I ja sam imala iscjedak jak par dana prije stoperice i do punkcije,nikad mi nisu popucali folikuli
Mislim da cu sad definitivno promjeniti bolnicu jer ovo nema smisla.
kad sam bila kod biologice rekla sam joj da ne zelim da mi vrate 2 dan nego da idemo do blastica naravno ona nije htjela jer je kao embrij bio onakav bas kakav treba biti. Moj odgovor je bio da je tako bilo i zadnjih 5 puta pa nista.
Bubekica ocito neki problem je kad mi pucaju prije il sta vec. Trazit cu dok.na konzulracijama da mi objasni o cemu se radi tu.
Jelena definitivno mijenjaj kliniku.
Posljednje uređivanje od garava13 : 05.05.2017. at 20:06
Da definitivno mjenjam ali me zanimalo da li bi prezivjela do 5 dana.
samo neznam kud bi sad i koliko mi je postupaka ostalo preko HZZO
Bubekice bas si me sad zainteresirala za ovo napisano. Ja sam u proslom postupku imala 6 folikula od toga samo 1js. Svi folikuli na dan punkcije su bili 20mm zar je moguce da ih je trebalo pustiti jos dalje i ako je zasto ih ne pustaju do ev.21-22mm ako treba nego se doktor odluci na punkciju??
Na uzv je dok.uvijek govorio, odlicno, super, ima ih. Koliko se sjecam bilo ih je nekoliko od oko 20mm.
Zato sto stanice mogu biti prezrele za oplodnju. Kod nekih je jednostavno teze pogoditi dobar trenutak, neki se onda odlucuju za promjenu protokola. Evo recimo mi smo imali 4 stimulirana, dobivali 7-11 js, oplodnja svakolika, ali bilo je i blastica i svega, kako kad, pa nikad trudnoce (krivili su los sgram). A sad u polustimulaciji od 4 folikula 2js, 1 dobar embrij za transfer 3. dan i bingo.
Nemam potpis
13dpo 87, 15dpo 244. I mene iznenadio rast, čak mi je i sestra kod soc.gin bila iznenađena
U prvoj trudnoći je bio 13dpo 56, 15 dpo 107
Meni su radili punkciju sa nekih 19/20 mm, i od 11 js samo 3 zrele i 1 polu. Sve ostalo prazno. I to sa ful stimulacijom.
Vrci,valjda je to sve ok! Osjetis li kakve promjene? Ja sam i dalje strasno žedna, drugo nista.
Jedva cekam uzv sad ne još vise strah!
Zeljkica i Vrci kakav vam je cerkvis sad s pozitivnim betama tj od transfera pa dalje ?. Jel visok i mekan ili ...?![]()
I ja sam jako žedna i umorna koliko nisam nikad bila u životu. Probudim se poslije 7, i već oko 9 sam spremna za novo spavanje od sat-dva. I onda mi se opet oko 15 sati prispava, a navečer odem odmah nakon malca. Prestrašno nešto. I sad već jedva gledam.
Cerviks, nekako ne bih rekla da je strašno visoko, ali je mekan. Nekad mi se čini više, nekad niže.
Tako je meni bilo u prvoj trudnoći samo sam spavala ,sad mi tako nije.
Ja idem u pon na uzv jer me frka onih tragova krvi koji znaju doći, pa barem da vidimo jel gestacijska ok
Ja mislim da kod mene ništa,jer već dan nakon et se cerkvis spustio i otvrdnuo![]()
Pa bio je i moj takav. Trebaju mu hormoni da se digne i omeksa...
Al prije mi znao biti visi,pa je bio minus. Nema pravila ocito
Ja se već sva iznervirala jer u jedinoj trudnoći je stalno bio vise i onako kao od mekan do polumekan.sad je nisko skroz i tvrd,imam osjećaj kao da će utrici skroz ispast jer prenisko i jedva ih zavučem kako tvrdo. Oh ,muko moja![]()
A znam,al odma me ubilo u pojam čim se spustio. Hvala na riječima utjehe hehe
Vrci ti si odmah kontrolirala Tsh?
Mislim se otic sutra vadit krv a ne znam jel mi to rano vec,jer cu onda tek opet za 3 tjedna? ?
Da, ja sam odmah s drugom betom vadila TSH. Jer znam da s tim imam problema i nisam htjela čekati. Ono, nemam što izgubiti. I dobro da jesam.
Rekla mi endica da se preporuča da se do 6tt prvi puta provjeri
Hvala. Umirem, totalno me frka. U prvoj trudnoći nije bilo tako.
Ti si vadila krv za štitnjaču?
Znam kako ti je ,ja sam puno opustenija bila u prvoj trudnoci.
