:iskušenje:Probaj se žrtvovati . Za zdravlje i vitkost se treba potruditi. Znaš da je šećer - loš.
Printable View
Inesica wow :naklon: impresivno!
Upravo odrađen Cardio. Sutra je na redu Total Body. Uzela bih pauzu, ali ne smijem da me Willow ne prestigne :mrgreen:
Inesica, idem se sad onesvijestiti od ovog tvog treninga. Ti si zmaj.
Danas krenula sa 3 levelom 30ds. Nisam se pošteno ni oznojila koliko sam ostala u šoku kakav je trening. Kad je krenuo prvi krug kardia, skoro sam nosom poljubila pod. Možda će idući put biti bolje - s kardiom i vježbama eksplozivnosti. Sa trbušnjacima sam skroz zadovoljna i core mi je ok (side plank bez poteškoća), čak ni ruke nisu loše. U svakom slučaju, sutra neću 30ds nego će njen 6w6p. Probat ću level 2. Držte palčeve.
Optimistična, držimo palčeve ;)
Jesu se gosti opet zabavljali? :lol:
Ne. Prisjelo im.
Pojeli ih komarci.
:lol:
Elly :lol:
Inesica, jedva sam procitala sto si radila! Respect, zeno!
Cure drage, upadam sad kao padobranac, ali ne znam gdje bih krenula sa čitanjem.. trebam vježbe za trbug, stražnjicu i noge, ništa posebno, samo da malo učvrstim mišiće. Otkud da krenem? Trebalo bi i cice učvrstit ali dojim pa ne znam smijem li i šta.. i da, na trbuhu mi je razdvojen mišić nakon drugog poroda, jel moram neke posebne vježbe radit?
inesica, meni se od ovog tvog opisa, zavrti u glavi. :mrgreen:
anci, super je taj osjecaj, kad se covjek tako navikne na vjezbanje, da mu bas fizicki nedostaje.
apropo zobenih pahuljica: bez obzir sto se nisam jos detaljno udubila u paleo, odnosno lchf, mislim da nema nacina jedenja, koji 100% odgovara svima jednako.
ako se trrebaju gubiti kile, onda ok.
ali inace, mislim da se moze naci neki osobni modus.
saas ima 6pack i jede i uk. ;-) (i netom ulovljenje skarpine, nami, njami)
i jedno pitanje:
kao sto rekoh ruke su mi slabe. da li bi utezi s kojima bih krenula trebali biti 0,5 ili 1 kg? ili 1,5?
sto mislite vi sa slicnim iskustvom?
Ja se slazem sa seni. Zivot bez zitarica nije za mene :mrgreen:. Ne mislim pritom da trebam jesti kroasane s cokoladom, no ovo sto sad jedem mi se cini ok.
Probala sam lchf dva puta po dva, tri tjedna i sad nisam ni pred slatkim pokleknula :D.
sa 2 kg? puh, cini mi se da bi meni to bilo pretesko.
Seni ja sam krenula sa 1.5 kg! I bilo mi je dovoljno prva dva mjeseca, onda sam kupila od 2.5kg!
ja sam primjetila da me uopce ne lovi zelja za slatkim, otkada vise vjezbam.
meni je to ionako povezano: stres, kava, stres.
cijeli odmor, sam pojela par kugli sladoleda (ne animiraju me bas svi ti e-ovo, e-ono od leda.) te dva puta kolac/tortu od rogaca na visu.
ovdje sada, pojedem cesce sladoled (imam na izbor organske, fino vrhnjavo masne, odnosno ponekat frozen yougurt- opet organski).
bas mi se svida taj osjecaj.
