Stranica 165 od 259 PrviPrvi ... 65115155163164165166167175215 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,201 do 8,250 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Drage moje vježbačice,
    danas sam se vidjela sa Vikki pa smo se složile da bi bilo vrijeme za novu "čoporsku" kavu. Šta kažete? Jeste za?
    Ili moramo opet naručiti karton hrane da bi se našle

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Prema postovima na prethodnoj stranici čini se da je dovoljno obećati alkohol

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Prema postovima na prethodnoj stranici čini se da je dovoljno obećati alkohol

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kavofob
    Ja bih vas voljela vidjeti pa se nadam da cu ovaj put uspjeti

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Molim na brzinu preporuku za tenisice za trčanje. Na što paziti? Možda uspijem danas u šoping. Molim uzeti u obzir da će moja volja možda ubrzo splasnuti, pa trebam neki jeftiniji model. Hvala!
    E da i Nike mi u teoriji ne odgovaraju brojevi, do sad mi uvijek najbolje odgovara Reebok.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Anemona, svakako broj veće, da ne nabijaš prste, a ostalo ovisi. O ukusu, o tome trčiš li po asfaltu ili zemlji (ili kombinirano), visok/nizak nožni luk itd. No to je sve manje važno s obzirom da ne trčiš maratonske kilometraže, bitno je da imaš dovoljno prostora za palac

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Kavofob
    Ja bih vas voljela vidjeti pa se nadam da cu ovaj put uspjeti
    Ja se isto nadam da ćeš uspjeti

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ajme, ne mogu vas pratiti, em tipkate kao što trenirate, em vidim i pijete.
    Također volim dobro i kvalitetno pivo, fino vino i pekarske proizvode (kojih se uspješnije klonim).
    Prekjučer trčanje, jučer body, danas tatin ročkas i hranjenje, sutra trčanje i prekosutra, mada opet imamo rođendan.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja danas nisam stigla jesti kako treba, a ubila se u treningu. I sada sam se natukla slanog prženog kikirikija da dođem sebi. Recite mi da nisam upropastila dan

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nisi, kikiriki ima proteina i dobrih masnoća. Višak vode koji ćeš eventualno zadržati zbog soli već će sutra otići

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Anemona- imam ti ja nove reebokice br 37, dam povoljno ako odgovara vel.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

ja kao palči,dobro pivo,fino vino i svi pekarski proizvodi ...
    prijavu nemam,mm je već dva dana na putu,tako da sam sama s priljepkom...a i mislim da danas ne bih ni mogla,smorena sam...valjda kraj radnog tjedna pa se skupilo...
    anci i kod mene je poslije svakog treninga iz gamme bila blaga upala mišića...poslije speeda donji dio trbuha,a poslije ript i extrema ruke i ramena...nisam ni znala da imam one mišiće oko ramena ...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

J-la
    Jel kako peku ramena i nadlaktice?

Kakav ti je speed 3? Mene je odbio na prvu jer se nisam mogla koordinirati pa sam ga prestala raditi.

Danas rest sto se tice vjezbanja. Posao, koncert kod male , poslije pola pizze

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Meni je treci dan nekog levela uvijek koma, sve me boli i jedva odradim vjezbu.
    Kao recovery pojela sam ostatke salate i tanjur variva od slanutka. Sve ok, samo krivi tajming- pola 11 navecer

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

E da, jučer sam se malo pravila važna na treningu kako mogu najduži izdržaj na šipci napraviti pa sam sada paralizirana na nekim nemogućim dijelovima ruku i leđa.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    J-la
    Jel kako peku ramena i nadlaktice?

Kakav ti je speed 3? Mene je odbio na prvu jer se nisam mogla koordinirati pa sam ga prestala raditi.

Danas rest sto se tice vjezbanja. Posao, koncert kod male , poslije pola pizze
    speed mi je poput tbc,kojeg sam iz dubine duše mrzila...težak i naporan...a i na zadnjem ponavljanju,koliko je brzo izmjenjivao vježbe,nisam znala je l prvo trebam nogom ili rukom ...sreća pa me niko nije gledao ...štreberski ću odradit gammu...
    kakva je piramida i onaj peti:neznammuime: trening

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Piramida je teska
    Ali je zanimljiva i nema nista spetljano. Kad bas krepas, shaun promijeni vjezbu. Ima sklekova i radi ih brzo.
    Imas jos ript i extreme cirtcuit. Dobri su.

