredu s trudnocom. Onda je samo prestalo.
    Posljednje uređivanje od MalaMa : 08.05.2017. at 17:26

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni je svaka 3-4-5 dana. Do sad je uvijek bilo jednom na brisanju pa čisto, danas malo dulje zeza, možda zbog uzv. Znači slična situacija.
    Taman da živcira...

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Vrci, jel koristiš crinone ili utrogestan? Jesi koristila i prije jedno od tog dvoje? Palo mi je na pamet da je možda do toga, možda kak je pojačan protok krvi u rodnici, kapilare nabubrile, a koža ti se možda malo stanjila od progesterona - pa zato tako.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Utrogestan. Isto kao i kod prve trudnoce,al tad nije bilo problema.
    Kazu da to mozda hoce od estrofrema...zivi bili pa vidjeli

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Cure hvala na podršci,ipak je prava M , tako da sad na pauzu do jeseni o onda opet u nove pobijede!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •