ja sam izgleda jedna od onih koje su imale nesreću probati u trudnoćama baš sve komplikacije... (nije ni čudo da više ne želim poslje ovog djeteta rađati, ko zna šta bi me zadeslilo).
Uglavnom glavobolje poslje spinalne..... ovako. To mi se desilo poslje kasnog spontanog. Nakon poroda-pobačaja dobila sam spinalnu radi kiretaže. Nisu me mogli uspavati jer sam povraćala i dolazila je u obzir znači samo lokalna kroz kičmu. Valjda meni od stresa ili ne znam čega, jedna doza nije bila dosta pa su me boli dvaput. Uglavnom usljed bodenja iscurilo je tekućine iz kičme koja štiti živce. Znači jednostavno rečeno- živci su ostali na suhom. I to boli kroz takav efekt da boli glava. Sve je u redu dok se leži, ali kad želiš sjeti imaš osjećaj da ti je mali mozak naboden na kolac i toliko boli da povraćaš. U mom slučaju. bila sam sposobna ustati iz kreveta i otići se otuširati dva tjedna poslje pobačaja i te vražje kiretaže, ne pitajte kako sam išla na wc... Medicinske sestre i anesteziologinja su mi savjetovali piti cola-colu i piti cafetine, koliko oću i koliko mi treba da pomogne. Ali agonija je trajala poprilično dugo i mučno i bilo bi super to ozbjeći ako se ikako može. Spinalnu sam primala nekoliko puta u životu...jedno 5 puta a možda i 6. Jednom sam baš radi spinalne (op noge) dobila po nalogu anesteziologa kateter. Svaki put je potrebno bar 12 sati ležati na leđima, bez jastuka, bez ustajanja, bez dokučivanja ičega sa nočnog ormarića, jer kad boli, onda to boli toliko da te baca nazad na krevet. Bilo bi najbolje poslje spinalne fino odspavati, uzeti neku tableticu, opustit se i zaspat .