Koji si nam ono razdijelila na čašice?
Taj mi je puno finiji nego bademov.
Printable View
danci jeeej, super!
Ako u sebi nemaju šećere i emulgatoriće i ja ću ih. Ionkao mi dijete živi na indijskima.
Napravila sam za sutrašnje bakanalije raw tortu - neku inačicu cheesecakea od malina i kuglice od svježih datulja, kakaa i kokosa. Sutra jedem. :-P
Danči, ajme, mogu misliti koja sreća! Krasan ti je mm. Ili si ti njemu jako krasna pa zato. :-D
kavofob, potpisujem vikki, malo uspori, pomalo podiži kilometražu i rasturat ćeš na polumaratonu.
Citam poslije, sad imam snage samo za prijavak :lool:
Nakon duzeg vremena dva zwowa jedan za drugim. Kapa s mene.
Best butt workout :D http://litealloy.com/workouts/672
I poslije cardio zwow 56 http://litealloy.com/workouts/665
Danči :-D
Jel onaj što si mi link slala?
vikki, palči, hvala na savjetima :love2: jedino me brine kako istrčati pm s pejsom oko 6, ako ću sve dužinske treninge raditi recimo 6'30'' (jel to dovoljno sporo?).
i u pravu si palči za jutarnje trčanje. skoro da nema boljeg osjećaja od toga. cijeli dan sam dobre volje kad se ujutro dobro istrčim, skroz sam se navukla :yes:
j-la, skužila sam da radite gammu, htjela bih provjeriti iskustveno o čemu pričate :) (i da, prvo ću betu prije gamme, alphu sam prošla prije)
ne znam što ću s tim sklekovima, frustrira me koliko s njima nikako ne napredujem :-x
e da, palčice, bademov je 100% badem, a indijski je 96% indijski i 4% organsko suncokretovo ulje. ludilo je od okusa indijski.
Anci, 56-ica mi je jedan od najdražih njenih za prikačiti, al best butt nisam radila još.
Kavofob, trebaš dobiti dobru bazu, tj. moći uopće istrčati tu kilometražu. Brzinu treniraš na kraćim dionicama, na dužima izdržljivost. Previše je iscrpljujuće da stalno trčiš najbrže što možeš, nije u tome bit. Dužinu bi trebala trčati tako da možeš, recimo, razgovarati dok trčiš. Uostalom, vidjet ćeš s vremenom, lako ćeš usporiti ili ubrzati ako ti bude odgovaralo. Razumijem te, i meni je sad problem trčati iznad 6:00 jer mi se čini presporo, ali mislim da bi dugoročno bilo bolje.
Anci, meni je Zuzi super baš zato što bez obzira koliko kratak trening bio, uvijek znoj curi. Je l' 65-ica ima high knees?
Danči, bravo za TM i bicikl! Moj je meni za ročkas kupio girju očekujući valjda da će dupe opet biti kao prije poroda, haha.., malo je naivan :D
Vikki, 56-ica je. Da, ima high knees, trening je intervalni i svakih 30 sec (ili 25) se mijenja vjezba. Ima 16 rundi po 30 sec i 8 puta su higj knees.
Ja kad radim zuzi, zbilja uprem i onda moras krepati, koliko god trening kratak bio.
Kavi, savjeti koje daju vikki i palci zvuce dobro, ti si fakat veliki kapacitet za trcanje, ali polako. Nije strasno trcati 6:30 :lool:
Danci, jupijeeej za novi bajk! Znam koliko te to veseli pa skacem s tobom :*
Ina niz :mrgreen:
I ja imam identicne osjecaje u vezi jutarnjeg trcanja. Danas nisam mogla jer je uletjela neka obaveza odmah ujutro. Poslije sam morala :mrgreen: u grad na kavu pa sam tek poslijepodne odvjezbala. Ni sutra necu trcati jer planiramo u gorje :)
:lool: dojiljo!
Ja tih probla nemam. Ja sam ti jedva dvojka.
I ja sam bila. I opet ću :(
Vikki, girje su mrak! A bome i guza super radi... Uz trčanje i malo swinga, da vidiš guze! Tvoja se mora samo malo probudit ;)
Kavi, nije onaj nego brat milasovom.... objasnili su mi znalci da ono nije za mene jer nije u skladu s mojim potrebama i da sam si malo zabrijala.... uf, nije mi to bilo baš drago čuti niti lako za prihvatit jer sam si eto ja baš to zamislila. Al šta sad, treba pametnijeg slušat, ne? Al ne žalim, uzela sam mrak bike, godište je 2013 pa je bio na 30% popusta, a gotovo isti ovom iz 2014. Tako sam super uštedila a dobila zvjerku. Jest da sam po nju morala preko granice jer u Zg NEMA bica za mene. I to sad bez zafrkancije. Za žene metar i čevap nema dobrog bica. Rekli mi svi prodavači u facu: znate, tako malih muških nema jer vama treba najmanja veličina a to se ne prodaje, a ženskih nema u opremi koju želite jer žene ne kupuju dobre i skupe biceve, hmmm, znate, one kupuju u rangu 2-3000kn i jedino im je važno da su lijepi..... Reko, ma baš krasno. I da, svi bi oni meni naručili. Ma štaš mi naručit ako ga moram kupit bez da ga probam! E da, probala sam za gušt (da vidim kako to zgleda) i jedan cestovnjak. Ajme cure moje kad sam se na noge digle i kad je poletio!!!!!!!! Koji je to feeling bio! Al opet, to nije za moje potrebe. Al da je......ihaaaaaaaa, 40km/h ma bez beda!