Edit: umrem na skelekovima u piramidi i ne mogu ih 100 posto pratiti
    Posljednje uređivanje od Anci : 11.04.2014. at 23:25

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja do dvorane i nazad imam 3km i brdo stepenica... to se isto racuna u vjezbu? Plus jos skoro svako jutro setam s malenom 3-4km. I kuci napravim tisucu km hahaha. Al zato putem s treninga pojedem burek

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Evo prijavke mjerenja od jutros:

Kg: 77 (nakon dva dana pijenja koprive i ne silaženja sa šolje)
    Prsa: - 4 cm (!!!)
    Struk: -1 cm
    Bokovi: -1 cm
    Vrat isti
    Bf: 31.4%

Pa, lijepo! Ja bih voljela da su rezultati i bolji, ali i sam trener mi je rekao da ću se za ove posljednje kilograme morati namučiti kao za sve ove dosad što sam skinula. I stvarno je tako, ali hajde, cm po cm, kg po kg.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mamica, odlicno!!!
    Vjerujem treneru pa se nemoj bedirati ili bozesacuvaj odustati ako rezultati ne budu uvijek isli brzo. Ili ne budu vidljivi u kratkom roku.

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

mamica svako koliko se mjeriš? Čisto da znam kad bi ja mogla, a da nije prerano da se ubediram

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nisam se nikada prije mjerila, ali zadnja tri tjedna svako tjedan dana To je sigurno prečesto, ali ja sam ovisnik o brojkama, tj. moram vidjeti mjerljiv i opipljiv rezultat da bih imala motivaciju za dalje.

Upravo ovo što govori anci, nestrpljiva sam i već dvaput sam pomislila - Bože, čemu idem u teretanu i mučim se kada mi ništa ne pomaže. Ali, ja sam takva. Ti se možeš, recimo, mjeriti nakon svakog završenog levela.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mamice super

sinoc sam se ubila u hrani i vinu a cilu noc su me mucili grcevi u listovima, ne sjecam se kad mi je zadnji put tako bilo :/

danas vjv trcanje ili bicikla.

anci, meni je speed 3 grozan, sve nekako prebrzo ide i vise ne znam kojom stranom radim i jeli ruka ili noga. zato sam ga radila samo
    jednom i vise nikad

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

mislim da se speed 3.0 samo danči sviđa ...
    znači da ja piramidu ni ne pokušavam, jer mogu samo pola skleka odradit, spustit se do pola ...ili mi se valja vratit mojoj drugarici T...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kad završim s Ins, vraćam se Focusu. Zanima me o čemu pričate i što gdje peče

Jutros trčanje, dužinski trening. Krenula sam sa 7 km pa ću svaki tjedan produžiti 1 km. Pejs namjeravam držati oko 6... tak sam zamislila da trčim pm. Vikki, jel tako dobro?

Danas sam istrčala 7 km malo ispod 42 min, pejs 5'58''. S tim da mi je 2. km bio 6'20''. Ne znam zašto mi je drugi uvijek najsporiji, a poslije sam sve brža. Šesti km mi je bio 5'42''.

Nasip mi je totalno obrasao u travu. Nadam se da uskoro misle kositi jer sam se jedva probijala i noge su mi bile skroz mokre. Naletila sam i na ekipu za razminiravanje. Baš me zanimalo što se događa, ali nisam htjela stati i spustiti se da pitam

Btw. otkad furam Ins i trčanje 3x tjedno dobila sam pune 2 kile na vagi. Brijem da su mišići

Palči, kako je kod tebe s trčanjem. Jel se pripremaš za kakve utrke? Kako je u školici?

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Dobro je. Iskreno nisam trčala sama jer sam sada redovita u školici i danas smo malo produžili oko 6,5, 7 km i trener je bio jako zadovoljan. Sporija grupa isto fino napreduje, uz nekoliko stanki možda su i blizu 4,5 km. Ne umara me taj tempo ni dužina i jedva čekam neko produženje ruta, ali ću i sama poslije malo ubaciti svojih dužih treninga jer bih možda mogla u 6. mj. na neku utrkicu od 21km. Homo si teć je uskoro i nisam se spremila. Nekako ne žurim, postepeno i pomalo, kad već kombiniram dvije, tri vrste treninga i malo spavam.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Negoooo, jeste pojeli maslace?