Jesam jutros sutra nalaz gotov,jesi ti vadila i ft4?
Nisam, imam dogovor s endicom da još za 2 tj vadim samo TSH. Onda će me ona preuzeti na onu bolničku uputnicu i već ima plan za hrpu stvari koje će pregledati :D Samo da vidimo da je s bebom sve ok
Smao da javim d ani od mene ništa ovaj ciklus, danas na 10dnt(14dan od punkcije) dobila M....nije se htijela primiti ni moja 4-stanična mrvica. Idemo dalje u nove pobijede!
Sretno Vrci!
Joj Fusa zao mi je , bas je krenula prava menga? kad bi ti beta trebala biti.?
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Kod mene gv i zv i mali 2mm jedva vidljiv embrij. Srce za tjedan dana nadam se
Pred pregled opet krv. Na uzv nema razloga za krvarenje, tak da cekam i dalje
Vrci super !Za tjedan dana ces i srce cuti!
Meni jos samo 11 dana do pregledaaaaaaa!
fusa - Jel ti i dalje koristiš crinone? Ne bi smjela prekinuti progesteron do bete, samo što je kod vas beta postavljena užasno bedasto daleko. Ajde izvadi betu za svaki slučaj! Sutra! Grčevi su normalni za 10dnt, a i sukrvica, pogotovo ako je malo kod brisanja! Čak i da je menga, važno je znati radi li se o biokemijskoj ili baš o 0. Ne želim ti davati lažne nade, ali ja bih na tvom mjestu provjerila i bila sigurna.
Vrci, ma to je to! Ha neka sukrvica se javlja, bude prestala valjda. Čekamo srčeko![]()
Posljednje uređivanje od Sybila : 08.05.2017. at 14:42
Hvala
Zeljkice, i moj je trebao biti 15.5.pa sam se ugurala zbog sukrvice.
Zapravo je ovo sto se vidi jako dobro za ove tt
Sybila sad sam brojila i meni je čudno što sam tako rano dobila, danas mi je tek 25dc, a ja inače dobivam uvijek 28/29 dan.U zadnjem prirodnom sa crinoneom na 33dan. Ok , možda je stimulacija smrdala i to što mi je bila punkcija 12dc. Koristim crinone, još ga imam za 3x, zato i radim testove da ne moram po drugu turu. Nemam gdje vaditi betu, a mislim da i nema smisla, jer za implataciju 10dnt je i tako prekasno bez obzira što je bio mali zametak. Hvala puno!
Fusa,moj spotting i sukrvica pocela tek nakon popisanog plusa, na dan bete. I evo i dalje se pojavljuje
Ne mora biti implantacija, svako malo nam netko tako krvariTu nam je Vrci s krvi već neko vrijeme, curke koje imaju izljeve, cure koje konstantno krvare itd. A grčevi su skroz normalni u toj fazi. Ajde držim fige da ipak bude plusa, samo uzmi pouzdane testove, nemoj clearblue izuzev digitalca, kineze ili first sign
![]()
Vrci odlicno. Nadam se da si malo mirnija.
Fusa meni je to krvaruckanje pocelo na dan vadjenja pozitivne bete 12dnt. I pojavljivalo se jos kroz koji tjedan,povremeno. Nije bilo hematoma. Izvadi betu.
Posljednje uređivanje od MalaMa : 08.05.2017. at 16:27
MalaMa, to je onda situacija slicna mojoj... Sto si rekli od kud krvarenje? Kakvo je bilo?
Vrci nisam saznala razlog. Uglavnom svakih tjedan dana bi mi oko 2 dana brljavilo kao spoting i onda mir pa opet nakon tjedan. Sve do negdje 8-9,koliko se sjecam. Sve je bilo uredu s trudnocom. Onda je samo prestalo.
Posljednje uređivanje od MalaMa : 08.05.2017. at 17:26
Meni je svaka 3-4-5 dana. Do sad je uvijek bilo jednom na brisanju pa čisto, danas malo dulje zeza, možda zbog uzv. Znači slična situacija.
Taman da živcira...
Vrci, jel koristiš crinone ili utrogestan? Jesi koristila i prije jedno od tog dvoje? Palo mi je na pamet da je možda do toga, možda kak je pojačan protok krvi u rodnici, kapilare nabubrile, a koža ti se možda malo stanjila od progesterona - pa zato tako.
Utrogestan. Isto kao i kod prve trudnoce,al tad nije bilo problema.
Kazu da to mozda hoce od estrofrema...zivi bili pa vidjeli
Cure hvala na podršci,ipak je prava M , tako da sad na pauzu do jeseni o onda opet u nove pobijede!