100% se slažem.
meni žitarice baš smetaju. smetaju sa fizičkim simptomima. žitarice + škrob. krumpir, mahunarke i riža. prvo sam mislila da je samo gluten, al nije. sa druge strane namirnice sa visokim UH, a da nisu one od navedenih, voće, 'jako' povrće, orašasti, med, laktoza, ne naprave dramu kod mene. tako da imam o ho ho prostora za normalno jesti. opet, i dalje pratim organizam i dozvoljavam da će se sa vrmenom možda nešto i promijeniti. opet, MM, ne može bez žitarica i fakat ih čovjek jede. problema nema. osim možda nekih naznaka koje pripisuje drugim stvarima, a ja misilm da ipak jesu krive žitarice jer mislim da ih ipak konzumira previše. al ok, vrijeme će pokazati.
Ja jedem uh, sad sam bas pojela zobene pahuljice sa zobenim mlijekom za dorucak. I cokoladom. Osobno, volim uh i konzumiram ih redovito no mrzim osjecaj kad pojedem previse ugljikohidrata- tad se osjecam tesko i slabo i dugo mi treba da dodjem k sebi nakon obroka. Dok nakon ribe, mesa, salate i malo uh budem snazna i poletna. No unatoc teoriji, dese mi se i prvi dani, osobito kad ispecem domaci kruh sa biljem i maslinama..
No, za 20 minuta krecem sa w12, opet. Jucer sam w11. A sutra cu 6w6p level 2.
seni, što ćeš vježbat?
ili pitaš za nabavku.
0,5kg nemoj kupovat prije. testiraj ih sa bočicama vode. sa druge strane kako god ti slabe ruke bile, brzo ćeš se maknut sa tih 0,5 na 0,75 (kamenčići u boci), na 1kg (koje se već isplati imati).
ja sam u početku radila sa 1kg, pa relativno brzo prešla na neka 2kg.
al bitno je što ćeš vježbati.
ima jedan bobov dvd koji radim sa 3kg i to mi je taman i na tih 3 ću ostati dugo.
jučer sam radila sa 6kg i to mi je bilo taman. slijedeći put ću slično povećat na 9kg.
ima vježbe za koje mi treba više.
najbolje ti je probat i vidjet koje vježbe možeš raditi na broj koji si si zadala, sa opterećenjem koje ubodeš, a da ti se ne kvari forma. dok god je forma tijela onakva kakva treba biti, opterećenje je ok. i skuži se ako je lagano. onda probaš sa težim. ako su prvih nekoliko ponavljanja ok, a u sredini se počne narušavat forma, onda se treba vratiti na koji gram niže. ako se forma ruši na kraju serija, onda treba stisnut zube i skoncentrirat se.
btw, moje ruke su slabe. znam što hoćeš reć
ja još nisam skužila šta mi odgovara, a što ne. S obzirom da sam dugo vremena jela kako bilo, velika je promjena u prehrani. Jedem i ja upravo zobene u jogurtu i malo svježeg kravljeg sira plus pola crven grejpa. Ajde mi objasnite (da ne googlam zobene) u čemu je pojnt? Zbene se dosta spominju na bilding body forumu. Tamo ih svaki imalo ozbiljniji "bilder" melje u mlincu za kavu pa konzumira sa vodom - piju ih. Količine su strašne... negdje sam pročitala 13 žlica sa vodom i šljok :coffee:
kod njih je štos u dobivanju mase. mišićne
pogotovo kod muških (hormoni) to drugačije funkcionira.
zaboravi da si to pročitala :mrgreen:
ovdje kad pričamo u kontekstu lchf ili paleo prehrane, onda je štos što su za paleo žitarice (zob je žitarica) NE namirnica, a za lchf namirinice koje obrok naprave visok po UH, NE namirnica. žitarice to automatski rade. mala je razlika između lchf i paleo, za jednu i drugu vrstu prehrane, žitarice su problem jer se unese puno UH u tijelo.
i da
jedno je hranjenje koje je vezano za kratkoročni cilj. dobivanje mišićne mase, mršavljenje, rješavanje nekog zdravstvenog problema. ili prehrana za život ;-)
dobro..... te zobene jedem stvarno rijetko i užasno su zasitne. Sad sam pustila jednu trećinu porcije u zdjelici. Mislim da ću jesti ponovo tek oko dva popodne. Ajd neka korist od njih. :-)
Brašno... ne znam kad sam zadnji put nešto umjesila, ili napravila zapršku.... ispast će da sam na paleo prehrani a da ni ne znam to!