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

14.6. su Fužine i kažu da je prekrasno, sjenovito i uz jezero. Čini mi se kao idealno mjesto i vrijeme za novi polumaraton.

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Palčice jel to neka škola za trčanje?(super sam se izrazila). Zanima me kako potpuni početnik kao ja npr. može početi sa trčanjem,jer iskreno ne da mi se baš samoj.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

saf sad su ti u jeku skolice. vecina je tek pocela

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Je. Imaju ih Ri i Zg. Traju 8 mj počeli smo 1.3. Može se naknadno priključiti, ali treneri kažu da ne preporučuju onima koji ne mogu ni 5 min. trčati jer će im se zamjeriti. Treba otići, porazgovarati, pitati. Imam program koji nam šalju na mail, lako ti pošaljem. Onaj početnički.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam pri kraju.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Koje maslace!?

Ja sam za novu narudžbu, ofkors

Palči, super zvuče Fužine, no još mi je prerano, tek sam sad počela dužinske treninge. Moj prvi pm (a možda i zadnji ) će biti u listopadu.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

I ja sam za maslace. Molim i preporuke što je fino.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kavofob, neće ti biti zadnji. Postaneš ovisna. Nego, vidim koliko dan ljepše podnosim i koliko sam bolje volje ako još ujutro trčim - mislim da ću do smrti morati trčati 15 km dnevno da si budem podnošljiva.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bademov je pri kraju, indijski tek dolazi na red (dozirala sam orašasto zbog dojenja inače ih odavno ne bi bilo).

Kavofob, u redu je povećavati tjedno za 1 km, može čak i manje jer imaš vremena. Tjedno povećavanje ne bi trebalo ići preko 10% ukupne tjedne kilometraže. Što se brzine tiče, dužine se trče što sporije, dakle tih 6 min/km ti je prebrzo ako misliš pm tom brzinom. Brzinu bi trebala raditi na kraćim dionicama, 5 km npr., tu potegneš koliko možeš, a dužine bi trebale biti kao nekakav recovery što se tiče brzine.
    Naime, na utrkama se uvijek trči brže nego na treninzima, na treninzima treniraš izdržljivost, da uopće možeš trčati dva sata. Ako si prvu peticu otrčala ispod 5:30 za pola godine redovitog trčanja polumaraton bi bez problema mogla oko 5:45, što je oko 2 sata i izvrstan rezultat za rekreativca.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da se speed 3.0 samo danči sviđa ...
    bemti, fakat sam izrod: em je meni stvarno 3.0 mrak, em ja bademov još ni otvorila nisam (imala sam malo još).....
    palči, potpisujem, i ja mislim da ću dok sam živa morat u zoru biciklirat......
    kavi, ja nekako brijem da ti to neće biti zadnji pm, ti si rođeni trkač....ovo što ti ženo draga radiš čega god se uhvatiš, to je jednostavno fantastično!!!!

cure moje, ne mogu se ne pohvalit jer sam ko malo dite sretna, mašem repom nevjerojatnom brzinom!!!!!!! Zato sam dio te nevjerojatne dječje sreće htjela podijeliti s vama jer ćete me najbolje razumit: moj mi je najdraži mužić danas kupio novi bic Malo sam se raspitivala s dečkom koji radi jer oni imaju i Kbell na prodaju pa se raspričali o kombinaciji girje/bic i on također isto prakticira i kaže da je oduševljen. A mm si samo zakolutao, eno je opet ludica našla još jednog još luđeg
    Posljednje uređivanje od Danči29 : 12.04.2014. at 17:09

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

danči veselim se s tobom !

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam za maslace. Molim i preporuke što je fino.
    uf, ovo je teško......sva 3 (bademov, kikiriki i indijski) su mi mrak
    Djelomično je i zato moj bademov još u ormaru na poslu, jer ako uzmem teglu i žlicu brate mili nema kraja

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    danči veselim se s tobom !