Uglavnom, vozili se danas po Jarunu i kaže jedna curka tati: vidi tata kako ova teta ima super bic!!!!! :lol: Uglavnom, prezadovoljna sam odabirom, i sa švrćom otraga ja sam vozila ihaaaaaaa!! Tata se morao potrudit da nas prati , žalio se da ga peku kvadri :lol::-D Uh, jedva čekam sutra ujutro! Najela se špeka večeras i u zoru pokretttttttttttttttttttt :-D
Hmmmm, uopće nije jasno da prštim od veselja na svaku poru, jelda?!?!
Cure pusa!!!!!!! Evo slikice 8-)
Danci, kao da te slusam uzivo :*
Bajk je odlican!
Vikki, gdje je kupio girju?
Ja sam danas ,dok sam swingala s utegom, razmisljala da si kupim girju.
Fitness.com.hr, 8 kg, bila je 150 kn. Evo ova: http://www.fitness.com.hr/shop/oprem...ebell-8kg.aspx
Tek sam je počela koristiti, zasad samo za čučnjeve, još ne svingam :D čini mi se da ne znam to pravilno raditi.
Cure,citam vas i divim vam se :naklon:
Ja sam svjetlosnim godinama daleko od vas...
Danci :klap:
E, al se ipak moram pohvaliti da stanem u suknju i hlace u koje nisam mogla prije mjesec dana (prije nego sam se pokrenula)
Bar nesto...
Danči mm i ja smo zaključili da si bila kod Aleša. :sherlock:
jutros sam neplanirano otrcala 3,5 s pasicom. nije puno ali za prvi put je super
Danči super bajk
Magriz, tri i pol kilometra uopće nije malo, a za prvi put je izvrsno :klap:
Ginger, nisi daleko, svatko vježba prema svojim željama i potrebama, a i nedavno si rodila, treba se tijelo pokrenuti :)
Palčice, i meni je Aleš pao na pamet, baš me zanima što će Danči reći.
prvi put s pesicom. njoj je prvi put. moramo se naucit skupa trcat :)
magriz odlično! :-)
Mojoj bi bilo idealno da trči samnom, ali je preluda terijerka, a meni trčanje jedino vrijeme za sebe pa će čekati to zajedničko trčanje.
magriz super :klap:
danci super je bajk :-D
ginger bravo!
mene ceka asylum veceras i mozda bicikla popodne, ako stignem.
magriz super!!! I za trčanje i za druženje s psom :klap:
ginger, super za odjeću!!!! :-D ide to lijepo!!!
cure, pun pogodak, Aleš je u pitanju :mrgreen:
Danas je dakle bio pravi test: 50,5km (Knežija - Samobor). Nagradile smo se krempitom s nogu u "U prolazu" kao recovery. Ono, to su uglavnom jaja i cuker, zar ne (koru ne volim)? Pa diš bolje :lol:
Ma nisam mogla doć tamo a ne maznit jednu kad ih obožavam a jedem ih rijetko... sad si mislim da će ovo postat omiljena vikend-long ride ruta:lol:!!!! Jest da sam se malo gubila po Samoboru jer sam se odlučila vratit drugim putem pa krenula u krivom smjeru, ali bilo mi je super!!!!! Bicika to odradila savršeno! Avg speed 21,3km/h.
Danci, isla si sama ili to govoris za sebe i bajsikl? :D
Ja sam na Sljemenu, sad cekamo grah. Nagrada je velebitsko :mrgreen: kad vec nema krempita :mrgreen:
Bome onaj best butt workout od jucer i danas uspon :lool:
Dupe ce mi otpast.
Danči stvarno :naklon:
a Anci bome, probala sam one linkane vježbe za rit ali onako probala izdaleka uh uh kad ću ja to moć,ali bi rado imala rit koja ne vodi svoj život :-)
Ovo je mrak! To je 100km! Ihaaaaa!
Ja sam naivko pomislila da bi na servis (na 400-500km, dakle za jedno 3 tjedna) mogla otići do Aleša sa bicom. To bi bilo oko 40+40km. On ima tamo lijapo drveni stol i klupe pod stablima u dvorištu. Dok on servisira ja pojedem, odćorim pa nazad :) - možda sam nadobudna, ali nekako mislim da bi bilo možda i izvedivo. MM kaže da ja to sve mogu :lol:
Hvala na pohvalama cure!
Danči, bajk ti je savršen :zaljubljen:
Danas sam na trenutak pomislila da mi ga nosiš pokazati jer nisam odmah kroz staklo skužila što nosiš, samo da se krećeš s nekim teretom :lol:
A na čemu stoji/visi ovaj iznad?
Magriz 3,5 km je mrak udaljenost za prvo trčanje :)
kavi :*
morali smo kupit stalak za bicikle....