ja sam jutros uspjela odvježbati duplić :klap:
total body + absi
osobno mi se čine da su ovo najkvalitetnije vježbe u alfi i iako na cardiju umirem mogu ga cijelog bez većih problema a ove dvoje moram pratiti povremeno i Taniu
ne znam koliko bi trebala vježbati (valjda godinama) da mogu sve one sklekove u total bodyju i dizanja u absima :-o
Joj, Inesica i sirius :lol::-P :mrgreen:
Dunja, hvala sto me razumijes. :love2:
Morat cu nesto smisliti, stvarno mi taj feeling gubitka kontrole ide na zivce.
Za jucer prijavljujem jogging 30 min. + 1h plivanja.
Danas jos ne znam, u guzvi sam cijeli dan. Nadam se da cu uspjeti ubaciti Shauna i prve dvije s Hip Hop Abs.
Ako nista drugo - veceras sat vremena neprekidnog plivanja.
inesica, hvala na iscrpnom odgovoru.
e sad na pitanje: sto zelis vjezbati? :mrgreen:
ne mogu ti jos pametno odgovoriti sa tim 3w ili neku strucnu terminologiju.
jerbo ne znam. :oops:
imam neke knjige npr. od kirscha davida i neke isjecke iz drugih knjiga..
mislila sam one najobicnije vulgaris vjezbe za bipces, tripces. pa da nesto sama skombiniram.
ovo sto vi radite, ne vladam ja jos tim, sto je sto. sto radi jillian, a sto shoun..itd
Kaže moja oprija trenerica kosi trbušnjaci za razdvojene trbušne mišiće-.
Za ruke je dobra i bučica od 0,5 za početak (dvije bočice vode). Tracy Anderson ima po 10, 15 min. dobre vježbice. No, ima i onaj Sean i ostali kojima se cure dive. O tome nemam pojma.
Također ne zazirem od žitarica, ali od prosa, amarantha, quinoe. One su kvalitetne, a amaranth visokoproteinska žitarica. Dobra za treninge.
Optimistična, zavidim na trbuhu, moj trbuh je i dalje grozan, pretpostavljam da će se zadnji dati u uništenje, kad već budem ispijena na ostalim dijelovima tijela.
Jučer sa kbellom od 12kg, danas također, pa dva dana trčanja. Probat ću po 10km ako mi svemir dozvoli.
palčica, ima nas još trbušastih ;)
meni su ruke i noge sve tanje a trbuh neće li ga neće :nono:
puno bolje izgleda i sve je ravniji ali pomaci što se tiče špekeca su stvarno minimalni
seni, probaj neki program od jillian, npr. 30 day shred i kreni
meni fali bicikl.
moram nekud otić sa bicom sutra. samo ja ne znam sjest i vozat se besciljno. treba mi neki zadatak. otić po piceke, otić na trening, otić po nešto, negdje, išta.
aaaaaaaa, nešto ću smislit za sutra / prekosutra
seni, ima jillian i neki yoga dvd. cure su ga ovdje prozvali yogillian zato što nije prava yoga. koristi pokrete yoge ali dinamičnije pa onda to liči na nešto drugo.
nemam pojima što zapravo, jer nikad nisam radila nit yogu niti taj program. ziher cure mogu bolje usporedit.
30ds - 30 day shred je stvarno ok i ima ga na youtubu.
i definitivno je lakše kad ne trebaš izmišljavat kombinacije.
ako ti se neda neki program, ovdje na ovom linku su baš serije osnovnih, vulgaris, vježbi ako si tako upališ filter sa strane:
http://fitnessangels.net/hr/treninzi.php
recimo upališ: žene, početnički, bučice i dobiješ 5 kombinacija