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    uf, ovo je teško......sva 3 (bademov, kikiriki i indijski) su mi mrak
    Djelomično je i zato moj bademov još u ormaru na poslu, jer ako uzmem teglu i žlicu brate mili nema kraja
    Koji si nam ono razdijelila na čašice?
    Taj mi je puno finiji nego bademov.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Koji si nam ono razdijelila na čašice?
    Taj mi je puno finiji nego bademov.
    Indijski. I meni je taj najbolji.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

danci jeeej, super!

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ako u sebi nemaju šećere i emulgatoriće i ja ću ih. Ionkao mi dijete živi na indijskima.
    Napravila sam za sutrašnje bakanalije raw tortu - neku inačicu cheesecakea od malina i kuglice od svježih datulja, kakaa i kokosa. Sutra jedem.

Danči, ajme, mogu misliti koja sreća! Krasan ti je mm. Ili si ti njemu jako krasna pa zato.
    kavofob, potpisujem vikki, malo uspori, pomalo podiži kilometražu i rasturat ćeš na polumaratonu.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citam poslije, sad imam snage samo za prijavak
    Nakon duzeg vremena dva zwowa jedan za drugim. Kapa s mene.
    Best butt workout :D http://litealloy.com/workouts/672

I poslije cardio zwow 56 http://litealloy.com/workouts/665

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Kad završim s Ins, vraćam se Focusu. Zanima me o čemu pričate i što gdje peče
    kavice pričamo o gammi i svugdje peče ...gamma je uglavnom snaga, utege ne ispuštaš iz ruku,i ima dosta sklekova...ako ćeš opet po focusu počni od bete,meni jako drage...tu su mi se svi treninzi sviđali...ili možeš i gammu jer imaš dobar temelj...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Danči

Jel onaj što si mi link slala?

vikki, palči, hvala na savjetima jedino me brine kako istrčati pm s pejsom oko 6, ako ću sve dužinske treninge raditi recimo 6'30'' (jel to dovoljno sporo?).

i u pravu si palči za jutarnje trčanje. skoro da nema boljeg osjećaja od toga. cijeli dan sam dobre volje kad se ujutro dobro istrčim, skroz sam se navukla

j-la, skužila sam da radite gammu, htjela bih provjeriti iskustveno o čemu pričate (i da, prvo ću betu prije gamme, alphu sam prošla prije)

ne znam što ću s tim sklekovima, frustrira me koliko s njima nikako ne napredujem

e da, palčice, bademov je 100% badem, a indijski je 96% indijski i 4% organsko suncokretovo ulje. ludilo je od okusa indijski.

Anci, 56-ica mi je jedan od najdražih njenih za prikačiti, al best butt nisam radila još.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kavofob, trebaš dobiti dobru bazu, tj. moći uopće istrčati tu kilometražu. Brzinu treniraš na kraćim dionicama, na dužima izdržljivost. Previše je iscrpljujuće da stalno trčiš najbrže što možeš, nije u tome bit. Dužinu bi trebala trčati tako da možeš, recimo, razgovarati dok trčiš. Uostalom, vidjet ćeš s vremenom, lako ćeš usporiti ili ubrzati ako ti bude odgovaralo. Razumijem te, i meni je sad problem trčati iznad 6:00 jer mi se čini presporo, ali mislim da bi dugoročno bilo bolje.

Anci, meni je Zuzi super baš zato što bez obzira koliko kratak trening bio, uvijek znoj curi. Je l' 65-ica ima high knees?

Danči, bravo za TM i bicikl! Moj je meni za ročkas kupio girju očekujući valjda da će dupe opet biti kao prije poroda, haha.., malo je naivan :D

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vikki, 56-ica je. Da, ima high knees, trening je intervalni i svakih 30 sec (ili 25) se mijenja vjezba. Ima 16 rundi po 30 sec i 8 puta su higj knees.

Ja kad radim zuzi, zbilja uprem i onda moras krepati, koliko god trening kratak bio.

Kavi, savjeti koje daju vikki i palci zvuce dobro, ti si fakat veliki kapacitet za trcanje, ali polako. Nije strasno trcati 6:30

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Danci, jupijeeej za novi bajk! Znam koliko te to veseli pa skacem s tobom
    Posljednje uređivanje od Anci : 12.04.2014. at 22:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •